- 26 Temmuz 2012
- 2.168
- 1
Günaydın canlarımmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/600221-chuky-nin-studyo-fotograflari.html#post29041871
Fotoğraflar geldi taze taze
bende Çağla memnun oldum Cerencim.daha iyi oldu böle yaaa..Cereennnn Cerennnn
Hahaaa ben biliyorum ki zati adını Çağlaaaaa Çağlaaaaa :13:
wuuuwww şirinşey mutluluklar dileyorum size.Aşkınız daim olsun..
Aminnnnnnnnnnn
resimlere bakarken benimki aklıma geldide..O hayatta ben onu öperken yada tam tersi durum varken fotoğraf çektirmez acayip utangaçgillerden hacı yaaa
biz sonradan farkettik bizim hiç öyle romantik fotomuz yok yahu
arkadaşımın albümüne baktım hep dudak dudağa , böyle romantik pozları var.
biz anca hoplayıp zıpladık çok eğlendiğimizden farketmemişiz
biz sonradan farkettik bizim hiç öyle romantik fotomuz yok yahu
arkadaşımın albümüne baktım hep dudak dudağa , böyle romantik pozları var.
biz anca hoplayıp zıpladık çok eğlendiğimizden farketmemişiz
resimlere bakarken benimki aklıma geldide..O hayatta ben onu öperken yada tam tersi durum varken fotoğraf çektirmez acayip utangaçgillerden hacı yaaa
kriiizzzzzz cok tatlısınız ikinizdeee.....resimlerin hepsi birbirinden güzel...çok da yakısıyosunuz...Allah bi ömür mutlu etsin sizi....
Bizde fotoları gördükten sonra farkettik romantik olduğunu
Fotoğraf çekilirken adam yaklaş abi biraz diyo tam poza giricez eşi öpimmi diyor bana ben başlıyorum gülmeye 2 saatte anca çekildi fotoğraflar
Ben göremiyorum niyeeeeeeee
kriiizzzzzz cok tatlısınız ikinizdeee.....resimlerin hepsi birbirinden güzel...çok da yakısıyosunuz...Allah bi ömür mutlu etsin sizi....
bilmiyorum ki, arkadaş olarak ekledim şimdi canım :44:Kriz senin fotoları ben niye görmüyorum?
oyyy çok şükür gördüm fotoğraflarınızı.
ben yokken neden böyle şeyler yapıyorsunuz
ikinizde çok sevimli çok şekersiniz
Allah bir yastıkta mutlu mesut yaşamayı, aşkla yaşlılık fotoğrafları çekilmeyi nasip etsin inşallah
kuzuk seninkiler nirede???
ee şey kem kümmm ne desem kiiiii :18::18::18::18:
evdeeeeee.
bir iki tanecik var albümde. onlar kesmez mi
ooyyyaaa resimlerine daldım ay evdi düğündü derken herşey çok şeker ve şirin allah ağzınızın tadını hiç bozmasın emi
oyam çok ihmal ediyorsun çokkkkkkk
hayır anlatacaklarım birikiyor çoğunuda unutuyorum yaşlandık yahu