Düz mantık bakıcam olaya müsadenle.Kızlar bu takımı almayı düşünüyorum ama sizce nasıl bir sizede danışayım dedim aranızda çeyizine alan veya kullanan varmı.Sizce parasına değermi?Alınmalımı evkurda elden taksitle alacağım çalışan yardımcı olacağını söyledi 550 tlye alıcam.İnternetten fiyatlarına baktım hep 600-800 arası değişiyor ben 550 ye alıcağım hemde elden taksitle sizce değermi o paraya?
bu sadece battaniye miydi?gereksiz bişey çünkü normal bir yatak örtüsü alınabilr 200 tl . Yıkanacağı zaman hassas davranılması gerek bide okadr para verilecek yazık
nasıl 8 battaniye yetmiyorDüz mantık bakıcam olaya müsadenle.
Bir battaniye için çok fazla sonuçta yatağına örtücen makinede yıkıcan kimse görmicek bi süre sonra 12 senelik evliyim çeyizime 40 tl ye bi battaniye almıştım hala taş gibi şimdi o kalitedeki battaniyeler 150-200 civarı şimdi olsa almam ozaman ucuzdu yani canım dicem o ki sen 500 e 5 battaniye alıcak kadar zeki bi kızsın bence benim şuan 8 battaniyem var biri geldiği zaman kışın yatıya yetmiyo bilehevesle alıcaksın ama sonra keşke bukadar para vermeseydim diceksin pişmanlık yaşama diyebbi abla nasihatı sana çok şık aşırı güzel ama kullanım alanı aynı ablacım okadar para verme birde battal boy makinene sığmaz temiz yıkanmaz her kış sonu kurutemizleme gerektirir bi süre sonra aammaaaan der makineye atarsın battaniye olmuş kırış kırış sıkışmış deterjan arınmamış gitmiş okadar para ayy çok uzun oldu ama gerçekten ablan olsaydım yuuuhhh der asla aldırmazdım
ben zaten almadım ilk çıktığı zamnlar bi hveslenmiştim ozmn çeyize düşünüyordm şimdi evliyim iyikide almamışımDüz mantık bakıcam olaya müsadenle.
Bir battaniye için çok fazla sonuçta yatağına örtücen makinede yıkıcan kimse görmicek bi süre sonra 12 senelik evliyim çeyizime 40 tl ye bi battaniye almıştım hala taş gibi şimdi o kalitedeki battaniyeler 150-200 civarı şimdi olsa almam ozaman ucuzdu yani canım dicem o ki sen 500 e 5 battaniye alıcak kadar zeki bi kızsın bence benim şuan 8 battaniyem var biri geldiği zaman kışın yatıya yetmiyo bilehevesle alıcaksın ama sonra keşke bukadar para vermeseydim diceksin pişmanlık yaşama diyebbi abla nasihatı sana çok şık aşırı güzel ama kullanım alanı aynı ablacım okadar para verme birde battal boy makinene sığmaz temiz yıkanmaz her kış sonu kurutemizleme gerektirir bi süre sonra aammaaaan der makineye atarsın battaniye olmuş kırış kırış sıkışmış deterjan arınmamış gitmiş okadar para ayy çok uzun oldu ama gerçekten ablan olsaydım yuuuhhh der asla aldırmazdım
sanırım çarşaf ve yastık kılıfıda var cnmbu sadece battaniye miydi?
içeriğinde neler vardı?
aaa çok az bi ürün3-4 parça yanisanırım çarşaf ve yastık kılıfıda var cnm
Normalde günlük kullanım için english homedan almıştım ama yatak odamı alırken kayınvalidem karacanın bi yatak örtüsünü hediye aldı beni izlersen albümlerde resmi var canımaaa çok az bi ürün3-4 parça yani
peki yatak örtünü nasıl aldın?
süslü püslü olanlardan mı yoksa günlüklerden mi canm ?
bende indirimi bekliyorum indirime girer girmez englısh homedan alacağım. nasıl kaliteli mi?Normalde günlük kullanım için english homedan almıştım ama yatak odamı alırken kayınvalidem karacanın bi yatak örtüsünü hediye aldı beni izlersen albümlerde resmi var canım
henüz daha english home dakini kullanamadım yeni evli olduğum içinbende indirimi bekliyorum indirime girer girmez englısh homedan alacağım. nasıl kaliteli mi?
henüz daha english home dakini kullanamadım yeni evli olduğum için
ben zaten almadım ilk çıktığı zamnlar bi hveslenmiştim ozmn çeyize düşünüyordm şimdi evliyim iyikide almamışım
Çok üşürüz biz evde kışın yatakta hem altımızda hem üstümüzde battaniye var hatta kar yağdığı zaman battaniyeler üçleniyo iki kızım var birde oğlum ama oğlum küçüknasıl 8 battaniye yetmiyor
hangi şehir ayyyÇok üşürüz biz evde kışın yatakta hem altımızda hem üstümüzde battaniye var hatta kar yağdığı zaman battaniyeler üçleniyo iki kızım var birde oğlum ama oğlum küçük
bende kansızım ankara dayım ank soğuk olur
İstanbul ailecek kansızız heralde