- Konu Sahibi yulaflapasi
-
Yazdıklarınızdan bu çıkıyor çünkü insanlar ileriye gidiyoruz dedikçe hala yooooo var diyip duruyorsunuz böyle bir şey çevrenizde varsa göz yumuyorsanız hala var olması sizi hoşnut ediyorsa başka ne düşünebilirizYazdıklarımdan bunu çıkarmanız sizin kafanızda sıkıntı olduğunu gösteriyor.
Söylemediğim şeyleri söylemiş gibi yazıyorsunuz.Utanmanız yok mu sizin? Sorunlu musunuz? Göz yumuyorum ya da hoşuma gidiyor diye bir şey yazdım mı?Yazdıklarınızdan bu çıkıyor çünkü insanlar ileriye gidiyoruz dedikçe hala yooooo var diyip duruyorsunuz böyle bir şey çevrenizde varsa göz yumuyorsanız hala var olması sizi hoşnut ediyorsa başka ne düşünebiliriz
Evlendikten sonra soyisminizi değiştirip değiştirmemek elbette size kalmış birşey.Fakat soyisminiz değişirse öyle sandığınız gibi resmi kurumlarda eski soyadınızla adınız geçmiyor yani karışıklık gşbl bir durum söz konusu olmuyor.. Direk soyisminiz resmi kurumlarda da değişiyor zaten..Merhabalar. Evlendikten sonra eşinin soy ismini almayan var mı? sevgilimle geçen gün bu konuda tartıştık biraz. Bu konunun onun için epey önemli olduğunu söyledi. Bugün bu konuyu tekrar konuştuğumuzda tekrar düşündüğünü ve bana hiçbir konuda baskı yapmak istemediğini söyledi. İçten içe istediği hala evlilikte onun soyadını almam ama ben bunun biraz gerici olduğunu düşünüyorum. Yıllarca bu soyadı ve kimlikle yaşadıktan sonra bambaşka bir isim ve kimlik istemiyorum. Bütün sosyal çevrem ve devlet dairelerinde şimdiki ismim olacak sonuçta ve bu yüzden kafa karışıklığı yaşandığını çokça duydum. Böyle bir şansım varsa ben eski ismimle devam etmek isterim doğrusu. Sizin de düşüncelerinizi merak ettim. Bu arada şuanda evlilik düşünmüyoruz. Sadece tartıştığımız bir konuda sizin de görüşlerinizi merak ettim.
Sorunlu olan sizsiniz bana göre daha ne yazdığınızın farkında değilsiniz illa bu şekilde yazmanıza gerek yok ana temanız buSöylemediğim şeyleri söylemiş gibi yazıyorsunuz.Utanmanız yok mu sizin? Sorunlu musunuz? Göz yumuyorum ya da hoşuma gidiyor diye bir şey yazdım mı?
Yazma şeklinize bakılırsa anlama sorununuz olduğu belli oluyor.Yazmayı bilmediğinize göre anlamanızda da problem var.Sorunlu olan sizsiniz bana göre daha ne yazdığınızın farkında değilsiniz illa bu şekilde yazmanıza gerek yok ana temanız bu
Ben ikisini de kullanıyorum. Kimsenin kafası da karışmıyorMerhabalar. Evlendikten sonra eşinin soy ismini almayan var mı? sevgilimle geçen gün bu konuda tartıştık biraz. Bu konunun onun için epey önemli olduğunu söyledi. Bugün bu konuyu tekrar konuştuğumuzda tekrar düşündüğünü ve bana hiçbir konuda baskı yapmak istemediğini söyledi. İçten içe istediği hala evlilikte onun soyadını almam ama ben bunun biraz gerici olduğunu düşünüyorum. Yıllarca bu soyadı ve kimlikle yaşadıktan sonra bambaşka bir isim ve kimlik istemiyorum. Bütün sosyal çevrem ve devlet dairelerinde şimdiki ismim olacak sonuçta ve bu yüzden kafa karışıklığı yaşandığını çokça duydum. Böyle bir şansım varsa ben eski ismimle devam etmek isterim doğrusu. Sizin de düşüncelerinizi merak ettim. Bu arada şuanda evlilik düşünmüyoruz. Sadece tartıştığımız bir konuda sizin de görüşlerinizi merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?