Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

ahh ahh sorma kuzum :KK1:iş güc bitmiyo....:KK1:

peki özal tarafına gelebilirmisin?cok mu oluyorum ne :KK53:
:

çağlamm yarın olabilme olabilitesi var mıı :44::44::44:
21 i bizim yıl dönümü yaa akşam ona hazırlık yapcamm yarın kargoya vermem lasım çünküü:KK1::KK1::KK1:

Nakarattaki ''yapabilirim'' kısmını benim gibi algılayan olmazsa süper şarkı :KK34:
ay içim fesat benim :KK53:

selamlar kızlar... :KK16:
nüfüs işlerini hallettim bugün çok şükür cezasız :KK23:

hatice sen nasıl rüyalar gördün?
ne tür sıkıntıların var, bana bariz baskın bir sıkıntın yok gibi geliyordu :44:
ben ayda bir bombalı teröristli rüyalar görürüm :44: benim bu rüyalar kaybetme korkumdan kaynaklı. sevdiklerimin ölümlerinden çok korkuyorum, bazen telefona gelen mesajdan bile korkuyorum, kötü bir haberse diye. bir cümle her şeyi değiştiriyor, hayatın ağırlaşabiliyor. Rabbim korusun :KK43:
stresi doğru yolla dışa aktaramayınca, rüyadan ağrıdan sızıdan öfkeden dışarı çıkıyor maalesef canım :KK50:
Bende kaçma kovalama tarzında rüyalar
Hep arayışlar, yorgunluk, savaşlar, ölümler vs.
Bazen alacakaranlık serisi çektiğini düşünüyorum rüyalarımda
:KK1::KK1::KK1::KK1: krizzz boşver kimyayı tatlım yaaa, okurken bile zehirleniyor insan :KK34:
gene okusam kimya okurdum ama sonucumuz ne yazıkki pek parlak değil :KK31:

şey kemm kümmmm ne desem kiiiii :KK17::26::KK30:

güya uçak moduna alıyoruz ama ben genelde almıyorum :KK50:
telefon/sosyal medya bağımlısıyım galiba :26:
ayrılamıyorum telefondan :26:
bu aralar bu huydan kurtulmak için telefonu başka odalarda bırakmaya, mahalleye giderken yanıma almamaya çalışıyorum :KK31:

+++ annemsin tabikiiiiiiiii :KK16::KK16::KK16::KK16:
doğruyu yanlışı teşvik ile göstermeye çalışıyorsun biliyorum ben senin içini :KK54:

~~~~~~

haticee kararsız kalmaya gerek yok. sen kararsız kalıyorsun ben gelinliğimin sadece üst kısmını nasıl istediğimi biliyordum, altı yoktu.
sonra ne oldu, altına hiç sevmediğim(prenses etekli gelinlik) üstü ise istediğim gibi olmayan bir model yaptırdım :KK34:
çünkü istediğimi kendime yakıştırmamıştım:KK52:

sonuç; kararın ne olursa olsun oraya gittiğinde sadece yakışanı alıp çıkıyorsun :KK34:
keşke yakın olsak da gelsem senle :KK31::KK31:
Ah keşke ne güzel olurdu.
Fakat kendini 25 Mayısa hazırla nikaha geleceksin inşallah:KK19: karışmam

X