- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.849
- 723
- 39
- Konu Sahibi chocolategirl
-
yenı geldım...
dayimlardaydik annemlerle... annem bize gel dedi,yok evime gitmek istiyorum dedim...
sanki evimden uzaklasinca dusup olecekmisim gibi geliyor...
eve girdim...bos..bombos ve soguk...
ne hayallerle girmistim nikah gunu bu eve,onu hatirladim...
ceyizimi serdigim gunu hatirladim..ne kadar guzel bir gundu...
kendime ait bir mutfagim vardi artik...bana ait bir yatakodam...
kucukken hep annemin buyuk gardrobuna ozenirdim,benim de vardi artik...bir tarafi benim,bir tarafi cok sevdigim erkegindi...
az once eve girdim...gittim dolabini actim,esyalarina baktim...
biran hersey silindi aklimdan,tum dedikleri tum yaptiklari... kokladim gomlegini... cok ozledim,beni seven erkegi cok ozledim...
nerde yatiyor,yattigi yer nasil biryer diye merak ediyorum... o beni dusunmuyor,yalniz korktugumu bilir..ama ben onu dusunuyorum...hep kuru seyler mi yiyor,disardan mi yiyor... yikanabiliyor mu...
kiziyorsunuz biliyorum... ne yuzsuz ne gurursuz diyorsunuz belki..merak etmeyin yumusamadim...
sadece cok ozledim...eski gunlerimizi cok ozledim
yenı geldım...
dayimlardaydik annemlerle... annem bize gel dedi,yok evime gitmek istiyorum dedim...
sanki evimden uzaklasinca dusup olecekmisim gibi geliyor...
eve girdim...bos..bombos ve soguk...
ne hayallerle girmistim nikah gunu bu eve,onu hatirladim...
ceyizimi serdigim gunu hatirladim..ne kadar guzel bir gundu...
kendime ait bir mutfagim vardi artik...bana ait bir yatakodam...
kucukken hep annemin buyuk gardrobuna ozenirdim,benim de vardi artik...bir tarafi benim,bir tarafi cok sevdigim erkegindi...
az once eve girdim...gittim dolabini actim,esyalarina baktim...
biran hersey silindi aklimdan,tum dedikleri tum yaptiklari... kokladim gomlegini... cok ozledim,beni seven erkegi cok ozledim...
nerde yatiyor,yattigi yer nasil biryer diye merak ediyorum... o beni dusunmuyor,yalniz korktugumu bilir..ama ben onu dusunuyorum...hep kuru seyler mi yiyor,disardan mi yiyor... yikanabiliyor mu...
kiziyorsunuz biliyorum... ne yuzsuz ne gurursuz diyorsunuz belki..merak etmeyin yumusamadim...
sadece cok ozledim...eski gunlerimizi cok ozledim
Ah çikolatam benim sen ne kadar duygusal ne kadar düşüncelisin...
Kıyamıyorum da sana ama nasılsa bitti diyorsun... Ben hayatında biri olduğunu düşünmeden
edemiyorum onun:bbo:
ahh canım yaaa
kelımelerım tukendı sana ne soylucegımı bılemıyorum
hergun okuyorum sayfayııı
ve ınan ıcım acıyor artıkk
sen sevgi arsızı,evcimen,sevecen bir ev hanımısın çalışmak çok mutlu etmiyor,sevdiğim olsun,evimle uğraşayım,bana bize ait dünyamızın hanımı olayım diyorsun negüzel bu duyguların.işte senin yapın ve isteklerin bu olduğu için mutlulukla kurduğun evini terk edemiyorsun.etmede zaten o ev senin sen istersen eğer o gidecek ordan sen değil,sen affedersen eğer o evin hanımı olduğunu gösterecek öğreteceksin ona.ama şunu bil unutuluyor alışılıyor hatta çivi çiviyi söküyor,biraz zaman,biraz sabır,birazda cesret istiyor,arkana dönüp baktığında neler yaşamışım değp güleceksin birzaman sonra.ayrılırsan ve biterse aslında çok fazla birşeyde kaybetmemişim beee dediğini duyacaksın.
canım lütfen yapma bak sağlığın bozoulmuş tekrar diyorum senden bir tane daha yok canım tabikide haklısın her şeyi bukadar çabuk unutamazsın aklından çıkaramazsın ama güçlü olman lazım canım bence sen her şeyini topla o evden çık orda kaldığın sürece daha kötü olursun canım benim bu evliliğin sonu yok diyorsan eğer bir an önce çık o evden ve o adamdan kurtul böyle daha çok üzülüyorsunbenim de... benim de icim yaniyor...ve sanirim sagligim bozuldu..
annemlerdeydim bugun...surekli beni cagiriyorlar..gitmek istemiyorum hicbiryere...gitsem bile donmek istiyorum evime hemen..sanki bu evden ayrilinca hersey bitecek..
tamamen cikip gitmeyi dusunuyorum.herseyimi toplayip,birdaha asla donmemek... bunu yapmam lazim..bunu yaparsam kurtulacagim sanki...biraz cesaret lazim,duygularimi tamamen oldurecek birsey yok mu gercekten de?
daha hersey yeni,yepyeniydi... o kadar zor ki... biliyorum birgun kurtulacagim bunlardan,cok uzak degil hatta o gunler... dimdik duracagim tekrar.
ama o kadar zor ki bugunler....
benim de... benim de icim yaniyor...ve sanirim sagligim bozuldu..
annemlerdeydim bugun...surekli beni cagiriyorlar..gitmek istemiyorum hicbiryere...gitsem bile donmek istiyorum evime hemen..sanki bu evden ayrilinca hersey bitecek..
tamamen cikip gitmeyi dusunuyorum.herseyimi toplayip,birdaha asla donmemek... bunu yapmam lazim..bunu yaparsam kurtulacagim sanki...biraz cesaret lazim,duygularimi tamamen oldurecek birsey yok mu gercekten de?
daha hersey yeni,yepyeniydi... o kadar zor ki... biliyorum birgun kurtulacagim bunlardan,cok uzak degil hatta o gunler... dimdik duracagim tekrar.
ama o kadar zor ki bugunler....
yazını en başından beri takip ediyorum canım.. aslında çok fazla yorum yazmam..
ilk yazdığın mesaja bi bakmanı tavsiye ederim..
bu kadar kısa zaman içerisinde nereden nereye geldiğinizi bi incele..
severek ayrılmak çok zordur..
iyi düşün...
bence biraz da buradaki arkadaşların dolduruşuna geldin sanki ne dersin? iş çığırından çıktı günler geçtikçe..
elbette eşinin sana vurması kabul edilebilir değil.. saygısızlıklar tasvip edilemez...
ancak bu bir süreçti.. ve git gide kötüye gitti hepimizin gözleri önünde...
ve bence ailelerin bu işe dahil olması en kötüsüydü..
bence en başından bi gözden geçir... uzaktan bak kendine ve evliliğine... ve tabiki de geleceğine...
1-3-5-10 en zor yıllardır evliliklerde...
daha yazacak çok şey var aslında.. şimdilik bu kadar olsun..
sevgiler canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?