Evlendirme Programında Evlendi, 3,5 Ay Sonra Karısını Bıçaklayıp Öldürdü

Esra Erol'dan şok cinayet için ilk açıklama
Esra Erol kendi programında evlenen ve bugün karısını bıçaklayarak öldüren Rıfat G. olayıyla ilgili ilk açıklamayı yaptı

Rıfat G. (57), nisan ayında Esra Erol'un programında evlendiği 47 yaşındaki Selime G.'yi 6 yerinden bıçaklayıp öldürdü.
Esra Erol yaptığı ilk açıklamada "Olayın şokunu atlatamadım" dedi.
Instagram hesabı üzerinden yayınladığı mesajın altına "Olayın şokunu atlatamadım. Rabbim ailesine sabır versin" yazdı.

$Adsýz.jpg

Evlenmek icin katilanlar gelen adayi begenmeyince stüdyodaki seyirciler, esra erol ve diger adaylardan tepki aliyor. Kimin icin kim en dogru aday esra erolun cizdigi dogru es kalibina uyan aday oluyor. Esra erol ve ekibi ve tabi bunlara bu hakki taniyan kanal yoneticileri madem boyle bir sorumlulugu uzerlerine alip bu insanlari evlendirip sahitliklerini yapiyorlar bence bunlar da yargilanmali. Disarida iki arkadasinizi tanistirmaya cekinirsiniz ilerde kotu olurlarsa gunahi boynunuza diye. Bu insanlar uc bes ay tanidigi insanlarla evlendiriliyor. Diyorlar ki kendi secimleri.

Hani programa katilanlar arastiriliyordu? Madem kendi secimleri olacak. Bir aday begenilmediginde reddedildiginde esra erol niye tepki gosteriyor o zaman?

Turk aile yapisina uymuyor. Son derece ahlaksiz bir formati var. Ya gece 12 den sonra yayinlansin. Ya da tamamen kaldirilsin.

Bu arada ben kanala şikayetimi yaptim. Lutfen sizler de sikayet edin arkadaslar

Cok sasirdim ben de bu habere. Cok da uzucu.
Ama ben TV programina baglamiyorum bunu. Hergun islenen kadin cinayetlerinden bir farki yok. Millet kac sene gorusuyor ya da evli kaliyor da sonra yine birbirini olduruyor. Insanin icinde varsa nerde evlenirse evlensin, sonuc ayni.
Evlilik programlarina da insanlar dengini bulmak, yalnizligina merhem bulmak icin geliyorlar sonucta. Masumane ve dogal bir istek. Ben genel olarak kotu bulmuyorum bu programlari. Kendim katilmazdim ama katilani da programi yapani da anlarim.

Evet ya uzuldum bende . İnternetten videosuna baktimda bide kadincagiz sonsuza kadar evet diyorum diyo. Adam da ölümüne kadar diyo pislik.
Boyle programlari hala kaldirmiyorlar bide millette oraya cikiyo cesaretle.
Genc genc 20 li yaslardaki insanlar bile var. Ne isiniz var orda..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back