• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceğim ama ailemin izni yok. Sevgimi anlamıyorlar.

Golgegolge

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
136
166
18
30
Arkadaslar ilk defa asik oldum. Hislerim karsilikliymis. Evlenmeye karar verdik. Ama ailemin rizasi yok. Sebebi sevgilimin engelli olmasi. Ben sevdikten sonra insanlarin ne dedigi onemli degil tabii. Ama kisa surede cok yiprandim. ''Bakire'' olmadigim icin evlenmek istedigim laflarini duyuyorum.(ki oyle bir sey yok ) Cok agirima gidiyor. Bunu es adayimla paylasmak istemiyorum. Neden uzeyim insanlarin kalpsizlikleriyle onu. Daha cok baglaniyorum ona insanlarin bu kalpsizliklerini gorunce. Velhasil daha yolumuz cok uzun. Belki daha çok yipranacagim ama değecek diyorum simdiden. Zamanla askimi gorecek insanlar Benimle benzer hikayesi olan var mı? Dertleşelim.

Arkadaslar ilk defa asik oldum. Hislerim karsilikliymis. Evlenmeye karar verdik. Ama ailemin rizasi yok. Sebebi sevgilimin engelli olmasi. Ben sevdikten sonra insanlarin ne dedigi onemli degil tabii. Ama kisa surede cok yiprandim. ''Bakire'' olmadigim icin evlenmek istedigim laflarini duyuyorum. Cok agirima gidiyor. Bunu es adayimla paylasmak istemiyorum. Neden uzeyim insanlarin kalpsizlikleriyle onu. Daha cok baglaniyorum ona insanlarin bu kalpsizliklerini gorunce. Velhasil daha yolumuz cok uzun. Belki daha çok yipranacagim ama değecek diyorum simdiden. Zamanla askimi gorecek insanlar Benimle benzer hikayesi olan var mı? Dertleşelim.
Niye bakire olmadığınız için evlenmek istediğinizi düşünüyorlar? ilk defa duyuyorum böyle bişey

İnsanlar bakire olmadıgınızı nerden biliyor ki

Aklima gelen ilk soru.
Adamin nasil bir engeli var? Sahsen insanlarin ne dedigine pek bakmam, cünkü herhangi bir hastaligi felan olan insana "bozuk" muamelesi yapiyorlar. Benimde kronik hastaligim var ordan biliyorum :KK53: Yinede ne olur ne olmaz ailenizi arkaniza almaya caba gösterin. Yarin öbür gün ne olur hic belli olmaz

Aklima gelen ilk soru.
Adamin nasil bir engeli var? Sahsen insanlarin ne dedigine pek bakmam, cünkü herhangi bir hastaligi felan olan insana "bozuk" muamelesi yapiyorlar. Benimde kronik hastaligim var ordan biliyorum :KK53: Yinede ne olur ne olmaz ailenizi arkaniza almaya caba gösterin. Yarin öbür gün ne olur hic belli olmaz
Bence kendine bakabilecek durumdaysa engelli olabilir,. Ki hepimiz birer engelli adayıyız. Benimde takıldıgım insanlar konu sahibinin sex hayatını nerden biliyor?

Arkadaslar ilk defa asik oldum. Hislerim karsilikliymis. Evlenmeye karar verdik. Ama ailemin rizasi yok. Sebebi sevgilimin engelli olmasi. Ben sevdikten sonra insanlarin ne dedigi onemli degil tabii. Ama kisa surede cok yiprandim. ''Bakire'' olmadigim icin evlenmek istedigim laflarini duyuyorum. Cok agirima gidiyor. Bunu es adayimla paylasmak istemiyorum. Neden uzeyim insanlarin kalpsizlikleriyle onu. Daha cok baglaniyorum ona insanlarin bu kalpsizliklerini gorunce. Velhasil daha yolumuz cok uzun. Belki daha çok yipranacagim ama değecek diyorum simdiden. Zamanla askimi gorecek insanlar Benimle benzer hikayesi olan var mı? Dertleşelim.
Benim ailemde sevgilimi başta istemedi ben çok zorladım ve nisanlandik nisanlandiktan sonra sevgilim değişti ve ailevi problemlerde ailesinin yanında oldu halbuki ben onun için ailemi karşıma almıştım ve şuan ayrıyız yani aile daha ileriyi görüyor sevgi bir süre sonra bitiyor diyebilirim ancak sevginden ve sevdiğin kişiden eminsen mücadele et bence. Bu arada sevgilinizin engeli nedir ?

Bence kendine bakabilecek durumdaysa engelli olabilir,. Ki hepimiz birer engelli adayıyız. Benimde takıldıgım insanlar konu sahibinin sex hayatını nerden biliyor?

Cevap verdi ya kadin. :)

Kimse oyle birsey bilmiyor elbette. Engelli biriyle evlenmek istedigi icin bakire degildir diye cikarimda bulunuyorlarmiş.

Ailenin rızası olmadan evlenen ve mutlu olan görmedim.
Allah kalpde engel vermesin gerisinin pek önemi yok da burda sizin sık dokümanın gerekiyor karşınızdakini yipratmamaniz çünkü görüyoruz malesef evleniyorlar sonra sağlıklı olan birey boşanma davası açıyor. Diyeceklerim bukadar.

İnsanlar bakire olmadıgınızı nerden biliyor ki

Niye bakire olmadığınız için evlenmek istediğinizi düşünüyorlar? ilk defa duyuyorum böyle bişey

Aklima gelen ilk soru.

Benim anladığım öyle bir durum yok, insanlar engelli biriyle evlenmek istediğine göre herhalde bakire değil onu örtmeye çalışıyor bir tek engelli biri kabul eder gibi düşünüyor muhtemelen. Çok çirkin.

Benim anladığım öyle bir durum yok, insanlar engelli biriyle evlenmek istediğine göre herhalde bakire değil onu örtmeye çalışıyor bir tek engelli biri kabul eder gibi düşünüyor muhtemelen. Çok çirkin.
Çevrenizdekilere dinlemeyin derim. İnsanlar hep birşeyleri düşünür.

Anldağım kadarıyla evlenmek istediği kişi engelli olduğu için etraftaki kişiler bu durumu çok yadırgadıkları için “engelli biri ile evlenmek istiyorsa kesin bakire değildir. Öbür türlü neden bu kız engelli biriyle evlenmek istesin ki” tarzında düşünüyorlar.

Son düzenleme:
Back