Evlendikten sonra cildim bozudu

denizderyadeniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
215
0
ne yapacağımı bilememenin şaşkınlığıyla böyle bir konu açtım...
bilgilerinize,önerilerinize ihtiyacım var !..

özgüvenim son baharlarını yaşıyor gibi hissediyorum.
zar zor dayanıyor kuruyan yapraklar rüzgara karşı yerini koruyabilmek için..

ben:
23 yaşındayım.
49 kg,1,61 boyunda,yeşil gözlü,beyaz tenli kumral biriyim..
evliyim..
sigara kullanıyorum..
sorunum şu:ben bekarken çevremde çok beğenilen biriydim.
hep çok güzel olduğumu söylerlerdi..alışıktım bu duruma...
fakat evlendikten sonra öyle geliyorki bana,çok değiştim..
sonu gelmeyen sivilceler,siyah noktalar,gözaltı morlukları...yüzüme baktığım zaman,bölge bölge değişik tonlara sahip !
fondöten,pudra gibi kozmatik kullanmayı her nekadar düşündüysemde sürekli abdest halinde olduğum için bu benim için uygun olmayan bir çözüm.
kimyasal kullanmak daha kötü sonuçlar doğurur endişesiyle doğal yollarla çareler arar oldum fakat heyhat...
kendimi yaşlanmış hissediyorum,buda otomatik olarak ruh halime yansıyor.

arkadaşlar;bana tavsiyelerde bulunun lütfen.
kendimi yenilemek,kendimi yeniden kazanmak istiyorum..

eşim bakıma çok önem verir.benim bu hastalıklı gibi görünen halimden kurtulmam gerek !

neler yapabilirim?
yukarıda yazmış olduğum sorunlarıma şifa olacak fikirlerinize ihtiyacım var...

Son düzenleme:
:KK15:
ne yapacağımı bilememenin şaşkınlığıyla böyle bir konu açtım...
bilgilerinize,önerilerinize ihtiyacım var !..

özgüvenim son baharlarını yaşıyor gibi hissediyorum.
zar zor dayanıyor kuruyan yapraklar rüzgara karşı yerini koruyabilmek için..

ben:
23 yaşındayım.
49 kg,1,61 boyunda,yeşil gözlü,beyaz tenli kumral biriyim..
evliyim..
sigara kullanıyorum..
sorunum şu:ben bekarken çevremde çok beğenilen biriydim.
hep çok güzel olduğumu söylerlerdi..alışıktım bu duruma...
fakat evlendikten sonra öyle geliyorki bana,çok değiştim..
sonu gelmeyen sivilceler,siyah noktalar,gözaltı morlukları...yüzüme baktığım zaman,bölge bölge değişik tonlara sahip !
fondöten,pudra gibi kozmatik kullanmayı her nekadar düşündüysemde sürekli abdest halinde olduğum için bu benim için uygun olmayan bir çözüm.
kimyasal kullanmak daha kötü sonuçlar doğurur endişesiyle doğal yollarla çareler arar oldum fakat heyhat...
kendimi yaşlanmış hissediyorum,buda otomatik olarak ruh halime yansıyor.

arkadaşlar;bana tavsiyelerde bulunun lütfen.
kendimi yenilemek,kendimi yeniden kazanmak istiyorum..

eşim bakıma çok önem verir.benim bu hastalıklı gibi görünen halimden kurtulmam gerek !

neler yapabilirim?
yukarıda yazmış olduğum sorunlarıma şifa olacak fikirlerinize ihtiyacım var...

öncelikle cilt problemlerinin neden oluşmuş olabileceğini araştırmak amaçlı bir doktora görünmelisin. eğer daha önce hiç böyle bir problem yokken birden bire bu hale gelmişse cildin önemli bir rahatsızlığın sinyali olabilir. ayrıca evlilik ile gelen cinsel hayat aslında hormonları da dengelediğinden cilt problemi olan insanların ciltlerinde düzelme yaşamasına sebep olmuşken sende tam tersi bir etki de yaratmış olabilir.
acaba çalışıyor musun?

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Genç ciltlar ve sorunları"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içeriği ile ilgili başlıklara açınız.

:KK15:

öncelikle cilt problemlerinin neden oluşmuş olabileceğini araştırmak amaçlı bir doktora görünmelisin. eğer daha önce hiç böyle bir problem yokken birden bire bu hale gelmişse cildin önemli bir rahatsızlığın sinyali olabilir. ayrıca evlilik ile gelen cinsel hayat aslında hormonları da dengelediğinden cilt problemi olan insanların ciltlerinde düzelme yaşamasına sebep olmuşken sende tam tersi bir etki de yaratmış olabilir.
acaba çalışıyor musun?

Bende cilt doktoruna gitmeni tavsiye ederim. En iyi çözümü doktor bulabilir.

bir doktora görün bence

bebek istiyorum bu yüzden dr.gitmiyorum
biliyorumki bana antibiyotik verecek :KK59:

hayır,evlendikten sonra bıraktım.
komik olansa benim kuaför olmam..
birazda doğalcıyım..

canım kardeşim bunun senin sağlığınla ilgili bir sorun oluşma ihtimali olduğu için biz doktora gitmeni tavsiye ettik. ayrıca doğal çözümler her cilt üzerinde etki etmeyebiliyor ve içten desteklenmesi gerekebiliyor. ben de üniversiteye başladığım yıl bu sorunları çok yaşadım. denemediğimkalmadı ve artık sorunumun tıbbi olarak çözülmesi gerektiğini düşündüm.yapılan tahliller sonucu pcoslu olduğum ve cilt sorunumu da ancak bir cilt hekiminin çözebileceine kanaat getirdim,tedavimi oldum,maşallah gayet temiz şu anda cildim.

kuaförler hareketli çalışırlar, işi bırakınca biraz da ev hanımı oldum artık psikolojisi da oluşmuş olabilir mi sende? ya da alıştığın yaşam tarzı bozulunca kendine daha çok zaman ayırdığın için en küçük kusurları bile büyütüyor olabilir misin?

Mutlaka doktora git,bu kadar dert ettiğine göre ciddi bir sorun yaşıyorsun.İlaç verir diye korkma,bebek istediğini söylersin,ona göre reçete yazar.

Benim aklıma gelenler şunlar:Evlendikten sonra sağlıklı beslenmemiş olabilirsin.Hazır yiyecekler,kızartma gibi şeyler sık pişiriyorsan ondandır.Veya öğün atlayıp arayı abur cuburla geçiriyorsan ondan olabilir.
Sıkıntı ve stresten olabilir.Kayınvalde sorunları,eşte ilgisizlik,anneden uzak olmak,evliliği benimsememek,eve kapanmak aklıma gelenler.Evlendikten sonra dediğin için bunları yazıyorum.Yoksa tahmin filan değil,tamamen genel bilgi olarak yazdım,yanlış anlama lütfen.

O ilaçların yan etkisi de olabilir.İlaçların prospektüslerini oku istersen,belki öyledir.
Muayene 3. gün diye biliyorum ama sen yine de bebek bekleyenlerin yazdığı bölüme sor.

bende aynı sorundan sıkıntıdayım. evlenmeden önce cildim çok güzel özgüvenim sonsuzdu, fiziğimde çok güzeldi ama evlendikten 2 yıl sonra cildim sivilcelenmeye başladı kilo aldım göbiş yaptım:KK59:ve 2 senedir cildimle uğraşıyorum çok doktora gittim antibyotik kullandım geçmişti fakat bırakınca tekrar oluştu. gene gittim doktora faydasını göremedim.kendi haline bıraktım gene geçmedi.arap kızı kremi aldım,salyangoz kremi aldım aklına ne gelirse ama olmadı geçmedi. bitkisel tedavilerinde bi faydasını göremedim. benimki arındırma sorunu ile ilgili cildim yağlı olduğu için ondan kaynaklandığını söyledi cilt ve güzellik uzmanı bayan,bende pahalı bi markanın ürünlerini aldım 1 ay önce faydası oldu az da olsa(zaten uzun süre kullanmak gerekiyormuş bi ürünü faydasının olup olmadığını anlamak için)ben memnunum gibi(verdiğim paraya değecek galiba:93:)dicem doktora git ve sorun neden kaynaklanıyo onu öğren.geçmiş olsun allah herkese güzel bi cilt nasip etsin:nazar:

evlenmeden öncede sivilcelerim vardı hatta evlendikten sonra azaldı.
ama şimdi çıkanlar çok iri ve eserlerini arkalarında bırakıp gidiyorlar.

kullandığım ilacın yan etkisi olmadığını biliyorum.(bu konuda)

evlendikten sonra altı kilo verdim ve burnum inanılmaz büyük gözükmeye başladı.

çalışmayı bırakmak aslında bana yaramalı şöyle ki,ben uykuya çok meyilli biriyim ve kafama göre hareket ediyorum.çalışmayıda istemiyorum zaten.

haklısınız benim bir cildiye ile görüşmem gerek.

birkeresinde doktora bademcik iltihabı şikayetiyle gittim.doktor beni görünce ''göz altların için sana birşeyler yazsam iyi olur''demişti..tabi birazda önceki akşam hastalığımın verdiği tembellikle gözlerimdeki sürmeyi silmemiş daha bir korkunç hal almıştım :KK43:

Canim bende ayniyim.. Ergenlik doneminde cildimde hiccc sivilce yoktu... Tertemizdi, herkes begenirdi...

Evlendikten sonra sivilcelerim artti.. Surekli cikmiyor ama cikanin da izi kaliyor... :KK43:(

Ne yapacagim bilemiyorum.. Cildiyeye gittim.. Tahlil filan istemeden, ilac yazdi, bissuru muayene ucreti aldi, uzerine bir de ilacin yarari olmadi...:KK5::KK5::KK5:

[/QUOTE] kuaförler hareketli çalışırlar, işi bırakınca biraz da ev hanımı oldum artık psikolojisi da oluşmuş olabilir mi sende? ya da alıştığın yaşam tarzı bozulunca kendine daha çok zaman ayırdığın için en küçük kusurları bile büyütüyor olabilir misin?[/QUOTE]

çalışma hayatını zaten sevmiyorum..ama son söylediğin doğru olabilir..
birde evliliğin verdiği durum var tabiki :KK43:

ben kaşlarımı da almıyorum ve daha yeni yeni bıyıklarımı almaya başladım.
saçlarım da beyazlar var,eşim boya gibi ani değişimlerden pek hoşlanmıyor bir de dedimya biraz doğalcıyım.

Son düzenleme:
Canim bende ayniyim.. Ergenlik doneminde cildimde hiccc sivilce yoktu... Tertemizdi, herkes begenirdi...

Evlendikten sonra sivilcelerim artti.. Surekli cikmiyor ama cikanin da izi kaliyor... :KK43:(

Ne yapacagim bilemiyorum.. Cildiyeye gittim.. Tahlil filan istemeden, ilac yazdi, bissuru muayene ucreti aldi, uzerine bir de ilacin yarari olmadi...:KK5::KK5::KK5:
üzüldüm be arkadaşım ne olacak böyle halimiz.seni çok iyi anladığıma emin olabilirsin !
çalıştığım zaman müşterilerim bana hayrandı.
nasıl böyle bir cilde,saç yapısına sahipsin falan gibi ne laflar duyuyordum:KK61:
hatta o zamanlar yeni manken olan ve güzelliği dillere destan bir manken vardı,o kimmiş senin yanında falan diyorlardı..:KK25::KK50:allahım bana yardım etttttttt:84:

birkeresinde de benim bir arkadaşa babamın arkadaşı demişki sen nekadar süslenirsen süslen deniz kadar güzel olamazsın.

(şimdi görseler beni:KK58:)

öyleki oturduğumuz semt te 'semtin en güzel iki kızı var'diyorlardı bu kişiden biride bendim:KK43:

lütfen beni yanlış anlamayın.ben burada kimseyi tanımıyor ve hava atma vs. derdinde değilim,sadece size derdimi anlatıyorum.

Son düzenleme:

sigara kullanıyor musun ?

X