Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Allah seni....:KK60::KK60:öğrenirsin Elifim öğretiriz sana merak etme kuzum :KK54::KK54:

Beniiiiimm üzülmemem için diyonuz diii miii?:KK9::KK9:
Acı gerçekleri söyleyin, korkmayın söyleyin!:KK9::KK9:

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
çok geçç elif 18 gün soraa evli, mutlu, çocuksuuu :118::118::118::118::118::118::118::118:

Çocuksuuu tam olmuuuşşş:KK60::KK60:

çökertme nasıl ola ki :KK37:
hani böyle altında çubuk patates olanmıydı o..

Son düzenleme:
Benim bildiğim tek çökertmeee; 'Çökertmeeeedeeeennn çıktım be Haliliiimmmm!':KK24::KK60:

Allahım evlenmek için çok mu acele ettim neeee?:KK52::KK52::KK52::KK52:

Bunu söylemek için çok geççççç ama sen merak etme ben daha evlenirkene çorba bile yapamıyodum :KK1:
ama şimdi 4 ayda aştım valla :KK76::KK8:

Eysaih dileklerin için teşekkür ederim şi,mdilik düşünmüyorum bebek Allah en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah...

İlkay Asker topiğinde oralarda bulabilirsin kendisini..

Amelia çok müthiş bir video,Allah razı olsun göslerimiz gördü bebişleri

Elif Rabbim tez zamanda sevdiciğiine ulaştırsın,canım ben bu topikleri bulamıyorum sileri kaybediyorum zor bela buluyorum :) kullanamıyorum bu kk bir türlü

Bircan Rabbim sana da hayırlı evlat en kısa zamanda versin diyelimmi artık

İlkay eşi askere gitmiş ona nasıl teselli olabiliriz nerde o nasıl yazabiliriz ona

eysaih sen mühendistin yanlış hatırlamıyorsam...ne mühendisisin acaba?merak ettim:KK31:

çökertme nasıl ola ki :KK37:
hani böyle altında çubuk patates olanmıydı o..

evet kuzum...bayılıyorummmm:KK56::KK56:

Beniiiiimm üzülmemem için diyonuz diii miii?:KK9::KK9:
Acı gerçekleri söyleyin, korkmayın söyleyin!:KK9::KK9:

Çocuksuuu tam olmuuuşşş:KK60::KK60:

yok kız daha erken tabi evlenmek için ama napalım kızımız aceleci cıktı :KK1::KK1::KK34::KK34:cocuksusun ya dila'mın dediği gibi...bizde sana öğretiriz diyorum işte....kötü bişi deil bu :KK60:

Günaydın taze gelincikler nasılsınız?

haticem hosgeldin....iyiyim ben sen nasılsın?:KK16::KK16:

İyi sayılırım yüzümde küçük küçük bir sürü sivilce çıktı.
Zaten çirkinim tam oldu yani

İyi sayılırım yüzümde küçük küçük bir sürü sivilce çıktı.
Zaten çirkinim tam oldu yani

çirkin falan değilsin...saçmaladın benceee...döverim bak seni...bi de bunu dert edip daha kötü olmasını sağlama...sivilce strese bayılır haberin ola...güzel düşün,elini yüzünü temiz tut geçer inş:KK54::KK54:

çirkin falan değilsin...saçmaladın benceee...döverim bak seni...bi de bunu dert edip daha kötü olmasını sağlama...sivilce strese bayılır haberin ola...güzel düşün,elini yüzünü temiz tut geçer inş:KK54::KK54:

Haklısın canım sanırım artık her sesi dinlemekten bedenim S.O.S veriyor.
Kendini dinle bana bak gidiyorum diye de kulak asmıyorum.
Neyseki büyük kalemler bittiği için daha az konuşuluyor sanki benim yerime herkes karar vermek için yarışıyor şaşırıyorum.
Aşkla katıldığımız tüm düğünlere nikahlara süslenip püslenip gidiyorum gelince kül kedisine dönüyorum:KK33:

Günaydın Taze Geluncuklar,Allah huzurumuzu daim etsin :)

ben geldimmmmmmmm :KK52::KK52::KK52:

Mügem cezaya kalmamak için bugün nüfus müdürlüğüne koştuk :KK69: :KK69: artık medeni durumu: evli yazan bir nüfusum var :KK60: :KK60:

:KK69:

ordan ikametgahımızı da aldırdık :KK16::KK16: sağlık ocagına kaydımızı da aldırdık :KK69: rahatladım :KK16:

ben geldimmmmmmmm :KK52::KK52::KK52:

Mügem cezaya kalmamak için bugün nüfus müdürlüğüne koştuk :KK69: :KK69: artık medeni durumu: evli yazan bir nüfusum var :KK60: :KK60:

:KK69:

ordan ikametgahımızı da aldırdık :KK16::KK16: sağlık ocagına kaydımızı da aldırdık :KK69: rahatladım :KK16:

hayırlı uğurlu olsun canım :KK16:
iki soyadını kullanmakla çok iyi yapmışsın.ben uzun olmasın diye yazdırmamıştım,pişmanım :44:
işte zor oluyor.ikisini birden kullanıyorum, yenisine alışamadım daha :KK19:

hayırlı uğurlu olsun canım :KK16:
iki soyadını kullanmakla çok iyi yapmışsın.ben uzun olmasın diye yazdırmamıştım,pişmanım :44:
işte zor oluyor.ikisini birden kullanıyorum, yenisine alışamadım daha :KK19:

yenisine ben de alışamadım bazen evrak teslim alırken hala kendi soyadımı yazıyorum sadece :18:

alışacagız inş.:KK16: benimki fazla uzun değil :KK31:

Günaydın Akıllı ve Taze Gelinler,Cumanı mübarek olsun dualarınızı ihmal etmeyin kızlar:)

Günaydınnn..Hayırlı cumalarr.. :KK16:

ahh ahh..evlilik ne güzel bişi yaa :78:

X