Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Çağla başın sağolsun :KK5:

Chukycan geçmiş olsun bişeymi dokundu acaba :26:

saol kuzum gecmiş olsun...hayırdır neden acaba:26::26:

Bilmiyorum ki çok rahatsız edici ama yemek yemeden önce de bulanıyor yemek rahat yiyorum sonra yine bulanıyor.
Aslında sanırım hepimiz stresten böyle şikayetlerde bulunuyoruz.
ev - iş - eş üçgenini tam düzene oturtunca rahatlayacağız. :KK31:

Çağla başın sağolsun :KK5:

saol Mügemmm...nerelerdesin sen..yogunmusun balişkommm:KK16::KK16:

Bilmiyorum ki çok rahatsız edici ama yemek yemeden önce de bulanıyor yemek rahat yiyorum sonra yine bulanıyor.

cerenim inş rahatlarızzzzz:KK1::KK1:

oya bak tabure buldum, çok şeker di mi :KK16: ama snein odaya uygun değil gibi. gogıl a "PRADA 33CM RENKLİ YUVARLAK TABURE " yazınca çıkması lazım :44:

geçmiş olsun ceren, kaç ay oldu ya ne zaman atlatacağız ki şu stresi :44:

Benim 24 gün oldu da 5 ay olsa da sanırım yılı dolmadan bocalicaz canım benim.
Çalışıyor olmak aynı zamanda ev işlerini araya sokmak e tabi eşlere ilgi ,hepsi birden geliyor.
Eskiden odanı darmaduman bırak çık evden akşam bi gel toplanmış yemek hazır miss.
Şimdi o odayı toparlamadan işe gidebiliyormuyuz .
Benim içim rahat etmiyor şahsen :KK25:

Son düzenleme:
saol Mügemmm...nerelerdesin sen..yogunmusun balişkommm:KK16::KK16:

cerenim inş rahatlarızzzzz:KK1::KK1:

bencede tam düzen oturtunca düzelicez kuzum...
farketmeden yoruluyoruz :44:
iş biraz yoğun muhasebeyi devralıyorum ya girebildiğim kadar işte canım , ucundan azıcık :KK17:

şöyle yatak odama uyacak, ahşap, beyaz, romantik bir çerçeve bulamadım ya :KK19: 30x45 çok mu büyük ki, aranıp duruyorum :KK50:

şöyle yatak odama uyacak, ahşap, beyaz, romantik bir çerçeve bulamadım ya :KK19: 30x45 çok mu büyük ki, aranıp duruyorum :KK50:

Aynı sorun bende de var fotoğraflar var ama çerçeve beğenemedim bir türlü. :KK14:
Bu aralar fotoğrafçılar da yeni çerçeveler görüyorum dikkat ettinizmi böyle ağaç şeklinde dallarında çerçeve var

Aynı sorun bende de var fotoğraflar var ama çerçeve beğenemedim bir türlü. :KK14:
Bu aralar fotoğrafçılar da yeni çerçeveler görüyorum dikkat ettinizmi böyle ağaç şeklinde dallarında çerçeve var

nette gördüm canım, fotoğrafçılarda değil :KK50: 4 ayı doldurdum hala posterimizi asamadık, aaa :KK19:

bu arada 4. ayımızı doldurmuş oluyoruz, dün bebişimle gunu konuştuk, "aaa dört ay mı olmuş:KK53:", "evet dört ay olmuş:26:" modundaydık :KK9:

Son düzenleme:
nette gördüm canım, fotoğrafçılar da değil :KK50: 4 ayı doldurdum hala posterimizi asamadık, aaa :KK19:

bu arada 4. ayımızı doldurmuş oluyoruz, dün bebişimle gunu konuştuk, "aaa dört ay mı olmuş:KK53:", "evet dört ay olmuş:26:" modundaydık :KK9:

Biz bu akşam alıcaz posteri. 30 x 45 benimki de . Çerçevesini fotoğrafçıda seçtim bende.

Merhaba bende muradına erenlerdenim.ama bunun için tam olarak 4 yıl 8 ay bekledim saygı değer kocamın evlilik teklifi yapmasını:)ve düğünümde tam olarak 6 gün sürdü aşiret düğünü sanarsın.herşey mukemmel olsun diye tam 3 ay deliksiz uğraştım.şaka ile kaşısık 6 aylık evliyim ve çok mutluyum.herkese nasip olur inşallah.

Ben geldimmmmmmmmm:KK3::KK3:

Günaydın kızlar.

Çaglam başın sagolsun.
Hepimiz hastayız sanırım.benimde 2 gundur midem bulanıyor yemek yiyince.

geçmiş olsun ceren, inşallah çabuk toparlarız bu durumu :KK31:

ben ev iş eş üçgenine alıştığımı sanıyorum, acaba alışmamışmıyım hala :KK31::KK31:

oya bak tabure buldum, çok şeker di mi :KK16: ama snein odaya uygun değil gibi. gogıl a "PRADA 33CM RENKLİ YUVARLAK TABURE " yazınca çıkması lazım :44:

çok güzellerrrrrr :KK16::KK16:
kafaya koydum yaa o odaya düzen getirmeliyim :KK9::KK9:
aslında eşya olmayınca pek bir düzenli :KK33: bomboş :KK60:
bu haftasonu bursaya geçicez oradan ikeaya uğrararsak biraz birşeyler almayı planlıyorum :KK76:

nette gördüm canım, fotoğrafçılarda değil :KK50: 4 ayı doldurdum hala posterimizi asamadık, aaa :KK19:

aa ben seni daha eski evli sanıyordummmmm :KK53:
aramızda bir aycık var :KK53:
e ben senin gelinliği o bir aylık süre de mi gördüm de beğendim, wuu bana, daha doğrusu aslıya :KK1:

ben o çerçevelerden görmüştüm, hoşlar.
benim evde hiç çerçeve yok, tabiki fotoğrafımızda yok :KK52:
zaten daha albümüz de yok :KK52:

öğle arası baktım, bizim fotoğraf 50x60 mış :KK53: tam yatak başının üzerine asmayı planlıyorum ve şöyle oymalı kibar şık bir şey olsun istiyorum. o boyutlarda bulmak imkansız sanırım :KK50: neyse beklemeye alalım ne yapalım :44:

X