Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Çağla başın sağolsun

Chukycan geçmiş olsun bişeymi dokundu acaba :26:

saol kuzum gecmiş olsun...hayırdır neden acaba:26::26:

Bilmiyorum ki çok rahatsız edici ama yemek yemeden önce de bulanıyor yemek rahat yiyorum sonra yine bulanıyor.
Aslında sanırım hepimiz stresten böyle şikayetlerde bulunuyoruz.
ev - iş - eş üçgenini tam düzene oturtunca rahatlayacağız.

Çağla başın sağolsun

saol Mügemmm...nerelerdesin sen..yogunmusun balişkommm

cerenim inş rahatlarızzzzz

geçmiş olsun ceren, kaç ay oldu ya ne zaman atlatacağız ki şu stresi :44:

oya bak tabure buldum, çok şeker di mi ama snein odaya uygun değil gibi. gogıl a "PRADA 33CM RENKLİ YUVARLAK TABURE " yazınca çıkması lazım :44:

geçmiş olsun ceren, kaç ay oldu ya ne zaman atlatacağız ki şu stresi :44:

Benim 24 gün oldu da 5 ay olsa da sanırım yılı dolmadan bocalicaz canım benim.
Çalışıyor olmak aynı zamanda ev işlerini araya sokmak e tabi eşlere ilgi ,hepsi birden geliyor.
Eskiden odanı darmaduman bırak çık evden akşam bi gel toplanmış yemek hazır miss.
Şimdi o odayı toparlamadan işe gidebiliyormuyuz .
Benim içim rahat etmiyor şahsen

Son düzenleme:
saol Mügemmm...nerelerdesin sen..yogunmusun balişkommm

cerenim inş rahatlarızzzzz

bencede tam düzen oturtunca düzelicez kuzum...
farketmeden yoruluyoruz :44:
iş biraz yoğun muhasebeyi devralıyorum ya girebildiğim kadar işte canım , ucundan azıcık

şöyle yatak odama uyacak, ahşap, beyaz, romantik bir çerçeve bulamadım ya 30x45 çok mu büyük ki, aranıp duruyorum

şöyle yatak odama uyacak, ahşap, beyaz, romantik bir çerçeve bulamadım ya 30x45 çok mu büyük ki, aranıp duruyorum

Aynı sorun bende de var fotoğraflar var ama çerçeve beğenemedim bir türlü.
Bu aralar fotoğrafçılar da yeni çerçeveler görüyorum dikkat ettinizmi böyle ağaç şeklinde dallarında çerçeve var

nette gördüm canım, fotoğrafçılarda değil 4 ayı doldurdum hala posterimizi asamadık, aaa

bu arada 4. ayımızı doldurmuş oluyoruz, dün bebişimle gunu konuştuk, "aaa dört ay mı olmuş", "evet dört ay olmuş:26:" modundaydık

Son düzenleme:

Biz bu akşam alıcaz posteri. 30 x 45 benimki de . Çerçevesini fotoğrafçıda seçtim bende.

Merhaba bende muradına erenlerdenim.ama bunun için tam olarak 4 yıl 8 ay bekledim saygı değer kocamın evlilik teklifi yapmasını:)ve düğünümde tam olarak 6 gün sürdü aşiret düğünü sanarsın.herşey mukemmel olsun diye tam 3 ay deliksiz uğraştım.şaka ile kaşısık 6 aylık evliyim ve çok mutluyum.herkese nasip olur inşallah.

Ben geldimmmmmmmmm

Günaydın kızlar.

Çaglam başın sagolsun.
Hepimiz hastayız sanırım.benimde 2 gundur midem bulanıyor yemek yiyince.

geçmiş olsun ceren, inşallah çabuk toparlarız bu durumu

ben ev iş eş üçgenine alıştığımı sanıyorum, acaba alışmamışmıyım hala

oya bak tabure buldum, çok şeker di mi ama snein odaya uygun değil gibi. gogıl a "PRADA 33CM RENKLİ YUVARLAK TABURE " yazınca çıkması lazım :44:

çok güzellerrrrrr
kafaya koydum yaa o odaya düzen getirmeliyim
aslında eşya olmayınca pek bir düzenli bomboş
bu haftasonu bursaya geçicez oradan ikeaya uğrararsak biraz birşeyler almayı planlıyorum

aa ben seni daha eski evli sanıyordummmmm
aramızda bir aycık var
e ben senin gelinliği o bir aylık süre de mi gördüm de beğendim, wuu bana, daha doğrusu aslıya

ben o çerçevelerden görmüştüm, hoşlar.
benim evde hiç çerçeve yok, tabiki fotoğrafımızda yok
zaten daha albümüz de yok

öğle arası baktım, bizim fotoğraf 50x60 mış tam yatak başının üzerine asmayı planlıyorum ve şöyle oymalı kibar şık bir şey olsun istiyorum. o boyutlarda bulmak imkansız sanırım neyse beklemeye alalım ne yapalım :44:

Ben bugün ne yemek yapıcammmm :95::95::95::95::95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…