Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

kızlar serotonin gerialım inhibitörü kullanıp kendimize geleceğiz yani :44: eşim öyle dedi. illa depresyonda olmamız gerekmiyormuş. bazen bir şeker hastalığı ilacı başka bir sorun için de verilebiliyormuş. bu da onun gibi bir şeymiş :44:

Günaydın :KK16::KK16:

kızlar serotonin gerialım inhibitörü kullanıp kendimize geleceğiz yani :44: eşim öyle dedi. illa depresyonda olmamız gerekmiyormuş. bazen bir şeker hastalığı ilacı başka bir sorun için de verilebiliyormuş. bu da onun gibi bir şeymiş :44:

hımm anladımmmm şimdiii :KK34:
aslında evde olsam, yarım gün kadar uyusam sanki kendime gelirdim :KK1::KK1::KK1:

Günaydın canlar.....nasılsınız?hangi virüs benimle basedebilir yahu....yedim onu:KK53::KK53:aranızdayım yine..yeniden...özledim sizleri...ama dün yazmamamın nedeni virüsten öte bas agrımdı....2 gecedir aglamaktan bitap düstüm diyebilirim...dün hiç uyumamıstım bugün sabaha karsı uyumusum....agrım yok Allaha şükür ama kafam kazan gibi:KK31::KK31:

Günaydın canlar.....nasılsınız?hangi virüs benimle basedebilir yahu....yedim onu:KK53::KK53:aranızdayım yine..yeniden...özledim sizleri...ama dün yazmamamın nedeni virüsten öte bas agrımdı....2 gecedir aglamaktan bitap düstüm diyebilirim...dün hiç uyumamıstım bugün sabaha karsı uyumusum....agrım yok Allaha şükür ama kafam kazan gibi:KK31::KK31:

çok geçmiş olsun canım yaa:26: var mı sebebi baş ağrının..ben de yarım baş ağrısı var..genelde yarımca ve balyoz gibi.
ama stres ve yorgunluk sebepli olur çoğunlukla.

what?? dr buneee:44:

günaydınn kızlarrrrr :)

çağlam migren bendede var patatesleri halka halka dilimle şakaklarına alnına koy yazmayla sar o şekilde uyu. inanki etkisini görceksinn :KK34:

çok geçmiş olsun canım yaa:26: var mı sebebi baş ağrının..ben de yarım baş ağrısı var..genelde yarımca ve balyoz gibi.

what?? dr buneee:44:

kızlar işte hep stresten... konversif baş ağrıları, sabah kalktığımızda tutulmuş organlar, mide ağrıları, kabızlık...
eylülcüm serotonin mutluluk hormonu diye geçiyor. ssrı ilaçlar sayesinde azalan ve dengemizi bozan serotonin normal seviyeye ulaşıyor, stresle başetmemiz veya stresi organlarımıza yansıtmamamız sağlanıyor :44: ben başlarsam size söylerim :KK9:

çağlam migren bendede var patatesleri halka halka dilimle şakaklarına alnına koy yazmayla sar o şekilde uyu. inanki etkisini görceksinn :KK34:

bir de bir çay kaşığı nane yağını bir çorba kaşığı zeytinyağında seyreltip şakaklarına masaj yapabilirsin canım. benim eşim direk majezik içiyor, onda da var. geçen uygulayayım bunu dedim ama majezik çoktan etkisini göstermişti.

migren var canım....3 haftadır yokluyodu ara ara....anlamıstım böle olacagını....tüketiyo beni...dün zar zor bi makarna ve salata yaptım....

bir de babamın teyzesi vefat etmiş onun haberini alınca hemen cenaze evine...o halde gidince daha kötü oldum üzüntüden....fazla kalamadım bi saat durup eve döndüm...:KK31::KK31:

oyy keske daha önce söleseydin ama devam ederse yapcam kuzummmm:KK34::KK34:

bir de bir çay kaşığı nane yağını bir çorba kaşığı zeytinyağında seyreltip şakaklarına masaj yapabilirsin canım. benim eşim direk majezik içiyor, onda da var. geçen uygulayayım bunu dedim ama majezik çoktan etkisini göstermişti.

evet evet o da çok ii gelirr:) o an bulamadıysan viks sürersen oda rahatlatır, ensene, şakaklarınaa :)

migren var canım....3 haftadır yokluyodu ara ara....anlamıstım böle olacagını....tüketiyo beni...dün zar zor bi makarna ve salata yaptım....

bir de babamın teyzesi vefat etmiş onun haberini alınca hemen cenaze evine...o halde gidince daha kötü oldum üzüntüden....fazla kalamadım bi saat durup eve döndüm...:KK31::KK31:

başınız sağolsun çağlamm :KK50:

başın sağolsun canım...

saol kuzum...en büyükleriydi babamın teyzeleri arasında...92 yasındaydı....kızı dus aldırmıs...kanepeye oturtmus...banyoyu yıkamaya gitmiş geldiginde bası düsmüs...anne yerine yatırayım demiş bakmıs ses yok...Allahım hayır ölüm versin hepimizeee...acı cekmemiş anlasılan :KK43:

babaannem vefat edeli 2 sene olacak 15 mayısta....:KK14::KK14:

saol kuzum...en büyükleriydi babamın teyzeleri arasında...92 yasındaydı....kızı dus aldırmıs...kanepeye oturtmus...banyoyu yıkamaya gitmiş geldiginde bası düsmüs...anne yerine yatırayım demiş bakmıs ses yok...Allahım hayır ölüm versin hepimizeee...acı cekmemiş anlasılan :KK43:

babaannem vefat edeli 2 sene olacak 15 mayısta....:KK14::KK14:

çok yaşamış, güzel ölmüş bence. Rabbim kabir azabından korusun onu da bizi de...

içimden geldi kızlar :KK17:

[video=youtube;1hMvS--AqKc]http://www.youtube.com/watch?v=1hMvS--AqKc[/video]

çok yaşamış, güzel ölmüş bence. Rabbim kabir azabından korusun onu da bizi de...

içimden geldi kızlar :KK17:

[video=youtube;1hMvS--AqKc]http://www.youtube.com/watch?v=1hMvS--AqKc[/video]

Amin canım benim...

erkan oğurrrr...bayılırımmmmm:KK16::KK16:

Allah rahmet eylesin canım :KK5:
doğumda bize ölümde bize :KK31:

Günaydın kızlar.

Çaglam başın sagolsun.
Hepimiz hastayız sanırım.benimde 2 gundur midem bulanıyor yemek yiyince.

Günaydın kızlar.

Çaglam başın sagolsun.
Hepimiz hastayız sanırım.benimde 2 gundur midem bulanıyor yemek yiyince.

saol kuzum gecmiş olsun...hayırdır neden acaba:26::26:

çağlam, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah :KK50:

Özgem cok teşekkür ederim.Amin kuzum....Allahım sizlere sevdiklerimize hayırlı ömürer versin:KK16:

X