Evlendikten sonra cildim bozudu

canim sana peeling yaziyorum hemen bunu dene: 1 tatli kasigi misir unu, 1 tatli herhangi bir krem, 1 tatli kasigi kil tozu, azcikta su, hamur kivamina getir sür yüzüne..ovalayarak cikar..önce ilik sonrada soguk suyla yika.. tövbe tövbe ugrastirma insani:KK1: bazen kuaförlerde de yaparlar bu tür peelingler bildigim kadariyla, hani kuaförsen belkide biliyorsundur..
ha bak bide bunu yazayimmi yazmayayimmi diye düsündüm ama.. simdi hani güzelim diyorsunya, tarifine görede cok tatli birisin.. simdi sen evlendin, hani bekar birine yapilan gibi artik sana "disardan" iltifat gelmeyecektir... cünkü artik evli bir hanimsin sonucta.. esinden sana ara sira iltifat etmesini rica edemezmisin?:KK1: zaten evlendik iltifata ne gerek var falan diye düsünüyordur belkide :97:

canım yorumuna bayıldım ama şimdi çıkmam gerek.
bu yorumuna cevap ayzıcam,cevaplar kafamda birikti de;eşim evde !

canim sana peeling yaziyorum hemen bunu dene: 1 tatli kasigi misir unu, 1 tatli herhangi bir krem, 1 tatli kasigi kil tozu, azcikta su, hamur kivamina getir sür yüzüne..ovalayarak cikar..önce ilik sonrada soguk suyla yika.. tövbe tövbe ugrastirma insani:KK1: bazen kuaförlerde de yaparlar bu tür peelingler bildigim kadariyla, hani kuaförsen belkide biliyorsundur..
ha bak bide bunu yazayimmi yazmayayimmi diye düsündüm ama.. simdi hani güzelim diyorsunya, tarifine görede cok tatli birisin.. simdi sen evlendin, hani bekar birine yapilan gibi artik sana "disardan" iltifat gelmeyecektir... cünkü artik evli bir hanimsin sonucta.. esinden sana ara sira iltifat etmesini rica edemezmisin?:KK1: zaten evlendik iltifata ne gerek var falan diye düsünüyordur belkide :97:

canım yorumuna bayıldım ama şimdi çıkmam gerek.
bu yorumuna cevap ayzıcam,cevaplar kafamda birikti de;eşim evde !

tarifini yarın akşam uygulayacağım,teşekkür ederim.
ben hiç doğal cilt bakımı yapmamıştım kuaförde çalıştığım zaman,hatta böyle cilt bakımının kuaförlerde yapıldığınıda senden duydum:KK1:

ilk zamanlar dediğin gibi olmuştum,'eskiden bana çok bakan oluyordu şimdi ise kimse bakmıyor !'diyordum ama zamanla farkettimki bana bakan birede parmağıma bakıyor...durumun ne olduğunu sonradan kavradım...

ben 2 yıllık evliyken bana görücü çıkmıştı:KK1:

eşim aslında çok ilgili...birkeresin de:KK9:gözlerime derin derin baktı 'kurban olayım gözlerine 'dedi ve yapıştı gözüme,ayrıldığında göz kapağım morarmıştı:KK9:ev sahibim hacdan gelmişti,tabi ziyaretçiler falan ev kalabalık.
benide çok sever.gittim işte bende ziyarete-gitmesem olmaz !-
gözümdeki morluğu kapatmak için fondoten kullandım,baş örtümüde gözlerim yakın örttümki anlaşılmasın...
ev sahibimin kızları soruyor 'dövüyor mu ?doğru söyle bak annem diyorki o burada kimsesiz,o benim kızım sayılır.istersen eşinle konuşsun'ben de bu durumda doğruyu söylemek zorunda kalmıştım:KK1:

o gün birde arkamdan konuşanları duyuyorum ''ne şekil makyajlar var yaa,öyle makyaj mı yapılır !'':KK1:

uzattım ama...demek istediğim,eşim çok ilgili.

Son düzenleme:
forumdan yazdigini görüm geldim.. sana yazdigim dogal cilt bakimi.. kuaförlerde (bazilarinda) cilt ürünlerini sadece satiyorlar yada güzellik merkezlerinde diyelim o halde..
iyi iyi Allah muhabbetinizi artirsin:KK1: masallah
...yani sonucta evlisin, disardan extra ilgiye gerek yok
o peeling cok güzel,önceden yüzünü yika istersen..temizledikten sonra bu peelinge yap

kızlar avatardaki resimi msn de kullanmıştım ağbim ben zannetti !

yanii okadar benzetiliyor bu resim bana.

hani merak edenler için koydum.
ama bukadar güzel sayılmam.
benim gözaltları mor,yanaklarımda kulağıma yakın olan yerlerde sivilce,burun üstüm,çenem siyah nokta...

bunu okuduktan sonra 'öğhhh'diyebilirsiniz,kırılmam:78:

forumdan yazdigini görüm geldim.. sana yazdigim dogal cilt bakimi.. kuaförlerde (bazilarinda) cilt ürünlerini sadece satiyorlar yada güzellik merkezlerinde diyelim o halde..
iyi iyi Allah muhabbetinizi artirsin:KK1: masallah
...yani sonucta evlisin, disardan extra ilgiye gerek yok
o peeling cok güzel,önceden yüzünü yika istersen..temizledikten sonra bu peelinge yap

canım bunu ne aralıklarla tekrarlamam gerek?
birde;yüzümde ne kadar bekleteceğim ?

kızlar avatardaki resimi msn de kullanmıştım ağbim ben zannetti !

yanii okadar benzetiliyor bu resim bana.

hani merak edenler için koydum.
ama bukadar güzel sayılmam.
benim gözaltları mor,yanaklarımda kulağıma yakın olan yerlerde sivilce,burun üstüm,çenem siyah nokta...

bunu okuduktan sonra 'öğhhh'diyebilirsiniz,kırılmam:78:
yani ille güzelligini teyit ettireceksin, iyi iyi güzelsin:76::KK1:
niye ögh denilsin ki herkeste olan seyler, azcik kendine güven ya

canım bunu ne aralıklarla tekrarlamam gerek?
birde;yüzümde ne kadar bekleteceğim ?
peelingleri haftada 2-3 kez tavsiye ediyorlar...ben haftada iki kez yapiyorum su siralar.. zaten dogal bir maske zararsiz..
bekletmene gerek yok, 2-3 dakika bekleyebilirsin.. ovarak cikaracagin icin kurumamasi gerekiyor, kese yapar gibi ovarak cikariyorsun, yüzünü pembelestirip temizliyor...cok güzel ve dogal bir peeling.. degisik peelinglere de bakabilirsin internetten.. ardindan ilik suyla yikayip peeling i cikar , sonra soguk suyla yika.. ardindan bir nemlendirici sürebilirsin...
ayol kendimi güzellik uzmani gibi hissettim:82::KK1: herkes kendinin güzellik uzmani olmali:KK34:

ben bunun kaynağının kesinlikle stres olduğunu düşünüyorum, aynı şekilde ergenlikte bile doru dürüst sivilce çıkmazdı bende daha sonra stresli bi hayatla beraber uyku düzenim bozuldu sürekli dışarda yemek yemek zorundayım, sürekli çay kahve, üstüne bide özel hayatla ilgili sorunlar eklenince birden yüzümde kocaman sivilceler çıkmaya başladı geçenler iz bırakıyodu, 3 aydır filan geçirmek için uraşıyorum Allah'a şükür bi kaç ufak iz dışında geçirmeyi başardım, her gün sabah yüzümü jelle temizleyip nemlendirdim eve gelince makyajımı hemen çıkardım yine jelle temizleyip bepanthen sürdüm haftada bir kil maskesi yaptım, çay kahveyi azalttım bitkisel çaylara yöneldim stresten uzaklaşabilmek için biraz da olsa, şimdi gerçekten çok çok daha iyi diyebilirim:)

yani ille güzelligini teyit ettireceksin, iyi iyi güzelsin:76::KK1:
niye ögh denilsin ki herkeste olan seyler, azcik kendine güven ya

peelingleri haftada 2-3 kez tavsiye ediyorlar...ben haftada iki kez yapiyorum su siralar.. zaten dogal bir maske zararsiz..
bekletmene gerek yok, 2-3 dakika bekleyebilirsin.. ovarak cikaracagin icin kurumamasi gerekiyor, kese yapar gibi ovarak cikariyorsun, yüzünü pembelestirip temizliyor...cok güzel ve dogal bir peeling.. degisik peelinglere de bakabilirsin internetten.. ardindan ilik suyla yikayip peeling i cikar , sonra soguk suyla yika.. ardindan bir nemlendirici sürebilirsin...
ayol kendimi güzellik uzmani gibi hissettim:82::KK1: herkes kendinin güzellik uzmani olmali:KK34:

yaa aşk olsun...ben güzel olmadığımı hatta tüm kusurlarımı söylüyorum yaaa...
hani genel tipimi merak edersiniz diye koydum onu :KK14:

yaa aşk olsun...ben güzel olmadığımı hatta tüm kusurlarımı söylüyorum yaaa...
hani genel tipimi merak edersiniz diye koydum onu :KK14:

saka yapiyorum ya
:93:peeling i yaptinmi? bende bugün yaptim, yalniz iyi bir nemlendirici bulamiyorum, hem yüzüme hem göz cevresine....bakim yakinda belki onu da evde yaparim:KK1:

Son düzenleme:
deryacim birde yogurt limon maskesini kesinlikle dene, gözenekleri kücültüyor, onu tamamen unutmusum.. peelingden sonra da yapabilirsin yogurdu..:KK70:

sana söylediğim durumlardan dolayı evde değildim...
maske falanda hayal oldu...
bu yoğur maskesi ne,nasıl yapılıyor?

kız işe yarıyorsa ver.biliyorsun ben artık ne bulursam yüzüme süren biri oldum ve bıktım

birde bebek umudum yok oldu bu ay:KK14:

cuma günü doktora giderim heralde !

allahım sana şükürler olsun..bu yazıyı yazdığım ay son adetimi gördüğüm aymış..çok şükür daha fazla aratmadan nasip ettin bana da,sonsuz şükürler olsun.
allahım evlat hasretiyle yanan,yapmadığı,gitmediği doktor kalmayan herkeze hayırlısıyla nasip et.amin.
ben hamileyim 18 haftalık:KK69::nazar:

X