• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EV'lendik :P

34ist

08/11/2014 Mis kokulu oğluşum.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
3.953
2.123
173
ARKADAŞLAR MERHABA.

1,50 yıllık evliyiz kiradayız 600 tl kira verioruz ve ev araştırdık bulduk orta kat

0 daire yapılıyo şuan biraz küçük ama kredi ile sizce iyi mi yaptık kötü mü 2+1

şuan oturduğum daire 3+1 1 odam boşta ama ütü odam orası falan.ve şuda var çok pahalı

evler birazda uyguna bulduk diye alalım dedik kaçırmak istemedik bizim aldığımız fiyat

ya zemin yada yüksek giriş oluyodu hep hatta biraz daha fazlasına orta katı o fiyata kaçırmayalım dedik.

hayırlı olsun da yanlış yere konu açmıssın .bu bölümde herkes evinin fotograflarını paylasıyor

öyle mi farkedermi bende resimsiz yazım nolcak ki:)

ARKADAŞLAR MERHABA.

1,50 yıllık evliyiz kiradayız 600 tl kira verioruz ve ev araştırdık bulduk orta kat

0 daire yapılıyo şuan biraz küçük ama kredi ile sizce iyi mi yaptık kötü mü 2+1

şuan oturduğum daire 3+1 1 odam boşta ama ütü odam orası falan.ve şuda var çok pahalı

evler birazda uyguna bulduk diye alalım dedik kaçırmak istemedik bizim aldığımız fiyat

ya zemin yada yüksek giriş oluyodu hep hatta biraz daha fazlasına orta katı o fiyata kaçırmayalım dedik.

Hayırlısı olsun bence iyi yapmışsınız. Her ay 600 kiraya verene kadar üstünede biraz katıp kredi taksitlerini ödersiniz atıyorum 5-10 sene sonra en azından benim diyebileceğiniz bir eviniz olur :D bende nişanlanıcam bizde evlere bakıyoruz. Siz hangi semtten ne kadara aldınız evi özel değilse öğrenebilir miyim?

Hayırlısı olsun bence iyi yapmışsınız. Her ay 600 kiraya verene kadar üstünede biraz katıp kredi taksitlerini ödersiniz atıyorum 5-10 sene sonra en azından benim diyebileceğiniz bir eviniz olur :D bende nişanlanıcam bizde evlere bakıyoruz. Siz hangi semtten ne kadara aldınız evi özel değilse öğrenebilir miyim?

tabi cnm aynen öyle aynısını düşündük tabumuza ödüyoruz dicez en azından 10 yıl vadeli

tabi biraz yetersiz kaldı kayınpederime de çektirdicek biraz bakalım.

cnm biz ümraniyeden 155 e bulduk onun için zaten kaçırmak istemedik o fiyata

genelde 10 yıllık vs daireler ve ya zemin yada yüksek girişti.bu çok iyi oldu bakalım

daha taşınmadık rabbim hayırlısı ile oda olur bi akslik çıkmadan inş.

hayırlı olsun,cok ıyı yapmışsınız..

Hayırlısı olsun..
Çok iyi yapmışsınız.
Biz de 600e kirada oturuyoruz..
Ve bu ev alma meselesi beni çok düşündürüyor..
Biraz daha peşinat biriktirmek lazım.
Eski bina da olsa bizim diyeceğim bir ev alıcaz inşallah...

İstanbulda' her yerde evler kıymetli artık imkanınız varsa almak her zaman karlıdır..Kira bitmeyen borçtur en azından kredinin sonu var hayırlısı olsun hakkınızda.. (:

Hayırlısı olsun..
Çok iyi yapmışsınız.
Biz de 600e kirada oturuyoruz..
Ve bu ev alma meselesi beni çok düşündürüyor..
Biraz daha peşinat biriktirmek lazım.
Eski bina da olsa bizim diyeceğim bir ev alıcaz inşallah...

aynen öyle eski binada olsa alınması gerekiyor.tabiki peşinat olmadan

olmuyor azda olması lazım.benim düğün takılarım vardı kullanmamıştım

bunun için beklettim yoksa öyle biriktirmekle olmuyor.
İstanbulda' her yerde evler kıymetli artık imkanınız varsa almak her zaman karlıdır..Kira bitmeyen borçtur en azından kredinin sonu var hayırlısı olsun hakkınızda.. (:

aynen öyle ya çok pahalı bugüne kadar hep 200 ondan

aşağa yoktu kısmet bu çıktı karşımıza çok da güzel.amin

hepimizin inş.

tabi cnm aynen öyle aynısını düşündük tabumuza ödüyoruz dicez en azından 10 yıl vadeli

tabi biraz yetersiz kaldı kayınpederime de çektirdicek biraz bakalım.

cnm biz ümraniyeden 155 e bulduk onun için zaten kaçırmak istemedik o fiyata

genelde 10 yıllık vs daireler ve ya zemin yada yüksek girişti.bu çok iyi oldu bakalım

daha taşınmadık rabbim hayırlısı ile oda olur bi akslik çıkmadan inş.

Allah evlenenle ev alana yardım edermiş :D allah yardımcınız olmuş gönlünüze göre bir ev bulabilmişsiniz :D
içine girip oturmayı ve ödemeyide nassip etsin inşallah. hayırlı olsun tekrardan :)

En doğru kararı vermişsiniz ev alarak. Allahım size sağlık ve ödeme kolaylığı versin.

Fiyatınız çok uygun iyi günlerde oturun sağlıkla.

Fazla eşyalarınızı yeni eve gitmeden elemenizi tavsiye ederim. Fazla eşya değil yeteri kadar az ve öz olmalı.

şimdiki evler küçüldü çünkü.

10 yıllık vade ürkütüyor insanı ama başka türlüde ev sahibi olamıyor insan . Kira ödemektense kendi evine ödemiş oluyorsun.

En doğru kararı vermişsiniz ev alarak. Allahım size sağlık ve ödeme kolaylığı versin.

Fiyatınız çok uygun iyi günlerde oturun sağlıkla.

Fazla eşyalarınızı yeni eve gitmeden elemenizi tavsiye ederim. Fazla eşya değil yeteri kadar az ve öz olmalı.

şimdiki evler küçüldü çünkü.

10 yıllık vade ürkütüyor insanı ama başka türlüde ev sahibi olamıyor insan . Kira ödemektense kendi evine ödemiş oluyorsun.

amin inş.rabbim olmayan herkese versin fazla eşyam ne varki daha yeni evliyim yatak odam

yemek odam oturma odam ve öle dolu dolu değil sevmem çünkü.tabi şu var şuanki evim çok büyük eşyalarım

çok rahat yerleşti orda nolıcak bakalım.ewet 10 yıl vade çok ama kirada olsam da para ödicem her şekilde 20 senede kira da

olsam sonun da elimde bişey olmıcak şimdi tapuma ödicem bu avantaj var.

Allah evlenenle ev alana yardım edermiş :D allah yardımcınız olmuş gönlünüze göre bir ev bulabilmişsiniz :D
içine girip oturmayı ve ödemeyide nassip etsin inşallah. hayırlı olsun tekrardan :)

aynen öyle hiç bişeyde zorluk çekmedik rabbim inş.da çektirmez rabbim herkese nasip etsin.

öyle birşey ki bi anda aklımıza geldi bi anda baktık ve kısa sürede bulduk bide noldu bi ev vardı yükse giriş

evi hiç beğenmedim sitede adam 200 den aşağı inmio 20 yıllık rahat var çıktık ordan çok dua ettim

ve çıktı karşımıza işte rabbim herkesin her istediğini hayırlısı ile versin.

hayırlı olsun bizde öyle yaptık 1 ay oldu yeni evimize taşınalı canım tabii İstanbulda fiyatlar çok uçukmuş

hayırlı olsun bizde öyle yaptık 1 ay oldu yeni evimize taşınalı canım tabii İstanbulda fiyatlar çok uçukmuş

hayırlı olsun sizede ozaman toplanmak falan çok zor dimi.

geçen yıl ne güzel mağazalardan geldi açıldı direk kuruldu şimdi

mobilyaları sök geri tak falan bide çalışıorum ya zor olıcak 0 daireyi temzlemkete zor

kiralık evimde 0 dı ordan biliorum toz toprak çok oluyor.sizin nerde ikamet istanbul

malesef eve bak bişeye benzemiyor ama fiyat felaket.

Canımmmm, senin adına sevindim. bizde kiradayız bi cesaret etsem bizde ev almayı planlıyoruz, ama bnm cesaretim yok gibi boş boşuna kira veriyoruz valla, birde borç olunca ödeniyor ama birikm yapmaya kalksan yapamıyorsun, Allah utandırmasın evinde bebişinizle beraber mutlu mesut olun inş.

hayırlı olsun rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin:16:
tüm kiracılara da allah yardım etsin:50:

Canımmmm, senin adına sevindim. bizde kiradayız bi cesaret etsem bizde ev almayı planlıyoruz, ama bnm cesaretim yok gibi boş boşuna kira veriyoruz valla, birde borç olunca ödeniyor ama birikm yapmaya kalksan yapamıyorsun, Allah utandırmasın evinde bebişinizle beraber mutlu mesut olun inş.[/QUOT

bi anlık cesaretle oluo bak yarı senesi gitti nerdeyse borç olunca evet insan sorumluluğu biliyor açta kalsan o taksiti veriosun.sağol tatlım amin rabbim inş. sana da versin.

hayırlı olsun rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin:16:
tüm kiracılara da allah yardım etsin:50:

aminm canım sağol rabbim isteyen evi olmayan herkese nasip etsinn.

NOT:KIZLAR YENİ GÖRDÜM K.BAKMAYIN ANCAK YAZDIM YA :14::14:

Back
X