Kızlar bu takımı almayı düşünüyorum ama sizce nasıl bir sizede danışayım dedim aranızda çeyizine alan veya kullanan varmı.Sizce parasına değermi?Alınmalımı evkurda elden taksitle alacağım çalışan yardımcı olacağını söyledi 550 tlye alıcam.İnternetten fiyatlarına baktım hep 600-800 arası değişiyor ben 550 ye alıcağım hemde elden taksitle sizce değermi o paraya?
hem kalitesi hemde gösterişi var diye ama 500-600 tl değermi o parayla başka şeylerde alabilrim
ben olsam almazdım öyle diyeyim sana:) o kadar para bir sürü eksiğini tamamlarsın. yada ihtiyaç olan büyük bir parça eksiğini alırsın
Kızlar bu takımı almayı düşünüyorum ama sizce nasıl bir sizede danışayım dedim aranızda çeyizine alan veya kullanan varmı.Sizce parasına değermi?Alınmalımı evkurda elden taksitle alacağım çalışan yardımcı olacağını söyledi 550 tlye alıcam.İnternetten fiyatlarına baktım hep 600-800 arası değişiyor ben 550 ye alıcağım hemde elden taksitle sizce değermi o paraya?
arkadaşlar gerçekten evlen home ürünleri çok gösterişli ve şaşalı,
hatta bayramda markafonide kampanyaları vardı, birkaç ürün bütçeme göre sipariş verdim, ürünlerdeki fransız dantel işlemeler çok mükemmeldi, herkese öneririm. ürün konseptine www.evlen.com.tr adresine bakabilirsiniz.
birde ekte aldığım ebrari masa örtüsü yorumlarınızı bekliyorum.
neden iyikide diyorsunuz merak ettmBen bu takımı almadığım iyikide almamışım :)
gereksiz bişey çünkü normal bir yatak örtüsü alınabilr 200 tl . Yıkanacağı zaman hassas davranılması gerek bide okadr para verilecek yazıkneden iyikide diyorsunuz merak ettm
bence de çok paraymış ya değmez ama sizin gerekçeniz neydi