• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLENDİM ama ailemin haberi yok

Kız bunun kocası daha şimdiden vajen daraltma ameliyatı yaptırıyor beğenmiyor şeyini, yarın bir gün çocuk yaptığında organını gördüğünde kapı dışarı atar demekki bu kızı. Hey gidim hey koca koca diye ölmüş resmen sadece koca da var sanki organ. 😀😀
İlerde ağlar anam babam diye 😀
Normal doğum düşünüyordum, artık düşünmüyorum teşekkürler haksjaj

Kendimi ailenizin yerine koydum. 24 sene gözümden sakındığım evladım gidip habersiz evlense, üstüne bir de benden para alıp yok 24 oldum, karışma dese, bir de habersiz evlense bende o evladı silerdim. Babanız çok haklı.

Büyük konuşmak istemiyorum
Kinamiyorum ayiplamiyorum yargilamiyorum zira 3 kızım var
Allah size akıl fikir versin
Bir de erkek tarafı nasıl razı oldu diyen üyeler olmuş
Bu pahalılıkta bedavaya gelin bulmuş niye razı olmasın
Bizde bir laf var kendi gelen gelincik ne incik ister ne boncuk hiç değeriniz olmayacak ne acı her düğün nişan kına vs toreninde neden benimde olmadı ki diyeceksiniz buna emin olun
Anlamıyorum bir genç kız kendisini nasıl değerli görmez ailesini nasıl böyle yok sayar ve saydirir
Eşiniz iyi biriymiş ya sözde
İyi biri bir genç kıza bunu yapmaz biliyor musunuz !
Bir de aile desteği görmeyen kızı ezerler bu hiç şaşmaz maalesef.

Ben Üniversite son sınıfim okulu bitirdim.3 yıldır tanıştığım sevgilimle Nisan ayından evlendik.Ailemin haberi yok.Onlar beni üniversitede Sinop'ta biliyorlar.Okulu bitirdim.24 yaşındayım.Esim 33 yaşında.Eşimin ailesinin yaşadığı çiftliğe gitmiştim annesini ziyarete.Bu arada babası 2020 kasım ayında trafik kazasında vefat etti.Eşim İstanbul'da medikal de çalışıyor.Ayrica elektrikçide de çalışmış eskiden.Neyse ben ailesinin yanına çiftliğe gidince beni babamın arkadaşı görmüş orda.Eşimi ailem daha tanımıyor.Benim babam esimin babasinla tanışıyormuş.Babamin arkadaşı da cenazede gelmiş.Ben tanımıyorum.Beni görmüş.Babama söylemiş.Babamda aradı.Sen nerdesin ? Kimlerin yanına gidiyorsun diye.Biz seni okulda biliyoruz dedi.Ben dedim bir yere gitmedim.Beni gören adam eşimle arası bozukmuş zaten.Babama kötülemiş eşimi.Olmayan her ne özellik varsa onu söylemiş.Babamda kızdı bana.Babama dedim 24 yaşındayım ben istediğim yere arkadaşımın yanına giderim dedim.O da ne arkadaşı dedi.Neyse kapattık.Üniversite bitti zaten eve dönmem zamanı ama ailem evlendiğini bilmiyor.Nasil söyleyeceğim onu düşünüyorum.Eşimi kötü biri olarak biliyorlar kulaktan dolma.Annem ile babam konuşmuş.Babam demiş ki oraya gittiyse kalmıştır da orda yatmıştır da demiş.Kizina sor hamile mi demiş.Artik 24 yaşında ya para da vermiycem kendi çalışsın.Evde otursun demis.Tanimadigim birine kız vermem demiş.Kaçarsa arkasında durmam silerim demiş.Eve gitmek istemiyorum zaten.Ama nasıl söyleyeceğim içime sıkıntı giriyor.Eşimi de çok seviyorum.Mutluyum onunlaa.Bana akıl verebilir misiniz?Annem aradı bugün ne zaman gelcen diyor eve ?
bravo ailende eminim bugünler için yetiştirdi biraz bitin kanlanınca siz bana karışamazsınız istediğimi yaparım demek için bence o adamın tüm dedikleri doğru ve zamanla ortaya çıkacak kendinde göreceksin bunu

Ben Üniversite son sınıfim okulu bitirdim.3 yıldır tanıştığım sevgilimle Nisan ayından evlendik.Ailemin haberi yok.Onlar beni üniversitede Sinop'ta biliyorlar.Okulu bitirdim.24 yaşındayım.Esim 33 yaşında.Eşimin ailesinin yaşadığı çiftliğe gitmiştim annesini ziyarete.Bu arada babası 2020 kasım ayında trafik kazasında vefat etti.Eşim İstanbul'da medikal de çalışıyor.Ayrica elektrikçide de çalışmış eskiden.Neyse ben ailesinin yanına çiftliğe gidince beni babamın arkadaşı görmüş orda.Eşimi ailem daha tanımıyor.Benim babam esimin babasinla tanışıyormuş.Babamin arkadaşı da cenazede gelmiş.Ben tanımıyorum.Beni görmüş.Babama söylemiş.Babamda aradı.Sen nerdesin ? Kimlerin yanına gidiyorsun diye.Biz seni okulda biliyoruz dedi.Ben dedim bir yere gitmedim.Beni gören adam eşimle arası bozukmuş zaten.Babama kötülemiş eşimi.Olmayan her ne özellik varsa onu söylemiş.Babamda kızdı bana.Babama dedim 24 yaşındayım ben istediğim yere arkadaşımın yanına giderim dedim.O da ne arkadaşı dedi.Neyse kapattık.Üniversite bitti zaten eve dönmem zamanı ama ailem evlendiğini bilmiyor.Nasil söyleyeceğim onu düşünüyorum.Eşimi kötü biri olarak biliyorlar kulaktan dolma.Annem ile babam konuşmuş.Babam demiş ki oraya gittiyse kalmıştır da orda yatmıştır da demiş.Kizina sor hamile mi demiş.Artik 24 yaşında ya para da vermiycem kendi çalışsın.Evde otursun demis.Tanimadigim birine kız vermem demiş.Kaçarsa arkasında durmam silerim demiş.Eve gitmek istemiyorum zaten.Ama nasıl söyleyeceğim içime sıkıntı giriyor.Eşimi de çok seviyorum.Mutluyum onunlaa.Bana akıl verebilir misiniz?Annem aradı bugün ne zaman gelcen diyor eve ?
24 yaş yaş mı? 18 den sonra niye kendinizi büyümüş sanıyorsunuz ne bu cahillik okumuş cahil dedikleri sen olmalısın o anne babana yazık değil mi ya gerçekten çok üzüldüm hem gençliğe hemde ailene bende senden çok büyük değilim 26 yaşındayım ama yaşımla kendimi birşey sanmıyorum akıl yaşta değil baştadır Allah sizede akıl versin.

Biz baba evinden usulunce gelin olarak çıktığımız halde geldiğimiz yerde bin tane sorun yaşarken bu kaçan kızlar hangi akla hizmet yapıyor bu işi anlamıyorum. İki gün sonra büyü bozulup gerçek hayata merhaba diyince hatasını anlamayan daha bir kişi görmedim ben. Daha kendine bir hayat kuramayıp o acziyetle bi adamı kurtuluş gören kişiyi gittiği adamda acziyetinin farkına varıp herşeyi yapar. Bu hiç değişmedi hep böyleydi böyle olacak. Allah akıl fikir versin.

Kendi düşen ağlamaz 😂

Ailem sıkıntılı bir aile benim de yaşım otuzlarda memurum.esimde meslek sahibi okumuş .ailemle tanıştı baktık sıkıntı çıkartıyorlar bahane arıyorlar.altin yumurtlayan tavuğu kaybetmek istemiyorlar .kısaca sorun arıyorlar eşime dedimki gel biz nikahı kıyalım.dugun Nisan istemiyorum evimizi tutalim eşya alalım yaşayıp gidelim esimin dediği ben seni gelinsiz duvaksiz o evden çıkarmam senin de hakkın herşey olması gerektiği gibi ılıcak ve yaptida bizi çok zorladılar aslında altında başka menfaatleri olduğu için.kisaca esin eş olsaydı bu duruma seni sokmazdi.kendine dikkat et başkası almaz yediğin haltlar çıkar diye varmişsin belli. Ama ne olursa olsun dikkat et

Zaten ailenizi yok saymışsınız yaptıklarınızla. Daha söyleseniz ne olacak söylemeseniz ne olacak ? Boşverin.

Back