Evlendikten bir kac sana sonra dugun yapanlar varmi?

S-G

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
89
Puanlar
98
Evlendigimizde dugun yapmaya imkanimiz olmadi bir kac ay sonra yapacaz diye esimle anlasmisdik sonra tekrar tekrar maddi sorumlar cikdi dugun yapamadik cok uzulyorum bende her kez gibi gelinlik giyemedim dugunim olmadi diye esime dugun istemiyorum gelinlik damatlik kiralab parkda resim cektirib kafeda kucuk kutlama yapalim dedim maddi sikinti yuzunden gine yapamadik

Küçük arkadaşlar arasında yapabilirsiniz bi kafede falan. İçinizde kalmasın.

Evlendigimizde dugun yapmaya imkanimiz olmadi bir kac ay sonra yapacaz diye esimle anlasmisdik sonra tekrar tekrar maddi sorumlar cikdi dugun yapamadik cok uzulyorum bende her kez gibi gelinlik giyemedim dugunim olmadi diye esime dugun istemiyorum gelinlik damatlik kiralab parkda resim cektirib kafeda kucuk kutlama yapalim dedim maddi sikinti yuzunden gine yapamadik
Kıyamam sana insallah giyersin canım. Tanıdık kişileri de cagırırsın bir sürü foto cektirirsinz kücük bir eglence de düzenleyebilirisn

Canım yaa kıyamam insallah istedigin sekilde kucuk bir kutlama yaparsiniz hem fotografta cektirirsiniz yoksa ilerde hep üzülürsün gencken yapin

Kız işte sen de bendensin :) Üzülme... Bizim de maddiyat vardı ama daha okulum bitmedi diye birşey yapmadık. Sadece nikah yapıp birlikte kalmaya devam ettik. 2senedir de evliyim. Seneye ancak olacak düğün, aksilik çıkmaz da diploma alırsam. Üzülecek birşey yok. Ev içi huzur oldun, gerisi boş.

Hepinize cok tesekkur ederim insallah yapariz dugun!

İnşallah yaparsınız çok zor bir durum ya... Bir kızın en özel günü... Keşke nikah yapsan bile düğün olana kadar aynı evde yaşamasaydın. Ya da nikahında gelinlik giyseydin.

Ailenle eşinin ailesi birleşip bir gelinlik bir damatlık da mı alamadılar........

İnşallah yaparsınız çok zor bir durum ya... Bir kızın en özel günü... Keşke nikah yapsan bile düğün olana kadar aynı evde yaşamasaydın. Ya da nikahında gelinlik giyseydin.
Amin insallah

Insanların içinde kalan ukteleri kim ne der diye düşünmeden yapmaları taraftarıyım.

Açık konuşayım evlendikten uzun süre sonra düğün yapmak ilk başta herkese saçma gelir.

Ama sen ve eşin istedikten sonra içinde kalmasından da yapmalısın.
Dünyaya bi kere geliyoruz, bi kere evleniyoruz (olumsuzluklar hariç) tabi ki mutlu olmalıyız.

Insanların içinde kalan ukteleri kim ne der diye düşünmeden yapmaları taraftarıyım.

Açık konuşayım evlendikten uzun süre sonra düğün yapmak ilk başta herkese saçma gelir.

Ama sen ve eşin istedikten sonra içinde kalmasından da yapmalısın.
Dünyaya bi kere geliyoruz, bi kere evleniyoruz (olumsuzluklar hariç) tabi ki mutlu olmalıyız.
Tesekkur ederim dogru kim ne der diye dusunerek yasamakdansa yasamamak daha iyi bence icim doluyor surekli maddi problem cikiyor 1 gun once esime tamam kutlama falanda istemiyorum dedim sadece resm cektirelim diyorum su anda olmaz daha sonra yapariz dedi cok uzuldum bu en son kez istememdi kirildim bir daha bu konuyu acmamaya yemin ettim kendime ister yapsin ister yapmasin

Ben nikahı yapıp 7 8 ay sonra düğün yapacağım tayin yüzünden içinde kalmasın yap gitsin

cevreniz yok mu. bizimde hic paramiz yoktu. kredi cektik. dugunden ertesi gu dugunde toplanan paralarla krediyi kapatmistik. altinlari bozdurmam gerekmemisti neyseki. gerekse onu da yapacaktik. altinlari sonradan pesinat yapip ev kredisine girdik hatta.

ben paramiz yok diye cok az harcama yaptim. ya cok taki olmazsa falan diye. cok borca girmedigimiz iyi oldu ama en azindan balayina gitseymisiz iyi olurmus.

vaktinde yapilmayan seylerin sonra yapilsa da pek tadi olmuyor cunku

ins yapabilirsiniz en kisa zamanda. ne kadar oldu evleneli.
benim kardesim yurtdisina gidecekti. erkek tarafi once gitsinler calisip para biriktirirler bir yil sonra dugun yapariz dediler. biz kabul etmedik tabi.
onlarda once yaptilar borclandilar. ertesi yil calisip borcu kapadilar

cevreniz yok mu. bizimde hic paramiz yoktu. kredi cektik. dugunden ertesi gu dugunde toplanan paralarla krediyi kapatmistik. altinlari bozdurmam gerekmemisti neyseki. gerekse onu da yapacaktik. altinlari sonradan pesinat yapip ev kredisine girdik hatta.

ben paramiz yok diye cok az harcama yaptim. ya cok taki olmazsa falan diye. cok borca girmedigimiz iyi oldu ama en azindan balayina gitseymisiz iyi olurmus.

vaktinde yapilmayan seylerin sonra yapilsa da pek tadi olmuyor cunku
ben yabanciyim 2 yildir evliyiz bitane bebisim oldu benim annem akrabalar baska ulkede dugun yapmiyalim kucuk bir kutlama olsun resim cektirelim diyorum sana giydiririm gelinlik ama su anda degil diyor, maddi problemler cok :( esimin birinci evliliginden cocuklari var bizde kaliyorlar annesi velayetini vermiyor kendide bakmiyor cocuklara dava acdik, kendi evimizi almak istiyoruz o yuzden tasarruf yapiyorum olmuyor boyle problemler var o yuzden cok uzuluyorum

ins yapabilirsiniz en kisa zamanda. ne kadar oldu evleneli.
benim kardesim yurtdisina gidecekti. erkek tarafi once gitsinler calisip para biriktirirler bir yil sonra dugun yapariz dediler. biz kabul etmedik tabi.
onlarda once yaptilar borclandilar. ertesi yil calisip borcu kapadilar
İnsallah

Yok ben yabanciyim annem kardeslerim baska ulkede yasiyor esimin aileside uzakda
Çok büyük bütçelere gerek duymadan da yapılabilir bir şey bence. Allah yardımcınız olsun İnşaallah en kısa zamanda gönlünüzce ve bütçenize uygun bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Back