• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceğin Kisiyi Rüyada Gormek

Cerenn25

İçimdeki melek kanatlarını çarpıyor
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
248
509
33
Merhabaaa hanimlarr bu konuyu bir arkadaşım için açtım aslında o uye olmadığı icin benden rica etti ben evli ve hamileyim 🙈

Sanırım tuz yiyip uyuyunca evleneceğin kisi sana su veriyormus bunu tam olarak bilen varsa yazabilir mi ne yapmasi gerekiyor tam olarak şimdiden teşekkür ederiz🤗😊

Merhabaaa hanimlarr bu konuyu bir arkadaşım için açtım aslında o uye olmadığı icin benden rica etti ben evli ve hamileyim 🙈

Sanırım tuz yiyip uyuyunca evleneceğin kisi sana su veriyormus bunu tam olarak bilen varsa yazabilir mi ne yapmasi gerekiyor tam olarak şimdiden teşekkür ederiz🤗😊
Bunu aslında google teyzeye de sorabilirmiş 😄

Arkadaşınızın ciddi bi ilişkisi veya isteyeni falan var mı 🤔
yok canim ne iliskisi ne isteyeni ama cok duymus hic birbirini daha once gormeyen bi kadin tuz olayini yapip uyumus ve simdi evli oldugu kocasini görmüş denemek istiyo o da

Çünkü beni ilk istedikleri zaman ben nişanlıma hayır demiştim çokta kararlıydım ama onlar ısrar edince nişanlım rüyama girmişti o rüyadan sonra kabul etmiştim çok etkilemişti beni 😂 yani eğer öyle bi durum varsa belkionun başına da gelir ☺☺

Çünkü beni ilk istedikleri zaman ben nişanlıma hayır demiştim çokta kararlıydım ama onlar ısrar edince nişanlım rüyama girmişti o rüyadan sonra kabul etmiştim çok etkilemişti beni 😂 yani eğer öyle bi durum varsa belkionun başına da gelir ☺☺
aynen canım 😁😁😍👍

Back