- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Diyet hariç hepsi benımkılerde aynı nehircim sana katılıyorumBende evlilikten 4 ay sonra 4 kilo aldığımı farkettim anında dur dedim kendime yavaş yavaşta olsa 3-4 ayda 10 kilo verdim spora başladım evde rutin 2-3 günde 1 kere spor yaptım düzenli sağlık yemeye başladım zararlı ne varsa çıkardım hayatımdan daha da kolay oldu evde yemekleri kendim yaptığım için diyete sağlığa uygun şeyler pişirdimEvlendikten sonra cilt bakımı olsun kendi kişisel sporum hobilerim olsun daha fazla zaman ayırmaya başladım bende çalışıyorum 8:30 akşamda 7 de anca evde oluyorum. 2 günde 1 kere yemek yaparım rutin temizlik günlerimde bellidir önemli olan bir program uygulamaktır Cumartesi bütün evi temizlerim silerim pazar günü çamaşırları yıkarım hafta içi katlama ütüleme işlerimi hallederim. Banyo klozet işleri ne zaman elime gelirse bir rutini yok ne zaman pislenirse hissedersem duşakabin her duş sonrasında temizlenir. Her gün saçlarımı düzleştirir makyajımı da yapmadan çıkmam inanın evlenince daha da kolaymış bu işler sanki hayatın düzene oturuyor silkelenin ve kendinize zaman ayırın insan kendini daha mutlu hissediyor evlenmeden önce en çok korktuğum şeydi evlenince kendini salmak Allahtan 3-4 ayda hemen farkettim toparladım
Diyeti bırakmasan iyiydiDiyet hariç hepsi benımkılerde aynı nehircim sana katılıyorum
pilateside bıraktım diyeti de of offf napcem ben yaaDiyeti bırakmasan iyiydiPilates aletleri aldım şimdi yakındır ona başlayacağım bir kaç güne
Emeklerine yazık yapma böyle sil baştan yaşıyorsun tekrar başa döndün o kadar aç kaldınpilateside bıraktım diyeti de of offf napcem ben yaa
sen olmayınca yarım yamalak kaldım işteEmeklerine yazık yapma böyle sil baştan yaşıyorsun tekrar başa döndün o kadar aç kaldın
Herkes öyle tatlım :)Evde süslü kokana gibi gezemiyorum bende.
Pijamalarla geziyorum
yani tabi. bu aralar paspallıga dadandımHerkes öyle tatlım :)
ama tabi herşeyin yeri var paspal olmamak lazım.
ayy bende kilo verebılsem ya inan hiç heyecan yok benı heyecanlandırıcak böyle duvar gibi arkamda duracak birini arıyorum bende :)yani tabi. bu aralar paspallıga dadandım
birde kğ verme evresindeyim
Gel kuzum ben sana duvar olayımayy bende kilo verebılsem ya inan hiç heyecan yok benı heyecanlandırıcak böyle duvar gibi arkamda duracak birini arıyorum bende :)
sen olmayınca yarım yamalak kaldım işte
diyet listesinde bazen evimizde bulunamıcak şeyler oluyor cnm mesela benım akşama taze fasülye yemeğim var.Gel kuzum ben sana duvar olayım
Daha önce diyetisyene gitmiştim. Baya diyet listem var onları uyguluyorum tekrar.
ama sen artık diyet yapmıyosun hedefıne ulaştın çünkiBen buradayım ama sen gittin bak geldin işte hadi başla yeniden
aynen valla nehir ikimizde aynıyız bakkEvde bu arada tayt ve üstüne askılılarla genelde duruyorum kışında botlarım tayt ve uzun kollu tunikler benim en iyi ev giysilerimmakyajlı saçlar yapılı hayatta duramam eve girer girmez herşey çıkar makyajım silinir saçımda tepeden toplanır çok dökülüyor zaten
Koruyorum inan bana diyetten bir farkı yok sadece arada kaçırıyorum sonra toparlanıyorum hemen kalori oranın bile çok şaşmadı yani rahat 1 sene daha böyle zaten ben artık diyet olayından çıkmıştım sağlıklı beslenmeye geçtim ne olursa olsun eskisi gibi ne pilav,makarna,hamur işi ne tatlı abur cubur hayatımda olacak onlara ekmeğe şekere veda ettim temelli arada kaçamak yapıyorum o kadarama sen artık diyet yapmıyosun hedefıne ulaştın çünki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?