@minerva1988 ve Milana22 bu kargaşanın içinde konu sahibesine yardım etme çabanızı takdir ettim
herkese mantığı ne mantığı ne inanmamanızın diye soran arkadaş herkesin mantığı kendine
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlendikten sonra değişmek isteyen eş
- Konu Sahibi knickerbockerbande
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Olmaya gerek yok bir üye olarak yazıyorum sadece fikrimi beyan ettim.
abi sen saka mi yapiyosun okuyarak geliyorum kusucam simdi ya ilk mesajinda kadina INANCSIZIM NE DEMEREEGGKKK diye carliyosun sonra beni ilgilendirmez diyosun ne alaka ya??? sen o ilk mesajini yazmasan kimse sana senin dinin ne demiyor zaten. gercekten basim agridi her sayfada mesajin var daha ilerilerde neler yumurtladin acaba.
Aşşağılama yok ya siz neden anlamiyosunuzYa huuu SA NA NE ilk sayfadan beri döşüyorsun millete, onlar yanacak olmaktan mutluysa SA NA NE, herkes kendine baksın, sen aklın sıra aşağılayınca millet imana mı gelecek, yoksa cehennemlikleri görüp cennete gidecek olmanın havasını mı atıyorsun. Bu kibirle nereye gideceğin de hiç belli olmaz yalnız onu da unutma.
Ben bu konulardan her daim koktum. Eşimle birlikte büyüdük diyebilirim 16 yaşımdan beri sevgiliyiz. Tam 10 yıl görüştük şimdi insan sorguluyor nereden çıktı bu diye. Neyse biraz konuştuk ben şimdi hemen böyle olacak demiyorum ama bir gün düşünüyorum dedi. Ortayı bulabiliriz gibi...Ben size 2 farklı meshepten örnek vereyim. Hayatlı urfalı iki arkadaş evlendi (meshepleri tanıyanlar tahminde bulunmuştur.) iki de evlat sahibi oldular 6 7 yıllık ılımlı ve mutlu evliliktwn sonra adam ailesinin gazına gelip. Benimle şu ibadeti yap, benimle bu ibadeti yap demeye başladı. Bu durum ortaya çıkınca boşandılar, bu gün bastırmayan yarın yapmayacak diye bir kural da yok. Büyük ihtimalle o ipler bir gün kopar.
Offf gercekten şu üyelik nasil iptal ediliyo soyleyinde cikayimSanane yettin artık,çakma müslüman seni..
Evet tepkimin ters teptigini farkettim. Buradaki yorumları da baz alarak şuan sakinim ve kendimi ifade etmeye çalışacağım.İnsanların zamanla fikri değişebilir.
Çok absurt hareketleri mi olucak onu tercih ettiği zaman?
Hem birini çok inançlı diye alırsın diğer şeylerden çok folso verebilir.
Yani sonrasında ilerde başka birini bulurum şöyle desen onun ne çıkıcağı belli değil ki
Tek kriterden boşanmak diğer her şeyi gözardı etmek evlilik kurumuna göre değil bence
Sevgili olsa dön arkanı git yani
Ama evlilik bambaşka bişey
Bu konuda tepki gösterirseniz diğer tarafa daha fazla yönelir diye düşünüyorum.
Size düşen güzelce doğru olmadığını düşündüğünüzü belirtmek
Sonrası her koyun kendi bacağından hesabı
Bir zahmet kendin hallet bunuda..Offf gercekten şu üyelik nasil iptal ediliyo soyleyinde cikayim
gercekten hakaret etmemek icin kendimi zor tutuyorum. sen nerede yetistin hayatinda ilk kez mi musluman olmayan biriyle karsilastin? sana ne yahu gelip konunun ortasina alakasiz seyler yazip insanlara saldiriyosun bi de herkesi kendi zeka seviyende mi zannediyosun, gormuyo muyuz biz senin neler yazdigini? onu demedim bunu demedim diye kiviriyosun. kes artik bence ne konu sahibine ayip et ne de insanlarin kalplerini kir. cok vaaz vermek istiyosan yuru git cami onlerinde falan yap bunu.Aşşağılama yok ya siz neden anlamiyosunuz
Ha bu arada sana müdahale eder değiştşrmeye kalkarsa işte o zaman büyük sıkıntıİnsanların zamanla fikri değişebilir.
Çok absurt hareketleri mi olucak onu tercih ettiği zaman?
Hem birini çok inançlı diye alırsın diğer şeylerden çok folso verebilir.
Yani sonrasında ilerde başka birini bulurum şöyle desen onun ne çıkıcağı belli değil ki
Tek kriterden boşanmak diğer her şeyi gözardı etmek evlilik kurumuna göre değil bence
Sevgili olsa dön arkanı git yani
Ama evlilik bambaşka bişey
Bu konuda tepki gösterirseniz diğer tarafa daha fazla yönelir diye düşünüyorum.
Size düşen güzelce doğru olmadığını düşündüğünüzü belirtmek
Sonrası her koyun kendi bacağından hesabı
Zulüm olur sana da ona da
Offf gercekten şu üyelik nasil iptal ediliyo soyleyinde cikayim
yukaridan profil fotonun oldugu yere tikla, forum seceneklerine gir, uyelik iptal diye bir secenek var onu sec.Offf gercekten şu üyelik nasil iptal ediliyo soyleyinde cikayim
beceremezsen falan diye ben yine de Mune etiketliyim de garanti olsun. bir an once git.
yukaridan profil fotonun oldugu yere tikla, forum seceneklerine gir, uyelik iptal diye bir secenek var onu sec.
beceremezsen falan diye ben yine de Mune etiketliyim de garanti olsun. bir an once git.
Ben kapatma düğmesi bıraktım. Belki kullanır
Saçma sapan şeyler yaz sonrada anlamıyorsunuz de,ne güzel ya sen kendine yandaş arıyorsan filan git buradan sana ekmek çıkmaz.Aşşağılama yok ya siz neden anlamiyosunuz
Benimde eşimle mezheplerimiz farklı ama düşüncelerimiz birbirine yakın. (Gençlik zamanlarında daha farklı düşünüyormuş) Ama aramızda bu aralar şöyle de bir muhabbet dönüyor. Eşim bana "şu kişi aday olursa ona oy vermem. Bu kişi bana daha ılımlı geliyor diyor"... Ben de eşime sen bilirsin sonuçta bu konuda özgürsün kime istiyorsan ona oy verirsin diyorum. Eşiniz size bu konuda bir dayatma yapmıyorsa sorun etmeyin derim. Bir de eşle mezhep olarak farklığınız varsa benim gibi, çok fazla dini ve siyasi konulara girmeyin derim. Kendi adıma söyleyeyim bazen fikir ayrılıkları yaşıyoruz bana diyor ki hemen suratın değişiyor.Merhaba kızlar, şimdi size sormak istediğim bir şey var. Eşimle 10,5 yıllık bir sevgililikten sonra evlendik. Yaklaşık 6 yıldır da bu evliyiz. İlk 2 yılı saymazsak da oldukça iyi giden bir evliliğimiz var ama eşimle dini konularda sıkıntı yaşamaya başladık.
Dini içerik yazmak yasak olduğu için ve taraflı cevap vermemeniz için şöyle açıklayayım evlenirken merkez fikirlere sahiptik ama A kesimine daha yakındık adam birden B kesimi ile aynı olmak istemeye başladı. Yani 15 yıl farklıydı şimdi ise daha başka bir yoldan gitmek istiyor. Siz ne düşünürdünüz? Ben bu durumdan hiç hoşlanmadım çünkü sonuçta insan evleneceği kişiyi bunları da hesaba katarak seçiyor ve resmen boşanmayı düşünmeme sebep oldu bu durum.
Ortada sebep yok gibi ama büyük bir sebepte var gibi. Kendimi kandırılmış hissediyorum. Bir yanım kimsenin inanç özgürlüğüne karışmazsin diyor, diğer yanım sen devlet misin sonuçta evlenirken bu şekilde oluşu da onu eş olarak secmende etkendi diyor.
Fikirlerinizi yaziverin kızlar çok kafama taktım bu konuyu.
Edit: Dinlerimiz aynı olsa da mezheplerimiz farklı yani ikimizin dinden anladığı bsey kesinlikle aynı değil.
Sende iyi çene çal burda çen çenyukaridan profil fotonun oldugu yere tikla, forum seceneklerine gir, uyelik iptal diye bir secenek var onu sec.
Bizim tüm görüşlerimiz aynıydı ama bakalım nasıl bir evrilme olacak. Ailelerimizin yanında çok siyasi ve dini içerikli konuşmalara girmiyorduk sadece...Benimde eşimle mezheplerimiz farklı ama düşüncelerimiz birbirine yakın. (Gençlik zamanlarında daha farklı düşünüyormuş) Ama aramızda bu aralar şöyle de bir muhabbet dönüyor. Eşim bana "şu kişi aday olursa ona oy vermem. Bu kişi bana daha ılımlı geliyor diyor"... Ben de eşime sen bilirsin sonuçta bu konuda özgürsün kime istiyorsan ona oy verirsin diyorum. Eşiniz size bu konuda bir dayatma yapmıyorsa sorun etmeyin derim. Bir de eşle mezhep olarak farklığınız varsa benim gibi, çok fazla dini ve siyasi konulara girmeyin derim. Kendi adıma söyleyeyim bazen fikir ayrılıkları yaşıyoruz bana diyor ki hemen suratın değişiyor.
Sen daha gitmedinmi çocuk.Sende iyi çene çal burda çen çen
G
Gidiyorum merak etmeyinSen daha gitmedinmi çocuk.
Baskasının inanıp inanmaması sizi niye rahatsız ediyor ki?Sende iyi çene çal burda çen çen
Gercekten bunu oturup düsünmek zaman kaybı değil mi?
Ay a partisinden C partisine geçmiş muhtemelen
benim de nisanlimla dini ve siyasi goruslerim farkli, biz zaman gectikce bu konuyu hic sorun etmemeye basladik. en basta tartistigimiz da olmustu ama simdi bizi alakadar eden bir durum yok, o zaman cocuk oldugumuz icin ben hatta daha uc noktada dusunuyordum artik oyle degilim.
ama bu farklilik eger evlendikten sonra ortaya ciksa ben tahammul edemezdim, size de hak verdim. hani insanin gorusleri bir yasa kadar evet degisir ama atiyorum 40-50 yasindan sonra bu kadar koklu degisiklik yasanmasini da normal bulmuyorum. her seyin asirisinda zarar goruyorum. o yuzden ben eger bu ciddi sorun yaratiyorsa yani evin icinde devamli kendi goruslerinden bahsediyorsa, en basitinden bir arkadas ortaminda surekli bu sekilde konusuyorsa vs devam edemezdim. bunun icin cozum de aramaya calismazdim cunku sonradan degisen o yani bende bir degisiklik yok ki ben kendimi duzelteyim. sizin hakkinizda hayirlisi olsun umarim siz ve aileniz icin en dogru sekilde hallolur mevzu.
ama bu farklilik eger evlendikten sonra ortaya ciksa ben tahammul edemezdim, size de hak verdim. hani insanin gorusleri bir yasa kadar evet degisir ama atiyorum 40-50 yasindan sonra bu kadar koklu degisiklik yasanmasini da normal bulmuyorum. her seyin asirisinda zarar goruyorum. o yuzden ben eger bu ciddi sorun yaratiyorsa yani evin icinde devamli kendi goruslerinden bahsediyorsa, en basitinden bir arkadas ortaminda surekli bu sekilde konusuyorsa vs devam edemezdim. bunun icin cozum de aramaya calismazdim cunku sonradan degisen o yani bende bir degisiklik yok ki ben kendimi duzelteyim. sizin hakkinizda hayirlisi olsun umarim siz ve aileniz icin en dogru sekilde hallolur mevzu.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.