@gulendam_34 ,
@Komiknick ,
@zorunlunick Onu apar topar köyden buldukları bir kız ile evlendirdiler haberini aldım
O kız yaşça benden küçüktü bende daha 20 olmamisim kendi kendime diyorum ki acaba yaşım mi buyuk geldi ona cahillik işte
O evlilikten bir kızi oluyor derken ayağı enfeksiyon yapıyor ve maalesef biraz daha kesmek durumunda kalıyorlar aylarca hastanede kalıyor o esnada karısı maalesef onu aldatıyor ve Onun nikahı altindayken başka bir adamdan çocuk yapıyor bir oğlu oluyor
Boşanıyorlar aldatildigindan haberi yok kız babada oğlan annede kaliyor
Kadın oğlunun babası olan adamla evleniyor ki o adamda evliymis o da boşanıyor evleniyorlar
Bir gün oğlunu görmeye gittiginde üvey baba telefonda öyle bir oğlum canım diyor ki bunu ancak gerçek baba böyle der diye içine kuşku düşüyor kimseye bir şey demeden özel bir yerde DNA testi yaptırıyor ve çocuğun kendinden olmadığı ortaya çıkıyor üstünden düşürme işleri mahkemeler vs vs
Derken başka bir evlilik yapıyor kendimden çok küçük biriyle evlendim beni aldattı demek ki büyük bir ile evlenmeliyim deyip hayli büyük bir kadın ile evleniyor kadında evlenmiş ayrılmış kendi halinde bir zavallı kadincagiz ona diyor ki benden ne istersen yapmaya hazırım ama ne olur ibadetime karışma ve kadın cidden kendini ibadete adiyor bu evlilikten de iki kızı oluyor ama resimlerini görüyorum bazen mutsuzluk bildiğiniz pacasindan akiyor
Bana gelince bende evlendim eşim 3.5 yıllık evliyken bana sadece 2 yıl kalacağım diyerek yurt dışına gitti çalışmaya o zaman büyük kızım 3 yaşında diğeri 6 aylık bebekti
Şu an 19 yıllık evliyim eşim 15 yildir yurt dışında bir kızım daha oldu ben istedim Rabb'im verdi sonsuz şükürler olsun kendim büyüttüm sadece Allah'ın yardimiyla tek başına büyüttüm 6 ayda bir izne gelip 15 gün kalıyor ve öyle burnumdan getiriyor ki hiç gelmese diyorum
Biz 2016 yılında karşılaştık konuştuk anlaştık onun üç evladı benim üç evladim var ve önceliğimiz onlar bir hata yapma lüksümüz yoktu bu yüzden birbirimize iyi dileklerde bulunup ayrıldık
Bana dedi ki "25 yıl boyunca her akşam gokyuzunde bir yıldızı gözüme kestirip seninde o yıldıza baktığın gözlerimizin aynı yıldıza değdiği ihtimaliyle avundum ...
Ezan okunduğunda bu ezanı o da duyuyor şu an ikimiz aynı şeyi dinliyoruz tesellisi buldum...
Adımız bir kapı zilinde yanyana yazılsın ne çok isterdim..."
Ne diyelim kader
Allah inşallah bizi yavrularımızdan güldürsün
Teşekkür ederim merak edip dinlemek istediğiniz için
Allah'a emanet olun