Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

anladım canım..ben de istanbul dayım.anadolu yakasında..bu farkı bana souvvenır ( kkdan arkadaşımız) da söylemişti.ama pek çok yerde boch, sıemens ..vs ürünler var.
ve bu yarım nasıl yapılıyor merak ediyordum açıkçası..

bır de biz elektronik marketlerde baktık, bayi olarak hiç gitmedik.ama mutalaka fark vardır aralarında.hepsinin kampanyaları bile farklı.
ben arçelik ve siemens arasında kaldım esasen canım.

çok teşekkür ederim haticecimm

Siemenslerle boschlar aynı fabrika üretimi ve motorlarıda aynı fiyat farkına bakınca benim neden boschu tercih ettiğimi anlarsın.
Bende önce siemens, sonra samsung en son boschda karar kıldım. Birde beyazlarda şey var bizim evde arçelik buz dolabı vardı.
Tutacak yerinde azıcık boyası atmış gibi paslanma yaptı.Servisi çağırdık garanti kapsamında değil dedi. Bilgin olsun. Sırf bu sebeple inox aldım ben

Hatice Hayırlı olsun canım:)
Sağol kuzum en iyileri senin olsun inşallah

Elif'im Aslı'm Hayrılı olsun,Allah mutluluğunuz daim etsin Taze Gelinler:)

Jack Frost :) Bne izmirde tanışmak için sabırsızlanyorum,yanlız kaldım,bunaldım kendimi sizin yanınızda buldup çok multu oldum çok teşekkür ederim canım

arçeliği zaten ben istemiyorum.beyefendi biraz gelenekçidir.:26:
bizde de hepsi arçelik ama plastik kısımlar zamanla sararma yapıyor.fırın düğmeleri mesela attı falan.

iyice araştırmak lazım..canım sen çoktan kullanırsın o zamanda bire bir yaşayıp fikirlerini sunarsın
merakla bekliyorum.

İnşallah seninde gönlüne göre olur.

Kizlarr nasilsiniz.
Asliyi gormustum de elifi goremedim yaaa...
Hala pc ile internet bulusamadi. Teknik problemlerden oturu.
Insallah kisa zamanda cozumlenir :s
Haticeeee hayirli olsun
Durdun durdun bir gaftada cogu isi halletmissin

Kendinize iyi bakin emi

merhaba hanımlar
umarım iyisinizdir

Canımm ben iyiyim sen nasılsın gözükmüyorsun yoğunluk devam mı?

İyiyim canım sen nasılsın işe başladın mı?Nasıl gidiyor meraklardayızz.. bizi habersiz bırakma

Günaydın Taze gelinler ve morak kaynağımız sizlere bu güzel baharın ilk günlerinde eviniz neşeli olsun,eşiniz size bağlı olsun:)dualarınız kabul olsun:)

günaydın kızlar

merhaba hanımlar
umarım iyisinizdir

Krizzzz ben iyiyim de sen nasılsın canım ya.dün evdeyken aklıa geldin yine yazmıyo yogun mu acaba yoksa yine iş yerinde sıkıntılarımı var diye düsündüm durdum

Son düzenleme:
haticemmm dün bi girdim geri cıktım iş yogunlugundan.....dogum gününmüş.....

dogum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice senelere inşallah

Sizlerle inşallah kuzularım bugün iş yerinden izin alacağım ayrın için dua ette aşkta alabilsin.
Yoksa yalnız gideceğim gelinlikçiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…