EVLEN BOUTİQUE Mihrimah Battaniye Takımı Sizce nasıl

Düz mantık bakıcam olaya müsadenle.
Bir battaniye için çok fazla sonuçta yatağına örtücen makinede yıkıcan kimse görmicek bi süre sonra 12 senelik evliyim çeyizime 40 tl ye bi battaniye almıştım hala taş gibi şimdi o kalitedeki battaniyeler 150-200 civarı şimdi olsa almam ozaman ucuzdu yani canım dicem o ki sen 500 e 5 battaniye alıcak kadar zeki bi kızsın bence benim şuan 8 battaniyem var biri geldiği zaman kışın yatıya yetmiyo bile hevesle alıcaksın ama sonra keşke bukadar para vermeseydim diceksin pişmanlık yaşama diyebbi abla nasihatı sana çok şık aşırı güzel ama kullanım alanı aynı ablacım okadar para verme birde battal boy makinene sığmaz temiz yıkanmaz her kış sonu kurutemizleme gerektirir bi süre sonra aammaaaan der makineye atarsın battaniye olmuş kırış kırış sıkışmış deterjan arınmamış gitmiş okadar para ayy çok uzun oldu ama gerçekten ablan olsaydım yuuuhhh der asla aldırmazdım

nasıl 8 battaniye yetmiyor

ben zaten almadım ilk çıktığı zamnlar bi hveslenmiştim ozmn çeyize düşünüyordm şimdi evliyim iyikide almamışım

aaa çok az bi ürün3-4 parça yani
peki yatak örtünü nasıl aldın?
süslü püslü olanlardan mı yoksa günlüklerden mi canm ?
Normalde günlük kullanım için english homedan almıştım ama yatak odamı alırken kayınvalidem karacanın bi yatak örtüsünü hediye aldı beni izlersen albümlerde resmi var canım

Normalde günlük kullanım için english homedan almıştım ama yatak odamı alırken kayınvalidem karacanın bi yatak örtüsünü hediye aldı beni izlersen albümlerde resmi var canım
bende indirimi bekliyorum indirime girer girmez englısh homedan alacağım. nasıl kaliteli mi?

nasıl 8 battaniye yetmiyor
Çok üşürüz biz evde kışın yatakta hem altımızda hem üstümüzde battaniye var hatta kar yağdığı zaman battaniyeler üçleniyo iki kızım var birde oğlum ama oğlum küçük