Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol kuzum gecmiş olsun...hayırdır neden acaba:26::26:
Chukycan geçmiş olsun bişeymi dokundu acaba :26:
Çağla başın sağolsun
Chukycan geçmiş olsun bişeymi dokundu acaba :26:
Bilmiyorum ki çok rahatsız edici ama yemek yemeden önce de bulanıyor yemek rahat yiyorum sonra yine bulanıyor.
Aslında sanırım hepimiz stresten böyle şikayetlerde bulunuyoruz.
ev - iş - eş üçgenini tam düzene oturtunca rahatlayacağız.
cerenim inş rahatlarızzzzz
geçmiş olsun ceren, kaç ay oldu ya ne zaman atlatacağız ki şu stresi :44:
İnşallah canım. Eşimde grip oldu baya o haliyle bi yandan burnunu çekiyo bi yanda peşimde dolanıyo evde yardım edicek diye.Ona da üzüldüm. Mideye vurur zaten ilk.
saol Mügemmm...nerelerdesin sen..yogunmusun balişkommm
cerenim inş rahatlarızzzzz
Bilmiyorum ki çok rahatsız edici ama yemek yemeden önce de bulanıyor yemek rahat yiyorum sonra yine bulanıyor.
Aslında sanırım hepimiz stresten böyle şikayetlerde bulunuyoruz.
ev - iş - eş üçgenini tam düzene oturtunca rahatlayacağız.
cok gecmiş olsun canım yaaa
oya bak tabure buldum, çok şeker di mi ama snein odaya uygun değil gibi. gogıl a "PRADA 33CM RENKLİ YUVARLAK TABURE " yazınca çıkması lazım :44:
şöyle yatak odama uyacak, ahşap, beyaz, romantik bir çerçeve bulamadım ya 30x45 çok mu büyük ki, aranıp duruyorum
Aynı sorun bende de var fotoğraflar var ama çerçeve beğenemedim bir türlü.
Bu aralar fotoğrafçılar da yeni çerçeveler görüyorum dikkat ettinizmi böyle ağaç şeklinde dallarında çerçeve var
nette gördüm canım, fotoğrafçılar da değil 4 ayı doldurdum hala posterimizi asamadık, aaa
bu arada 4. ayımızı doldurmuş oluyoruz, dün bebişimle gunu konuştuk, "aaa dört ay mı olmuş", "evet dört ay olmuş:26:" modundaydık
Günaydın kızlar.
Çaglam başın sagolsun.
Hepimiz hastayız sanırım.benimde 2 gundur midem bulanıyor yemek yiyince.
oya bak tabure buldum, çok şeker di mi ama snein odaya uygun değil gibi. gogıl a "PRADA 33CM RENKLİ YUVARLAK TABURE " yazınca çıkması lazım :44:
nette gördüm canım, fotoğrafçılarda değil 4 ayı doldurdum hala posterimizi asamadık, aaa
bu arada 4. ayımızı doldurmuş oluyoruz, dün bebişimle gunu konuştuk, "aaa dört ay mı olmuş", "evet dört ay olmuş:26:" modundaydık