Evlendik ama eşim..

Adam su icse gaz yapıyor sanırım

Kahvaltı yaparken şu konuyu okumanın verdiği haz
Osuruklar havada uçuşuyor

Anaçlık galiba bizimki?
Eşimden gelen hafif ter kokusu da iğrendirmez beni. Allah'ın işi işte sevince nasıl alıştırıyor bütün duyularımızı birbirimize..

Benim hoşuma gitmez gaz çıkarması. Genelde eleştiririm o da sözde mahcup "kaçtı napıyım?" der.
"Ben nasıl tutuyorsam sen de tut. Çocuğun aklı erince kötü örnek olacaksın" derim.

Ben hamileyken gaz sıkışması yaşasam da çok kaçırdığımı bilmem. Asıl rahatsızlığım doğumdan sonra başladı. Ama o zaman bile mümkün olduğunca sıkardım kendimi.

Tabi ki bunun için boşanmam. O kadar premses değilim. Ama dikkat etmesini isterdim..
Burun karıştırma yoktur ama. En azından yanımızda..

Valla ciddi ciddi pırtcıktan rahatsız olmuyorum ama geğirirse hemen söyleniyorum bende böyle rahatsız bir kişiliğim
Goncamdan çok pırtlatıyorumdur dikkat pırtlatıyorum diye uyarıyorum ama
ben de sendenim geğirti resmen içimi kaldırıyo ama "pırtcık" hiç sorun olmadı.
Not: 1,5 aylık evliyim belki de ondan

Benim esimde yapiyor bunu.ilk yillar sinir oluyordum adama.Nedense alistim artik.O osurmadigi zaman bir gariplik hissediyorum.Adami hasta diye tutup doktora filan goturesim geliyor..evde tuhaf bir sessizlik oluyor.Alismisim gaz bombasi şeklindeki gurultulere napican..)
Bazi toplumlarda ayip degildir bu.Esimde birazda o yuzden daha rahat.Gerci baskalarinin yaninda da yapmaz bak simdi hepsi bana özel.Yapsa kiskanirim belkide kimbilir.Bu ne samimiyet diyebilirim artik o dereceye geldik;-)

Ay çok güldüm :) :) her erkeğinde böyle olduğunu zannetmiyorum, eşimdede böyle birşeye hiç rastlamadım:))) demkki baya rahat bir şekilde büyüdü.

Bence çok gaz kaçırma durumu varsa bir problem olmalı, doktora görünsün, niye ikiniz de çekesiniz ki.

Ben de hamilelik doğum mağduruyum, çocuk 1,5 yaşında yeni yeni normale dönüyorum sanki. Kendimden iğrendiğim dönemler oldu, şuanki halime şükür.

Onun dışında kırk yılın başında olan bir şeye ben de gülerim sanırım. Eşimin nadirdir böyle vakaları, o zaman da bir pardon der elbet.

Oyle guzel anlatmaya baslamistiniz, surekli osuruyor kismina gelince kahlahaya boguldum Allah da sizi guldursun erkekler icin bu normalmis. Sizi esi bildigi icin ya da es olarak gormek istedigi icin sizi isaretliyorlarmis nette oyle okumustum
Hıı ben de belgeselde görmüştüm masai marada filan,onlar dört ayaklıydı ama

Adam evine gelmiş osurmuş burnu kaşınmış karıştırıp kaşımış ne olacak ya :))))) ay çok güldüm erkekler bizim gibi değil ama görmesin duymasın diye düşünmez. Sizde salıverin yanında :)))))

Aynı fikirdeyim,anlaşma yapmadım ama yapılası bir konu.Şükür ki evde yazılı sözlü olmayan kurallar geçerli,istisnalar müstesna

arada yapınca insan güler eğlenirde ki biz kahkaha atıyoruz eşimle ama sürekli olunca gerçekten bir soğuma gelir insana be... bence mutlaka bir doktora gitsin bu kadarı normal değil..

Aynı fikirdeyim,anlaşma yapmadım ama yapılası bir konu.Şükür ki evde yazılı sözlü olmayan kurallar geçerli,istisnalar müstesna
kesinlikle ben bekarken benim bir yas büyüğüm var abiden bozma hanzonun tekiydi pis pis gegirir ayaklari afedersin les gibi kokar ama bende asiri huyluyum esim bunlari yapsa dayanamazdim kimine normal geliyor ama ne biliyim venim esim 7 senelik evliyiz hic ne gaz cikardigini ne gegirdigini yanimda gormedim zaten yapsa icim kalkardir bende zaten asla yapmam dedigin gibi yazili sozlu olmasada herkes kurallara uyuyor

Katılıyorum,bunlar asgari görgü kurallarıdır bence.Artı insana saygıdır,çocuklarım da dikkat edilmeyen bir ortamda büyüse normal karşılayıp kendi kurdukları ailede de öyle davranacaklar,eşlerinin günahı ne

Banyomuzla yatak odamız yan yana eşim gece ben uyurken bile girse musluğu açarak gaz çıkarır. Uykum hafiftir mesela kapıyı açtığı an uyanırım ama o beni uyuyo sansa bile rahat etmez. Bence bu kadar rahatlık itici ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…