• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendik ama eşim..

Merhaba size bir kac sorum olucak biz severek evlendik ve yillar yili sevgiliydik ben kendimi bildim bileli esimleyim.esim bakimli uzun boylu dikkat ceken yakisikli sarisin renkli gozlu sakalli biri bu disaridan gorunusu.simdi asil konuya gelecegim onca zaman sonra evlendik afedersiniz surekli osuruyor.ilk zamanlar cok guluyordum cunku onca zamana ragmen bu huyunu gostermemisti ama artik rahatsizlik vermeye basladi eve gireriz osurmaya baslar yatariz osurur artik neyse buna alistim ama uyardim abartiyorsun dedim kacti diyor pardon gulerek yaziyorum gercekten komik sinir bozucu geliyor.gecenlerde de 3 defa burnunu karistirirken yakaladim soyledim yuzune vurdum direk insanlik hali evet diyor bu kadar rahatlik normal mi ? Her evde esler boyle mi oysa ben onu bildigimde cok kibar ama suan bi rahatlamislik var ben osursam afedersiniz yaninda benimle dalga gecer!
Ne gülebileceğim,ne şakaya vurabileceğim ne de kabulleneceğim bir durum.Evlenmek demek,insani gerçekleri bir kenara atmak demek değildir.Gaz çıkarmak,burun karıştırmak...İnsanın çok nadiren de olsa bir rahatsızlıktan ötürü gaz kaçırma durumu olur.Duymamazlıktan gelinir.Yüz göz olunmaz.Ama eşim diye yanımda herşeyi yapacvak ve burun karıştıracak.Kendi ailesinde ne gördüyse çocuklukta.Bir de çocuk yetiştirecek.Saygı herşeyin üstündedir.

Merhaba size bir kac sorum olucak biz severek evlendik ve yillar yili sevgiliydik ben kendimi bildim bileli esimleyim.esim bakimli uzun boylu dikkat ceken yakisikli sarisin renkli gozlu sakalli biri bu disaridan gorunusu.simdi asil konuya gelecegim onca zaman sonra evlendik afedersiniz surekli osuruyor.ilk zamanlar cok guluyordum cunku onca zamana ragmen bu huyunu gostermemisti ama artik rahatsizlik vermeye basladi eve gireriz osurmaya baslar yatariz osurur artik neyse buna alistim ama uyardim abartiyorsun dedim kacti diyor pardon gulerek yaziyorum gercekten komik sinir bozucu geliyor.gecenlerde de 3 defa burnunu karistirirken yakaladim soyledim yuzune vurdum direk insanlik hali evet diyor bu kadar rahatlik normal mi ? Her evde esler boyle mi oysa ben onu bildigimde cok kibar ama suan bi rahatlamislik var ben osursam afedersiniz yaninda benimle dalga gecer!
Valla hadi gaz çıkarması sindirim sisteminden rahatsız diyelim burun karıştırmak nedir ya. Bence sizin başta gülmeniz ona vermiş bu rahatlığı. Evliyiz diye pisleşmeye gerek yok. Bence biraz sert tepki verin.

Allah başka dert vermesin:)

Off malesef.. :olamaz:
Ayrıca buraya yazamayan bir çok kadının eşinin yaptığı da malum..

Ama şunu anladım ki gerçek sevgiyi osuruk geğirme falan öldürmüyormuş.. :KK48:
Her ne kadar sinir olsam da bana göre bir boşanma sebebi değil..

Biz de senelerce sevgiliydik ama asla buna müsade etmedim. Şakayla karışık konusu geçti evliligin ilk zamanlari, en igrendigim şey bu gaz olayı dedim inan kaka bile bu kadar midemi bulandirmaz senden tiksinmek istemiyorum bunu sen de istemezsin dedim ve izin vermedim, yapmıyor yanımda, taviz versem yapardı ama yapmasın yani

Cok komik :D insanlik hali dedigimiz kacirma kismînda olur benim bildigim surekli geleni saliyorsa wcye gitmesi daha iyi olur iste disarda nasil yapiyorsa ayni performansi evdede yapmasi gerekir diye dusunuyorum.. Wcdeyken duymazdan geliriz birbirimizi veya saka yollu "koçuma bak hele yikti" der geceriz.
Babam oyleydi ulu orta evde yapardi bi zamandan sonra tikskniyo insan

Eskiden bi program vardı hatırlar mısınız? Mucizeler gecesi diye... Orada izlediğim bi adam geldi aklıma Allah kahretmesin. Adamın totosu dile gelecekti neredeyse ayy... Videosunu buldum amma utanırım ekleyemem, merak ederseniz "Mucizeler gecesi osuruk" diye aratabilirsiniz.

O mikrofonu inşallah çöpe atmışlardır.

Videoyu çok merak ettim ama arama geçmişimde “mucizeler gecesi osuruk” yazsın istemiyorum yaaa:KK70:Bunu kime nasıl açıklarım :KK70:

Her evlilikte yok ama olanlarda varmis. Duymustum. Bence ciddi ciddi rahatsiz oldgnuzu belli edin. Mesela bende esneyip agzini kapatmamasina sinir olurum ve her sefrnde de belli ederim. Yapma agzini kapa diye. Hos degl gercktn ki sizinkini dusunemyrm

Ağzı açık esniyorsa elinizi ağzına sokun esnemesi yarım kalsın.
Ben sevgilime yapıyorum bunu. Rahatsız olduğum için değil tabi pislik olsun diye :KK53:

Eşiniz burnunu karıştırıyorsa usulca yanına gidip oturun sanki hiç sorun değilmiş gibi. Sonra hızlıca dirseğine vurun. Burnundaki parmağı beynine kadar gidecek ve bir daha yanınızda burnunu karıştırmayacak. Bu yöntemi de kardeşim üstünde denedim ve başarıya ulaştım.

Eşiniz yanınızda geğiriyorsa siz de geğirin ama çok daha başarılı bir şekilde. “Biz buralarda böyle geğiririz yeğen kulaklarımı başarısız geğirik denemeleriyle yorma” deyin. Kendini kötü hissetsin :KK70:

Osuruk konusunda çalışmalarım sürüyor. Bu konuda ben de çaresizim şimdilik :KK53:

Haha istemsiz güldüm ama çok sinir bozucu :D
Biz 5 yılı geçti evleneli eşim yanlışlıkla 3 kere falan yapmıştır herhalde onda da çok mahcup olup özür diledi bende de en fazla bir iki olmuştur böyle şeylere dikkat ediyorum hoş değil çünkü eşimde dikkat eder :)

Tövbe estağfurullah ya :KK70: @son izci ve DELIveCesur DELIveCesur kız ama bak ben hep tek halimdeyken böyleyim ciddiyim millette ne kocalar var :KK70:

Kızlar gece gece fena güldüm :KK70: ben de yapıyorum maalesef 1 defa kocamın yanında tecrübe etmek zorunda kaldım rezil oldum diye ağlamıştım :/ şu an hamileyim ve inanılmaz gazim var yok mu bana bir çare :KK43: Allahtan sessiz ve kokusuz yoksa rezil kepaze olurum.

Sessiz kokusuz mu :110:
Böyle mi temize cikaryosun kendini haha :KK48:

Off malesef.. :olamaz:
Ayrıca buraya yazamayan bir çok kadının eşinin yaptığı da malum..

Ama şunu anladım ki gerçek sevgiyi osuruk geğirme falan öldürmüyormuş.. :KK48:
Her ne kadar sinir olsam da bana göre bir boşanma sebebi değil..
Katılıyorum
Eşimde de var bu huylar ama sürekli değil ama midesinde rahatsızlık var gerçekten ama drun verdiği ilaçlar da rahatlatmadı sevgiye engel değil başkası yapsa oracıkta kusarım ama ayy ben ter kokusuna a uyuzum ama eşiminki hoşuma gider ben de pismiyim ne

Hayır bunu hoş görmeyen insanlar yargılanıyor ne garip değil mi? Toplumda nezaket, incelik artık yadırganır kınanır olmuş. Bakiniz pembe bilmem neliler....Ne garip, aslında tam tersi olması gerekiyor...
Hayat sadece sizin yaşadığımızdan ibaret değil. Evet her insan gaz çıkarır, ama bunun için tuvalete gitmek çok da zor olmasa gerek .. 4.5 yaşında kızım var aklı erdikten sonra söylemişimdir... oturuken birden pirtim geldi diye koşa kosa tuvalete gitmisligi çoktur...
Doğal diye her bir haltimizi etrafta yapmanın gereği yok...

Konu sahibi bence eşinizi uyarmanız lazım. Çocuğumuz yarın okula gittiğinde bu durumu anlatabilir daha da kötüsü aynu hareketi yapar ve arkadaşları tarafından dışlanır diyebilirsiniz

Sessiz kokusuz mu :110:
Böyle mi temize cikaryosun kendini haha :KK48:
M Maridraw kızlar rahmetli dedemlerin bi lafı vardı söyliyim daha da gülün
Tırt osuruk pis osuruk carrrtt osuruk canım osuruk dite
Yani sessiz olan kokarmış öyle der eskiler dedemler de sürekli osurur bunu söylerdi

Puhaha sabah sabah cok guldum.ben soyle siddetli ilgisizli bir konu bekliyordm:KK70:
Hele yorumlara koptum biri demis ya evlilik gaz yapmistir diye hala guluyorm:KK70::KK70::KK70:

Benim eismde yanımda yapmaz. Tuvalette yapar.

Hamilelikten dolayı gaz sıkıntısı yaşıyorum.
Belli bir dönemde tutamiyordum istemeden oluyordu.
Dalga geçti resmen bende kızdım. Elimde olan bişey değildi o ara istemeden oluyordu. Bir-kac hafta sonra geçti. Hamilelikte normalmiş.

Back
X