- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
Takımın sandalyeleri çok kötüydüAbla takım neden almadin sadece merakımdan soruyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takımın sandalyeleri çok kötüydüAbla takım neden almadin sadece merakımdan soruyorum
Allahasen şu takımın sandalyelerini de atsana. Bir sandalye ne kadar kötü olabilir kiTakımın sandalyeleri çok kötüydü
İyice batırın kızı iyiceSenin yerinde olsam hepsini ozel tasarim alirdim.
Belgesel ne alaka? Playlistimdeki şarkıların birbiriyle alakası gibi olmuş şu yorumSiz öyle düşünebilirsiniz ben dekorasyon dergisi karıştırmam ama çok belgesel izlerim maalesef bu masa ve sandalye bir bütün değil
TLC’deki belgesellerden bahsediyor bence, orada evle dekorasyonla ilgili belgeseller oluyor ya. Ama o programlarda da takım dayatmasına denk gelmedim ben hiç.Belgesel ne alaka? Playlistimdeki şarkıların birbiriyle alakası gibi olmuş şu yorum![]()
Onlara da mı belgesel deniyorduTLC’deki belgesellerden bahsediyor bence, orada evle dekorasyonla ilgili belgeseller oluyor ya. Ama o programlarda da takım dayatmasına denk gelmedim ben hiç.
Umarım onlardan bahsediyordur. Kültür gösterisi yaptığını düşünmek istemiyorum sjdkdkskOnlara da mı belgesel deniyorduAy ne bileyim belgesel deyince aklına gelen son şey mobilya belgeseli olur
![]()
Niye dekorasyon belgeselleri var görmediniz mi hiçBelgesel ne alaka? Playlistimdeki şarkıların birbiriyle alakası gibi olmuş şu yorum![]()
Afferim kız sana sadece birkaç çeşit belgesel izlemek en güzeliOnlara da mı belgesel deniyorduAy ne bileyim belgesel deyince aklına gelen son şey mobilya belgeseli olur
![]()
Size kültür gösterisi yapsam nolur yapmasam nolur ne yani sanal alemde size kültür gösterisi mi yapacağım ayy çok ihtiyacım vardı buna ama nasıl anlatamamUmarım onlardan bahsediyordur. Kültür gösterisi yaptığını düşünmek istemiyorum sjdkdksk
İşe yaramış ama oy kullanıp gelip burada dövünmedim en azındanAfferim kız sana sadece birkaç çeşit belgesel izlemek en güzeli
Kültür gösterisi olduğunu düşünmedim işte, ben de bundan bahsediyorum. Ah bir de okuduğunu anlasan…Size kültür gösterisi yapsam nolur yapmasam nolur ne yani sanal alemde size kültür gösterisi mi yapacağım ayy çok ihtiyacım vardı buna ama nasıl anlatamamSen dergi karıştır dedin ben de belgesel dedim kültür gösterisi mi oluyor şimdi bu sen dergiden bahsedince kültür gösterisi olmuyor yani çok pardon daha alıntılama gözardısın
Afferim kız sana alkışİşe yaramış ama oy kullanıp gelip burada dövünmedim en azından![]()
Dövundu mü hakikaten?İşe yaramış ama oy kullanıp gelip burada dövünmedim en azından![]()