• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendikten sonra bakimli kaldiniz mi?

Koruyorum inan bana diyetten bir farkı yok sadece arada kaçırıyorum sonra toparlanıyorum hemen kalori oranın bile çok şaşmadı yani rahat 1 sene daha böyle zaten ben artık diyet olayından çıkmıştım sağlıklı beslenmeye geçtim ne olursa olsun eskisi gibi ne pilav,makarna,hamur işi ne tatlı abur cubur hayatımda olacak onlara ekmeğe şekere veda ettim temelli arada kaçamak yapıyorum o kadar:KK53:
anladım cnm bakalım inş. bende azimle tekrardan başlıyıciğimmm :kk77::KK76:

diyet listesinde bazen evimizde bulunamıcak şeyler oluyor cnm mesela benım akşama taze fasülye yemeğim var.
onun yanına 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt düşünüyorum ama arkidişim yohhh :mad::mad:
Bak bende tam anlamıyla uymuyorum.
Aynen öyle yapıyorum.
Ara ögün yapıyorum kendime.
Mesela ögle yemegim. azyaglı türlü idi. yanına domates,marul,yeşillik 1dilim ekmekle yedim:KK14:

Bak bende tam anlamıyla uymuyorum.
Aynen öyle yapıyorum.
Ara ögün yapıyorum kendime.
Mesela ögle yemegim. azyaglı türlü idi. yanına domates,marul,yeşillik 1dilim ekmekle yedim:KK14:
hımmm. beraber yapalım o zaman cnm günlük açalım sadece ikimize olurmu :)
Şeyyy nehirde gelse olur mu :) nehirnil111 nehirnil111
O olmadan ben yapamam ki :D

Bende de kendime biraz bakımsızlık olmuştu ama şöyle yendim onu, dolabımdaki eski kıyafetlerimi attım ayakkabılarımı da, gidip yenilerini aldım.
Daha düzenli olmaya çalışıyorum herşeyi jilet gibi ütülüyorum, ojemi sürüyorum biz evli bayanlar malum abdest alma bahanesiyle sürmüyoruz :)
Yapmayın, sürün bence üşenmeyin. Gece 2 ye kadar bakım temizlik yemek vb yapıyorum çalıştığım için. ki ben evlenmeden önce 8 de 9 da uyuyan biriydim :) Alıştırın kızlar kendiniziii

Dışarıda deli gibi süslenen kadın milleti var unutmayın kocalarınızı kaptırmayın :D

Bende de kendime biraz bakımsızlık olmuştu ama şöyle yendim onu, dolabımdaki eski kıyafetlerimi attım ayakkabılarımı da, gidip yenilerini aldım.
Daha düzenli olmaya çalışıyorum herşeyi jilet gibi ütülüyorum, ojemi sürüyorum biz evli bayanlar malum abdest alma bahanesiyle sürmüyoruz :)
Yapmayın, sürün bence üşenmeyin. Gece 2 ye kadar bakım temizlik yemek vb yapıyorum çalıştığım için. ki ben evlenmeden önce 8 de 9 da uyuyan biriydim :) Alıştırın kızlar kendiniziii

Dışarıda deli gibi süslenen kadın milleti var unutmayın kocalarınızı kaptırmayın :KK70:

gece 2 miiii :KK57:
ölürüm ben uykusuzluktan
kaçta kalkıyosun sabahları kızzzzz:KK3:

19 yasında evlendım 30 yasıma kadar cocugumuz yoktu cok şükür her bakımı yapıyordum zayıftım. 1 yasında kızım var su an hayatımın her anını kaplamıs durumda. uyanukken butun ilgim onda uyurkende iş yapıyorum. bakıma ayırcak vaktım yok oje ne zaman surdum en son hatırlamıyorum. cocuk dogana kadar kendinize bakın. sonra hıc vaktınız olmucak. eskiye dönüp baktıgımda ne çok boş vaktim varmış diyorum.

Merhaba bayanlar, cok tesekkurler mesajlariniz icin :KK54:
bende hemen toparlamak istiyorum kendimi, aldigim 9 kilonun en azindan 6-7sini vermem lazim eski resimlerime bakinca cok hosuma gidiyor. oje, agda maske gibi bakimlarimida haftasonu yapmayi dusunuyorum.
dediginiz gibi cocuk olmadan bu sekilde olmamali yoksa ileride cok daha zor olacak. ki suanda haftada 1 yardimcim var sagolsun temizliyor evi bana sadece haftaici supurmek, yemek ve bulasik kaliyor. ona ragmen useniyorum kendime. :stop:

Benim tek farkım oje.
Çok aşırı özel bir durum olmadığı sürece oje sürmüyorum ben.
Kokoş halim devam ediyor yani.
En güzeli de daha sağlıklı besleniyorum artık. Kocacım süper yemek yaptığı için dışarıda yemek yiyemez oldum artık.

ben de oje mağdurlarındanım. ertesi gün çıkarma derdinden süresim gelmiyor artık. yine de bi düzleştirici sabah 5 dk tutmak ve biraz bb krem göz kalemi giyinme süresi toplam 15 dk .bu temel şeyler yapılınca da kendimi bakımlı hissediyorum.akşamları da nemlendirici ve göz kalemi olmazsa olmazım . onun dışında evli ve çocuklu ve çalışan bayanların kolay tavsiyeleri varsa bekliyorum. takipteyim

gece 2 miiii :KK57:
ölürüm ben uykusuzluktan
kaçta kalkıyosun sabahları kızzzzz:KK3:
sabah 08:00 da uyanıyorum. 10 dk da hazırlanıp işe gidiyorum. Birde gece 2ye kadar her zaman olmuyor tabiki. bazen 10 da bile uyuyorum ama doğal kalırsanız bakıma gerek yok. saç boyatma derdim yok, kuaför derdim yok. kendi kaşımı bıyığımı alıyorum. 2 ayda bir falanda ağdaya gidiyorum o kadar:)

Ben evlendikten sonra daha fazla zayifladigim icin ve esimin annesi ve ailesi herseyimize burnunu soktuklarindan ve esimde onlari dinlediginden bakimli olarak evlendim ancak bakimsiz olmaya zorlanarak hayatimi devam ettirmek zorunda kaldigim icin boyle bi derdim olmadi

Back