- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 37
kızlar yaaa donmus tavuk gögsünü mikrodalga çözer mi?:44::44::44:
Çözer ama çok verimli olmaz tadı değişebilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkisi çok yemek seçer ama beni zorlamaz çok şükür yumurta bile kırsam bu ne demiyor
Benim eşim de lezzet seçer
Babası aşçı
Bende babanı örnek al diyorum
Pişmemiş tavuk göğsü dimi canım :44: çözer bence..
tavuk göğsü diyince tatlısı geldide aklıma
Çözer ama çok verimli olmaz tadı değişebilir.
act_rest gıda boyasından sonra mikrodalga mı
Oyam sende olmasan kimse buyur demeyecek.
Çağla benimde annemler erken doğurmamı istiyorlar biraz nazlı bünyem olduğundan bebek için fazla beklemem gerekiyormuş.Aşkımla konuyu konuşayım demiştim bugün oda buluşma yarına ertelendiğinden olamayacak maalesef
Kader bende nikahıma 95 gün kaldı ancak sadece sandık içinin bir kısmını ve mobilyaların bir kısmını halledebildim ancak. Elim ayağıma dolaşacak son dakika ama olsun alacağım modelleri kafamda belidikten sonra sorun olmaz gibime geliyor.Sıkıntı yapma o yüzden.
Yemek konusuna gelmişken elim çok yavaş ve fazla yemek bilmem. Annem mutfağa girmem için zorlasada hep bir bahane buluyorum. Aşka açık açık söyledim ben bilmem çekeceğin var diye ama vazgeçmedi garibim.Birlikte öğreneceğimizden umutlu. Sarma, mantı, su böreği falan yaparım ama ona söylemek istemiyorum beklentilerini aşağıda tutsun diye.
Yemek konusuna gelmişken elim çok yavaş ve fazla yemek bilmem. Annem mutfağa girmem için zorlasada hep bir bahane buluyorum. Aşka açık açık söyledim ben bilmem çekeceğin var diye ama vazgeçmedi garibim.Birlikte öğreneceğimizden umutlu. Sarma, mantı, su böreği falan yaparım ama ona söylemek istemiyorum beklentilerini aşağıda tutsun diye.
Çağla benimde annemler erken doğurmamı istiyorlar biraz nazlı bünyem olduğundan bebek için fazla beklemem gerekiyormuş.Aşkımla konuyu konuşayım demiştim bugün oda buluşma yarına ertelendiğinden olamayacak maalesef
Biz mutfakta çok zıtız
Ben atıştırmalık şeylerden hoşlanırım, hamur işini çok severim
Eşimse sebzeye bayılır
Ben cips, çikolata yerim
Eşim dedeler gibi kuru üzüm
Tamam daha sağlıklı ama hiç mi insanın canı çekmez :44:
Orda dursa da hiç ellemiyo
Onunkileri de ben yiyorum
lezzet seçici olmasına rağmen çok şükür ne yapayım diyorum;
ekmek arası olabilir, kahvaltı olabilir, aslında patates kızartması da olabilir (kiii ben eve kızartma yapmama kararı almış biriydim)
elle tutulur sağlıklı bir yemek yok
Pişmemiş tavuk göğsü dimi canım :44: çözer bence..
tavuk göğsü diyince tatlısı geldide aklıma
benimkide şimdilik işten geç çıkıyorsun yemekle uğraşmayız,aperatif tost vs yapar yeriz dese de inandırıcı değil açken sinirini ve o bakışını ben bilirim
ayrıca sulu yemek olmadan kendim yapamam ki ... hafta sonu mutlaka stok yapmam gerek.
hadi yaaa....kızartcam o tavukları...çözülmesi lazım ama yaaa
dedeler gibi heee
vallla benimkide öyle ceviz kuru üzüm incir kayısı cekirdegi falan bayılır
ama onların dısında cips çerez çikolata da yer....
benüm ayucugum her şeyi yer maşallahhhhh
canım tavuğu bol tuzlu soğuk suyun içine koy çabuk çözülür.
lezzet seçici olmasına rağmen çok şükür ne yapayım diyorum;
ekmek arası olabilir, kahvaltı olabilir, aslında patates kızartması da olabilir (kiii ben eve kızartma yapmama kararı almış biriydim)
elle tutulur sağlıklı bir yemek yok
su geçirmeyen bir poşete alıp çok sıcak olmayan ılık bir suda çözmeyi denedin mi hemşo?
benimde tatlı geldi aklıma
ama çok zararlı canım yaa
buzluktan çıkanları dışarıda bile çözdürmeyin derler,buzdolabında dursun öyle çözülsün. bakteri üretir diye.
hoş mikrodalga o üreyen bakterileri öldürür o kadar zararlı.
kocişimin bitirme teziydi mikrodalga fırınların zararları
canım tavuğu bol tuzlu soğuk suyun içine koy çabuk çözülür.
Bende bunları çok severim
Eşim ve annemse bunlar sağlıklı değil aynı senin gibi