- 17 Aralık 2012
- 9.726
- 343
bende iyiyim cnm nasıl olsun yemeğimi yedim işimin başına döndüm ben
:
bende bende ama hiç işe başlayasımm yokkkk :118::118::118:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende iyiyim cnm nasıl olsun yemeğimi yedim işimin başına döndüm ben
:
evcağızımın resimlerini eklicem ben birazdan :78:
bende bende ama hiç işe başlayasımm yokkkk :118::118::118:
aynen cnm şöyle bi 2-3 saat izin verselerde sahilde oturup bi çayımı içsem kafamı dinlesem ne güzel olurdu
evcağızımın resimlerini eklicem ben birazdan :78:
ben bide hafif halsizim gözlerimin içi yanıyoo hiç bişe yapasım yokk direk izin verseler eve gidip yatsamm
aynen cnm şöyle bi 2-3 saat izin verselerde sahilde oturup bi çayımı içsem kafamı dinlesem ne güzel olurdu
sahip soğuk olur ben koşa koşa eve giderdim kesin
öğle arasında yemek yemeye çıktım turistler şotla geziyodu Biz çok üşüyen bi milletiz yaaa
öğle arasında yemek yemeye çıktım turistler şotla geziyodu Biz çok üşüyen bi milletiz yaaa
ona baklırsa yazın yalova da araplar çizme giyiyor
Hadi yaaa onuda yeni duyuyorum Yaaa yok ben bu sene şunu anladımki ne kadar sıkı giyinirsen o kadar çok hasta oluyosun Vücudu sıcağa fazla alıştırmamak gerekiyo En ufak bi soğukta şifayı kapıyosun sonra Şu çingene çocukları ayakları çıplak çıplak geziyolar maşallah hiçte hastalanmıyolar BBende soyunucam bundan sonra
Hadi yaaa onuda yeni duyuyorum Yaaa yok ben bu sene şunu anladımki ne kadar sıkı giyinirsen o kadar çok hasta oluyosun Vücudu sıcağa fazla alıştırmamak gerekiyo En ufak bi soğukta şifayı kapıyosun sonra Şu çingene çocukları ayakları çıplak çıplak geziyolar maşallah hiçte hastalanmıyolar BBende soyunucam bundan sonra
hala mügenin evini bekliyorum
adapte olup da ceviz kıramıyorum kaçırıcam diye
Sadecene 48 gün sonra buradayıııımmmm, heyyyooooooooooo