Bunu aslında google teyzeye de sorabilirmişMerhabaaa hanimlarr bu konuyu bir arkadaşım için açtım aslında o uye olmadığı icin benden rica etti ben evli ve hamileyim
Sanırım tuz yiyip uyuyunca evleneceğin kisi sana su veriyormus bunu tam olarak bilen varsa yazabilir mi ne yapmasi gerekiyor tam olarak şimdiden teşekkür ederiz
sormus ama herkes farkli bi sey diyormus tam olarak ne yapacagi yazmiyormus o yuzden benden rica etti yazdim.Bunu aslında google teyzeye de sorabilirmiş
Alıntılamak istedim ya moralim bozukken güldürdünüzKaya tuzu yeyince daha net görülüyormuş, öyle duydum ben
ileticemKaya tuzu yeyince daha net görülüyormuş, öyle duydum ben
Limonsuz bir de tuz yaniAlıntılamak istedim ya moralim bozukken güldürdünüz
valla bende ilk kez arkadastan duydumAa öyle bisey mi varmış ilk defa duydum
yok canim ne iliskisi ne isteyeni ama cok duymus hic birbirini daha once gormeyen bi kadin tuz olayini yapip uyumus ve simdi evli oldugu kocasini görmüş denemek istiyo o daArkadaşınızın ciddi bi ilişkisi veya isteyeni falan var mı
Ben yeni katildim burdan cok cevap alamayinca baska yere yazayim dedim bilgim yoktu burdakini nasıl silebilirimBdv de açmışsınız zaten iki yerde aynı konuyu açmak yasak diye biliyorumMune yanılıyor muyum?
aynen canımÇünkü beni ilk istedikleri zaman ben nişanlıma hayır demiştim çokta kararlıydım ama onlar ısrar edince nişanlım rüyama girmişti o rüyadan sonra kabul etmiştim çok etkilemişti beniyani eğer öyle bi durum varsa belkionun başına da gelir ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?