- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
- Konu Sahibi peaceful16
-
anladım cnm bakalım inş. bende azimle tekrardan başlıyıciğimmmKoruyorum inan bana diyetten bir farkı yok sadece arada kaçırıyorum sonra toparlanıyorum hemen kalori oranın bile çok şaşmadı yani rahat 1 sene daha böyle zaten ben artık diyet olayından çıkmıştım sağlıklı beslenmeye geçtim ne olursa olsun eskisi gibi ne pilav,makarna,hamur işi ne tatlı abur cubur hayatımda olacak onlara ekmeğe şekere veda ettim temelli arada kaçamak yapıyorum o kadar
Bak bende tam anlamıyla uymuyorum.diyet listesinde bazen evimizde bulunamıcak şeyler oluyor cnm mesela benım akşama taze fasülye yemeğim var.
onun yanına 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt düşünüyorum ama arkidişim yohhh
Bekliyorum bana istediğinde yazabilirsin güzelce çekerim kulaklarınıanladım cnm bakalım inş. bende azimle tekrardan başlıyıciğimmm
hımmm. beraber yapalım o zaman cnm günlük açalım sadece ikimize olurmu :)Bak bende tam anlamıyla uymuyorum.
Aynen öyle yapıyorum.
Ara ögün yapıyorum kendime.
Mesela ögle yemegim. azyaglı türlü idi. yanına domates,marul,yeşillik 1dilim ekmekle yedim
başlıcam kız inadına başliciğimmmBekliyorum bana istediğinde yazabilirsin güzelce çekerim kulaklarını
tabisi gelebilirhımmm. beraber yapalım o zaman cnm günlük açalım sadece ikimize olurmu :)
Şeyyy nehirde gelse olur mu :)nehirnil111
O olmadan ben yapamam ki
Yerim ama ben senihımmm. beraber yapalım o zaman cnm günlük açalım sadece ikimize olurmu :)
Şeyyy nehirde gelse olur mu :)nehirnil111
O olmadan ben yapamam ki
tabisi gelebilir
gece 2 miiiiBende de kendime biraz bakımsızlık olmuştu ama şöyle yendim onu, dolabımdaki eski kıyafetlerimi attım ayakkabılarımı da, gidip yenilerini aldım.
Daha düzenli olmaya çalışıyorum herşeyi jilet gibi ütülüyorum, ojemi sürüyorum biz evli bayanlar malum abdest alma bahanesiyle sürmüyoruz :)
Yapmayın, sürün bence üşenmeyin. Gece 2 ye kadar bakım temizlik yemek vb yapıyorum çalıştığım için. ki ben evlenmeden önce 8 de 9 da uyuyan biriydim :) Alıştırın kızlar kendiniziii
Dışarıda deli gibi süslenen kadın milleti var unutmayın kocalarınızı kaptırmayın
Sabahları 6:30 da kalkıyorum ben hep yorgun savaşçı :)gece 2 miiii
ölürüm ben uykusuzluktan
kaçta kalkıyosun sabahları kızzzzz
hayatta o saatte yatıp o saatte kalkamamm 11 de yatıp 7 de kalktıgım halde uykumu alamıyorumSabahları 6:30 da kalkıyorum ben hep yorgun savaşçı :)
sabah 08:00 da uyanıyorum. 10 dk da hazırlanıp işe gidiyorum. Birde gece 2ye kadar her zaman olmuyor tabiki. bazen 10 da bile uyuyorum ama doğal kalırsanız bakıma gerek yok. saç boyatma derdim yok, kuaför derdim yok. kendi kaşımı bıyığımı alıyorum. 2 ayda bir falanda ağdaya gidiyorum o kadar:)gece 2 miiii
ölürüm ben uykusuzluktan
kaçta kalkıyosun sabahları kızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?