EVLEN BOUTİQUE Mihrimah Battaniye Takımı Sizce nasıl

YEKTA61

Kırdığın Yerden Kırılırsın...
Pro Üye
Anneler Kulübü
2 Temmuz 2013
9.544
10.806
Kızlar bu takımı almayı düşünüyorum ama sizce nasıl bir sizede danışayım dedim aranızda çeyizine alan veya kullanan varmı.Sizce parasına değermi?Alınmalımı evkurda elden taksitle alacağım çalışan yardımcı olacağını söyledi 550 tlye alıcam.İnternetten fiyatlarına baktım hep 600-800 arası değişiyor ben 550 ye alıcağım hemde elden taksitle sizce değermi o paraya?

Eklentiler

• $1.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 3.254
  • $8026071141857_0_304x424.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 1.813
Son düzenleme:

canım sadece battaniye içinse bence bu para çok fazla. bir battaniyeye o kadar para vermek gereksiz. ama marka kalitelidir diye düşünüyorum bende bohçaları var harikalar:)

hem kalitesi hemde gösterişi var diye ama 500-600 tl değermi o parayla başka şeylerde alabilrim

hem kalitesi hemde gösterişi var diye ama 500-600 tl değermi o parayla başka şeylerde alabilrim

ben olsam almazdım öyle diyeyim sana:) o kadar para bir sürü eksiğini tamamlarsın. yada ihtiyaç olan büyük bir parça eksiğini alırsın

hala çok kararsızm yaa hiç alan yokmu bundann

çeyizlik örtüler çok gösterişli ve şaşalı kumaşlardan oldukları için her zaman kullanılmıyorlar benim size tavsiyem bunun yarı fiyatına hatta daha azına daha gündelik kullanım için birşeyler bakmanız..

yakından göremiyorum ama bunun 600 tl lik ne özelliği varmış ki anlamadım da? yastıkları da biraz ucuz satenlere benziyor?

Son düzenleme:

Ben aldım bence bir kere evlenecez ve değer diye düşünüyorum

ben bu takımı çoook beğenmiştim.valla değer bence. ben şaşalı yatak örtülerinden almiicam. bu şekilde bir şey almayı düşünüoum. ban da en son 520 tl ye bırakmışlardı takımı.

çok sade değilmi çokdüz yani sadeliği severim ama bununal benisi yok gibi:26:

Çok zarifmiş bu umarım almışsınızdır hayırlı uğurlu olsun

bende buna benzer bir modelin bal köpüğü rengini aldım, pikesi çift taraflı yani iki modelde kullanılabiliyor, saten süs yastıkları var. 2 normal yastık, yorgan kılıfı ve çarşafı var. Abartılı yatak örtüsü yerine bunu tercih ettim, banada 590 lira dediler indirimle 450ye aldım

Çok zarif bir takım görür görmez vuruldum.keşke evlenmeden önce görseydim hiç düşünmez alırdım ama evlenip çoluk çocuğakarışınca öncelikler değişiyor:) evlenmeden önce kaç battaniyen olursa olsun düşünmüyorsun ama sonra nasılsa var diyip alamıyorsun :) ben kaç kere dönüp baktım bu takıma bakarken bile mutlu oldum paranız varsa hiç kaçırmayın bence içinizde kalacağına evinizde dolabuınızda dursun

Alırsanız güle güle kullanın, huzurla..

Son düzenleme:
arkadaşlar gerçekten evlen home ürünleri çok gösterişli ve şaşalı,
hatta bayramda markafonide kampanyaları vardı, birkaç ürün bütçeme göre sipariş verdim, ürünlerdeki fransız dantel işlemeler çok mükemmeldi, herkese öneririm. ürün konseptine www.evlen.com.tr adresine bakabilirsiniz.
birde ekte aldığım ebrari masa örtüsü yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• evlen home masa örtüsü.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 112
Merhaba arkadaşlar yiğenim mayısta evlenecek evlen ürünlerini pek çok kişi methediyor gerçi şikayetci olanlarda var ama forumda genelde güzel şeyler yazıyor alışveriş için malesef vakit bulamıyorum iş çıkışım çok uygun olmuyor.
internet sitesinden alışveriş yapmak istiyorum siteden alışveriş yapan arkadaşlar bana yardımcı olabilirlermi acaba.
Birde hangi ürünler daha kullanışlı çünki fiyatlar öyle aman ne olacak alayım sonra yine alırım gibi değil :)
Bir tane olsun temiz şık olsun.
şimdiden yardım edecek olan arkadaşlar teşekkür ediyorum ve yorumlarınızı bekliyorum.

masa takımı sade ve zarif duruyor güle güle kullanın
kullanımı nasıl peki leke tutuyormu?

Ben bu takımı almadığım iyikide almamışım :)

neden iyikide diyorsunuz merak ettm
bence de çok paraymış ya değmez ama sizin gerekçeniz neydi
gereksiz bişey çünkü normal bir yatak örtüsü alınabilr 200 tl . Yıkanacağı zaman hassas davranılması gerek bide okadr para verilecek yazık