• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLENDİM ama ailemin haberi yok

Dini mi resmi mi nikah bilmiyoruz. Resmi nikah her şekilde kayıt altında zaten dini ise resmi nikah olmadan yasak. Aklı başında kimse resmi nikah olmadan dini nikah kıymaz. Ailemden gizli evlenmeyi ben bile yapamazdım ki zaman zaman onların ne diyeceğini umursamadan hareket ettiğim çok olmuştu. Hadi siz gizlice evlendiniz eşiniz ya da ailesi kızım, oğlum yapmayın etmeyin demedi mi? Aile bir şekilde yine evladını affeder ama yaptığınızı da kolay kolay hazmedemezler maalesef.

Annene gidin
Eşinle birlikte usulüne uygun söyleyin
Ya da eşini sevgilim diye tanıştır evlenmek istiyoruz biz deyin
İkisinden biri
Ama keşke böyle olmasaydı :KK43:
Neyse olan olmuş artık
Düzeltmeye bakın bundan sonrasını
Babası parayı keser dıye soylemıyor.
24 yasında kız jıgolo tutmus kendıne:S

Seni 24 yasina kadar büyütmüş ailene üzüldüm. İleride şoyle bi konuda acarsiniz. Eşim ve annesi bana fiziksel siddet uyguluyor 2 cocugum var babamin evine gidemem cart curt. Bu olay hic degismedi. Anne baba duasi kadar da ahı da tutar. Bic bsy demeseler bile içlerindeki o acı seni elbet bulur. Eşim dedigin insan seni gerçekten sevseydi ailenle bi duruma düsmemen için herseyi usuluyle yapardi. Adam bedavadan eş sahibi olmuş kiymetinizde olmaz yarin bir gn kapiya koyarsa hiç sasirmayin.😒😒

Üniversitede tıp okuyan arkadaşım 2. sınıfta evlendi. Zaten beraber yaşıyorduk bir ara söyleriz ailelere dediler. 4. sınıfta boşandılar 🤣 Hiç aileye söylemeye gerek kalmadı.
En azından tıp okuyormus ,mesleği var ilerde sıkıntı cekmez.24 yasında babadan gelen parayla kvdeyle yasıyor cıldırır ınsan:S

Ben 22 yaşındayım.Vajina genişliği ve haz alamama sorunumdan dolayı vajina daraltma ameliyatı olmak istiyorum.Daha önce olan var mı? Altuğ Semiz kadın hastalıkları ve doğum uzmanına bu ameliyatı olaan var mı? Gerçekten kaç aydır cinsel hayatım bitti nişanlımla.Lütfen yardım edin.Korkuyorum da ama olmam lazım.Vajinam çok geniş ne haz alabilirim ne de nişanlım alıyor.
Güzel kız vajinam geniş diye hayatım bitti demişsin yazık sana😀 ay bide nişanlım falan diyor allah düşman başına bile vermesin senin gibi evladı

Büyük konuşmak istemiyorum
Kinamiyorum ayiplamiyorum yargilamiyorum zira 3 kızım var
Allah size akıl fikir versin
Bir de erkek tarafı nasıl razı oldu diyen üyeler olmuş
Bu pahalılıkta bedavaya gelin bulmuş niye razı olmasın
Bizde bir laf var kendi gelen gelincik ne incik ister ne boncuk hiç değeriniz olmayacak ne acı her düğün nişan kına vs toreninde neden benimde olmadı ki diyeceksiniz buna emin olun
Anlamıyorum bir genç kız kendisini nasıl değerli görmez ailesini nasıl böyle yok sayar ve saydirir
Eşiniz iyi biriymiş ya sözde
İyi biri bir genç kıza bunu yapmaz biliyor musunuz !

Iyi nane yedin😐😂 yasinda 24 34-44 degil🙄 sanki evde kaldin kaciriyolar.. yaw konuyu acsan ailen izin vermese gene bi nebze diyecem sevdigine verselerdi.. ama daha konuyu bile acmamissin.

Kuzum zaten tüm problem de burada başlıyor .Bu kız ana baba lafına aldırış edecek birisi değil insanların "okul bittiyse eve dönsene " lafları değil sorun yaratan.Babasının "artık para da göndermeyeceğim" lafı kızımızı telaşlandırmış.
Evlerden ırak evlat modeli

Aaa okuluda bitirmenissin oyle yazmislar🙄
Kendisi yazmış canım.3 sene okumuş ama tabi 1.5 yıldır pandeminin olmasını da payı vardır bunda..gitmiş daha önce yatay geçiş yapmış ama orada hiç ev ,bark yurt düzen kurmamış kocasıyla sanırım İstanbulda mutlu mesut yaşamış...sonra pandemi bitince Muğlada ev kiralarının ne hale geldiğini görüp hiç düzen kuramamış .yani geçen yıl hiç gitmemiş okula.Aile mezun sanıyor

Kendisi yazmış canım.3 sene okumuş ama tabi 1.5 yıldır pandeminin olmasını da payı vardır bunda..gitmiş daha önce yatay geçiş yapmış ama orada hiç ev ,bark yurt düzen kurmamış kocasıyla sanırım İstanbulda mutlu mesut yaşamış...sonra pandemi bitince Muğlada ev kiralarının ne hale geldiğini görüp hiç düzen kuramamış .yani geçen yıl hiç gitmemiş okula.Aile mezun sanıyor
Ama diplomasi yoksa mezun olmuyor😐 bence biraz unide akli havada gecirmis onla bunla olmus.. sonra pacalari tutusmus bulunca nikah basacak birini yapistirmis. Yoksa 24 yasinda okul yok is yok guc yok ana baba saniyor kiz okuyor..

Ama diplomasi yoksa mezun olmuyor😐 bence biraz unide akli havada gecirmis onla bunla olmus.. sonra pacalari tutusmus bulunca nikah basacak birini yapistirmis. Yoksa 24 yasinda okul yok is yok guc yok ana baba saniyor kiz okuyor..
Kızımızın aklı biraz havada..burada konusunu paylaşmış arkadaşlar vajina daraltma operasyonunu düşünüyor ..çünkü şu an tek derdi kocasını coşturmak 😬

24 yaşındasınız ama çocuksunuz. Erkek tarafı nasıl sizin evlenmenize razı oldu, ona şaşırdım da. Hiç demediler mi bu kızın ailesi nerede? Aileniz sizi okuyor zannediyor ama siz ne işler çevirmişsiniz. Allah'ım ya! Ailenize sabır dilerim. Allah'ım böyle evlatlar evden ırak olsun! Evlendik dediğiniz de umarım dini nikah değildir.

neden desinler ki bedava kız almışlar sadece bir nikahla hiç bir saygı çerçevesi anne baba hakkı olmadan gelin almışlar mis gibi şimdide yeni moda bu demekki :) yazık anne babanın emeğine

Kızımızın aklı biraz havada..burada konusunu paylaşmış arkadaşlar vajina daraltma operasyonunu düşünüyor ..çünkü şu an tek derdi kocasını coşturmak 😬
😐 vajina isleri biraz skici normal dogum onermiyorum ozellikle o zaman😐

Diyorum ya en acisi bence ailesi okuyor zannederken bunlarin olmasi.. hele okulu bitir ekmegini kazan..ailene anlat, izin vermeselerde gene evlenebilirsin.. ama bu kadar okutmuslar o diplomayi borclusun onlara

Back