Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Elifim ne zaman bitecek yoğunluğun özledim seni yahu gel artık
Ben iyiyim bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar nişanlının iş durumları askerlik durumları falan İlkay'ın eşi askere gitti 12 Nisan da haberin yoktur belki söylemek istedim.

walla sabah sabah bebişlerle ilgili şeyler paylaşınca hamile olduğunuza inanabilirdimiyiyim kuzum benim sen nasılsın asıl sen anlat bakim..Nasıl duygular içindesin...kına gecesinde neler yaptın düğünde falan örnek ol hacı bizlereCanım yaaa şimdi ayakların yere basmıyordur ne güzel allah nazarlardan korusun sizi

ayyy kuzum kıyamammhaberim yoktu teşekkür derim söylediğin için anlayışlı arkadaşım benim..Bende iyiyim canım şu özelleştirme işi oluncaya kadar böyleyiz artık nişanlım da ii işler güçler tam gaz tempolu çalışıyor bizimkisi illada bedelli askerliği bekleyeceğim diyo bende ilkaycım gibi evlendikten sonra bekleyeceğim asker yolu sanırım bakalım hayırlısı artıksen neler yapıyon tatlım

İyiyim Elifim ne olsun koşturuyorum ev iş onun dışında sürekli bir iş çıkıyor bir yerlere gitmek gerekiyor oralarada koşturuyorum
Çok şükür herşey yolunda

Eliffff anlatayım

kına da da düğünde de toplasam 5 dk oturmuşumdur

hep pistteydim sırıta sırıta oynadım. güleryüz mühim. oynayan herkesin arasına karıstım gezdim bir yerde sabit kalmadım. herkesin de gönlü olmuş oldu.

ufak tefek aksilikler olabiliyor bende olmadı pek mühim birşey ama ne olursa olsun enerjiyi yüksek tutmak önemli. takmadan eğlenmene bak.

veeeeeee zaman su gibi aktı birşey anlamadım. ben tekrar düğün yapmak istiyorum

seninkini de görmek nasip olsun

İyiyim Elifim ne olsun koşturuyorum ev iş onun dışında sürekli bir iş çıkıyor bir yerlere gitmek gerekiyor oralarada koşturuyorum
Çok şükür herşey yolunda

amin amin...Kızlar bende 22 nisanda annemle iskenderuna gidiyorum beyaz eşya ve koltuk takımı alacağım inşallah

Günaydın Kızlar

Önceden şu topigin hızına yetişemezdim

şimdi

çağla ne aldın pazardan ?

ne aldım sayayım hemen

bi kilo kabak
yarım kilo patlıcan
2 kilo domates
1 kilo salatalık
yarım kilo taze fasulye
yarım kilo çilek(biraz da evde vardı yeter dedim)
yarım kilo erik ...ımmmmm
yarım kilo cherry domates
1 maydnoz
1 nane

bu kadar.
toplam 18 tl

evde de ıspanak bezelye marul falan vardı yeter de artar bile...

sabah sabah benden size hediye gelsin bayanlar

[video=youtube;E-MvkbEXrSw]http://www.youtube.com/watch?v=E-MvkbEXrSw[/video]

yaaaa bende istiyom mügeee....Allahım yardım etsin su borçlarımız bitsin.hayatımız düzene girsin bizimde olsun dimi ama

Günaydın kuzuumm
inşallah inşallah herşey çok güzel olucak ben inanıyorumm

ya bişi sorucam kabağı patlıcanı bu kadar alınca size çok gelmiyomu :26:
ben adetle 1,2 tane alıyorum pişireceğim kadar.yoksa dolapta çürüyo

2 kilo domatesi bitirebiliomusunuz bu arada

inş bebeğim inşallah

kuzum dün türlü yaptım mesela..
bi kabak,2 patlıcan,10 tane fasulye,bi soğan ve 2 patatesle...bunun üzerine domates fazla koyuluyo zaten bi kilo domates bu yemeğe gitti...böyle tava tarzı yemekleri bastırıyosun ya üzerini kapatacak kadar domates lazım....kaldı bi kilo bi hafta yetmez bile..yine alırım ben

bu arada patlıcanlar cok büyük değil küçüklerini seçtim aldım....3 tane kaldı yemek olmaz karışık kızartma falan yaparsam yeter işte...kabak da küçük küçük doğrayıp domates soğan biberle kavuruyorum...bi tabak falan artıyo yemeklerimden...onu da ertesi gün işyerime getirip yiyorum...dısardan yyiyemiyorum artık

patlıcanların küçüğünü sec sende...acı olmuyo ve çekirdeksiz oluyo

acıktım bu arada.....türlü getirdim yiyim bari hehe

Son düzenleme:

ohh afiyet olsun sağlıklı sağlıklı
benimki türlü yemiyo ya :44:
patlıcan alınca yapacak bişey bulamıyorum ben valla.
bezelye yaptım bugün onu yicez bizde

ohh afiyet olsun sağlıklı sağlıklı
benimki türlü yemiyo ya :44:
patlıcan alınca yapacak bişey bulamıyorum ben valla.
bezelye yaptım bugün onu yicez bizde

benimki de patlıcan tava falan yemiyo uyuz oluyorum....dana kusbasıyla ne güzel olur halbuki...sevdiğim tek etli yemek zaten...offf olsa da yesem...

bende bilmiyorum bugün ne yapsam.tavuk çökertme yaparım herhalde spora gidicem ya...en kolayıı...tavukları sotelerim...spordan gelince de patatesleri kızartırım
ohh mis....dilaaaa iyi bilir bu yemeğimi

çökertme miiii

Benim bildiğim tek çökertmeee; 'Çökertmeeeedeeeennn çıktım be Haliliiimmmm!'

Allahım evlenmek için çok mu acele ettim neeee?

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
çok geçç elif 18 gün soraa evli, mutlu, çocuksuuu :118::118::118::118::118::118::118::118:

Amelia çok müthiş bir video,Allah razı olsun göslerimiz gördü bebişleri

Elif Rabbim tez zamanda sevdiciğiine ulaştırsın,canım ben bu topikleri bulamıyorum sileri kaybediyorum zor bela buluyorum :) kullanamıyorum bu kk bir türlü

Bircan Rabbim sana da hayırlı evlat en kısa zamanda versin diyelimmi artık

İlkay eşi askere gitmiş ona nasıl teselli olabiliriz nerde o nasıl yazabiliriz ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…