- 2 Şubat 2022
- 13
- -53
- 1
- 26
- Konu Sahibi Guzelkizz66
Ben Üniversite son sınıfim okulu bitirdim.3 yıldır tanıştığım sevgilimle Nisan ayından evlendik.Ailemin haberi yok.Onlar beni üniversitede Sinop'ta biliyorlar.Okulu bitirdim.24 yaşındayım.Esim 33 yaşında.Eşimin ailesinin yaşadığı çiftliğe gitmiştim annesini ziyarete.Bu arada babası 2020 kasım ayında trafik kazasında vefat etti.Eşim İstanbul'da medikal de çalışıyor.Ayrica elektrikçide de çalışmış eskiden.Neyse ben ailesinin yanına çiftliğe gidince beni babamın arkadaşı görmüş orda.Eşimi ailem daha tanımıyor.Benim babam esimin babasinla tanışıyormuş.Babamin arkadaşı da cenazede gelmiş.Ben tanımıyorum.Beni görmüş.Babama söylemiş.Babamda aradı.Sen nerdesin ? Kimlerin yanına gidiyorsun diye.Biz seni okulda biliyoruz dedi.Ben dedim bir yere gitmedim.Beni gören adam eşimle arası bozukmuş zaten.Babama kötülemiş eşimi.Olmayan her ne özellik varsa onu söylemiş.Babamda kızdı bana.Babama dedim 24 yaşındayım ben istediğim yere arkadaşımın yanına giderim dedim.O da ne arkadaşı dedi.Neyse kapattık.Üniversite bitti zaten eve dönmem zamanı ama ailem evlendiğini bilmiyor.Nasil söyleyeceğim onu düşünüyorum.Eşimi kötü biri olarak biliyorlar kulaktan dolma.Annem ile babam konuşmuş.Babam demiş ki oraya gittiyse kalmıştır da orda yatmıştır da demiş.Kizina sor hamile mi demiş.Artik 24 yaşında ya para da vermiycem kendi çalışsın.Evde otursun demis.Tanimadigim birine kız vermem demiş.Kaçarsa arkasında durmam silerim demiş.Eve gitmek istemiyorum zaten.Ama nasıl söyleyeceğim içime sıkıntı giriyor.Eşimi de çok seviyorum.Mutluyum onunlaa.Bana akıl verebilir misiniz?Annem aradı bugün ne zaman gelcen diyor eve ?