- 30 Aralık 2009
- 4.431
- 18.188
- 733
- Konu Sahibi zorunlualann
Kınadım seni şuan.Onlara da mı belgesel deniyorduAy ne bileyim belgesel deyince aklına gelen son şey mobilya belgeseli olur
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kınadım seni şuan.Onlara da mı belgesel deniyorduAy ne bileyim belgesel deyince aklına gelen son şey mobilya belgeseli olur
![]()
EvetDövundu mü hakikaten?
Şaşırdık mı?
Ben de kendimi kınadım belgesel deyince aklıma İlk 32. Gün geldiği içinKınadım seni şuan.![]()
Demodesin bebegim.Ben de kendimi kınadım belgesel deyince aklıma İlk 32. Gün geldiği için![]()
Benimde evde akvaryum varBelgesel ne alaka? Playlistimdeki şarkıların birbiriyle alakası gibi olmuş şu yorum![]()
Mobilya belgeseliymiş kız bilmediğim için aferim aldım. Ama aferin değil, aferim.Benimde evde akvaryum var![]()
Öyle bir şey mi varmış. Git biraz kitap oku dergi karıştır öğren de gelMobilya belgeseliymiş kız bilmediğim için aferim aldım. Ama aferin değil, aferim.
İyice batırın kızı iyice![]()
Bak açtım konu canımZ zorunlualann begenip kacma nerelerdesin? Heyecanla yeni konularini bekliyoruz. Evlenince konulari lutfen serilere bagla sezon arasi verme.