- 31 Mart 2011
- 215
- 0
-
- Konu Sahibi denizderyadeniz
canim sana peeling yaziyorum hemen bunu dene: 1 tatli kasigi misir unu, 1 tatli herhangi bir krem, 1 tatli kasigi kil tozu, azcikta su, hamur kivamina getir sür yüzüne..ovalayarak cikar..önce ilik sonrada soguk suyla yika.. tövbe tövbe ugrastirma insanibazen kuaförlerde de yaparlar bu tür peelingler bildigim kadariyla, hani kuaförsen belkide biliyorsundur..
ha bak bide bunu yazayimmi yazmayayimmi diye düsündüm ama.. simdi hani güzelim diyorsunya, tarifine görede cok tatli birisin.. simdi sen evlendin, hani bekar birine yapilan gibi artik sana "disardan" iltifat gelmeyecektir... cünkü artik evli bir hanimsin sonucta.. esinden sana ara sira iltifat etmesini rica edemezmisin?zaten evlendik iltifata ne gerek var falan diye düsünüyordur belkide :97:
canim sana peeling yaziyorum hemen bunu dene: 1 tatli kasigi misir unu, 1 tatli herhangi bir krem, 1 tatli kasigi kil tozu, azcikta su, hamur kivamina getir sür yüzüne..ovalayarak cikar..önce ilik sonrada soguk suyla yika.. tövbe tövbe ugrastirma insanibazen kuaförlerde de yaparlar bu tür peelingler bildigim kadariyla, hani kuaförsen belkide biliyorsundur..
ha bak bide bunu yazayimmi yazmayayimmi diye düsündüm ama.. simdi hani güzelim diyorsunya, tarifine görede cok tatli birisin.. simdi sen evlendin, hani bekar birine yapilan gibi artik sana "disardan" iltifat gelmeyecektir... cünkü artik evli bir hanimsin sonucta.. esinden sana ara sira iltifat etmesini rica edemezmisin?zaten evlendik iltifata ne gerek var falan diye düsünüyordur belkide :97:
canım yorumuna bayıldım ama şimdi çıkmam gerek.
bu yorumuna cevap ayzıcam,cevaplar kafamda birikti de;eşim evde !
forumdan yazdigini görüm geldim.. sana yazdigim dogal cilt bakimi.. kuaförlerde (bazilarinda) cilt ürünlerini sadece satiyorlar yada güzellik merkezlerinde diyelim o halde..
iyi iyi Allah muhabbetinizi artirsinmasallah
...yani sonucta evlisin, disardan extra ilgiye gerek yok
o peeling cok güzel,önceden yüzünü yika istersen..temizledikten sonra bu peelinge yap
yani ille güzelligini teyit ettireceksin, iyi iyi güzelsin:76:kızlar avatardaki resimi msn de kullanmıştım ağbim ben zannetti !
yanii okadar benzetiliyor bu resim bana.
hani merak edenler için koydum.
ama bukadar güzel sayılmam.
benim gözaltları mor,yanaklarımda kulağıma yakın olan yerlerde sivilce,burun üstüm,çenem siyah nokta...
bunu okuduktan sonra 'öğhhh'diyebilirsiniz,kırılmam:78:
peelingleri haftada 2-3 kez tavsiye ediyorlar...ben haftada iki kez yapiyorum su siralar.. zaten dogal bir maske zararsiz..canım bunu ne aralıklarla tekrarlamam gerek?
birde;yüzümde ne kadar bekleteceğim ?
yani ille güzelligini teyit ettireceksin, iyi iyi güzelsin:76:
niye ögh denilsin ki herkeste olan seyler, azcik kendine güven ya
peelingleri haftada 2-3 kez tavsiye ediyorlar...ben haftada iki kez yapiyorum su siralar.. zaten dogal bir maske zararsiz..
bekletmene gerek yok, 2-3 dakika bekleyebilirsin.. ovarak cikaracagin icin kurumamasi gerekiyor, kese yapar gibi ovarak cikariyorsun, yüzünü pembelestirip temizliyor...cok güzel ve dogal bir peeling.. degisik peelinglere de bakabilirsin internetten.. ardindan ilik suyla yikayip peeling i cikar , sonra soguk suyla yika.. ardindan bir nemlendirici sürebilirsin...
ayol kendimi güzellik uzmani gibi hissettim:82:herkes kendinin güzellik uzmani olmali
yaa aşk olsun...ben güzel olmadığımı hatta tüm kusurlarımı söylüyorum yaaa...
hani genel tipimi merak edersiniz diye koydum onu
birde bebek umudum yok oldu bu ay
cuma günü doktora giderim heralde !