Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

aynen cnm şöyle bi 2-3 saat izin verselerde sahilde oturup bi çayımı içsem kafamı dinlesem ne güzel olurdu :KK31:

ben bide hafif halsizim gözlerimin içi yanıyoo hiç bişe yapasım yokk direk izin verseler eve gidip yatsamm :KK31::KK31::KK31:

:KK1::KK1::KK1::KK1: ona baklırsa yazın yalova da araplar çizme giyiyor :KK1::KK1::KK1:

Hadi yaaa onuda yeni duyuyorum :KK1: Yaaa yok ben bu sene şunu anladımki ne kadar sıkı giyinirsen o kadar çok hasta oluyosun :KK19: Vücudu sıcağa fazla alıştırmamak gerekiyo En ufak bi soğukta şifayı kapıyosun sonra Şu çingene çocukları ayakları çıplak çıplak geziyolar maşallah hiçte hastalanmıyolar BBende soyunucam bundan sonra :KK1::KK76:

Hadi yaaa onuda yeni duyuyorum :KK1: Yaaa yok ben bu sene şunu anladımki ne kadar sıkı giyinirsen o kadar çok hasta oluyosun :KK19: Vücudu sıcağa fazla alıştırmamak gerekiyo En ufak bi soğukta şifayı kapıyosun sonra Şu çingene çocukları ayakları çıplak çıplak geziyolar maşallah hiçte hastalanmıyolar BBende soyunucam bundan sonra :KK1::KK76:

:KK1::KK1::KK1:
bence de... mesela ben çok nadiren kalın giyinirim.
badi üstüne hırka giyerim sürekli :KK1:

ldün liseyi yaad ettim :KK31:
o nasıl bir hayattı, ince çorap üstüne bidicik etek :KK37:

:KK9: :KK9:

soyun bakim nolucu :KK53: :KK53:

enee küt diye dalmışım ya ortaya :KK17: :KK17:

Son düzenleme:
hala mügenin evini bekliyorum :KK19::KK19:
adapte olup da ceviz kıramıyorum kaçırıcam diye :KK1::KK1::KK1:

soyun da gör :KK53::KK53::KK53:

X