- 9 Aralık 2009
- 17.084
- 54.288
-
- Konu Sahibi cokguzelolsun
İnstagramda sadece beni ekleyen üç dört arkadaşımla takiplrşiyorum. Geri kalanlar hep yazarlar, çocuk gelişimciler, kitap önerenler... youtube’da zaten üyeliğim bile yok. Hiç anlam veremezdim milletin evini barkını seyretmeye, böyle düşünen başkası da varmışKesinlikle bende prim verenlerde hata olduğunu düşünüyorum.
Allah aşkı a youtuber nedir kimdir ya, bir konuda yetkinliği olana saygım sonsuz.
Kitap da yazar, video da çeker, bilgisini sonuna kadar paylaşır.
Ama hayatlarını şov malzemesi yaparak, kedisini, bebeğini, evini artık canlı cansız neyi varsa gösterip hiç anlamadığım konular üzerinden para kazanmak..
Bir de bunları izleme kısmı var ki, bence en vahimi o.
Hadi çeken para kazanıyor, izleyenin zaman kaybindan başka neyi oluyor ki, izliyor...
Bu konuda çifti hakli buluyorum ama eleştiri gelmesi engellenebilecek birşey değil elbet herkese acik sekilde bunlari paylaşip, bu paylasimlardan yarar sağlamişlar sonuçta, bunu hoş bulmadim.
Bunlarin disinda özel cocuk bakmanin çok zor olduğunu dusunuyorum, öz anneler bile çok çok yoruluyor, butun hayatlarini o cocuga adıyorlar resmen. Bu ciftin 4 öz cocugu varken, hayatlarinda belli bir tempo varken herşeyi, 4 cocuklarini bir kenara koyup evlatlik aldiklari özel cocuğa yoğunlaşmakta zorluk yaşayabilirler.
Daha iyi ilgilenecek bir aileye verilmesi cocuk için de iyi olmuştur muhetemelen, zaten cocuk kucuk daha.
Kendi cocuklari olsaydi kiyasi şu durumda anlamsiz.
Ben bu aileye kötü diyemem . Özel ilgi ve bakım istiyor . Reklam için çocuğu vermeyip kullanabilirlerdi de . Bu kötülüğü yapmak istemeyip ,daha iyi bakılacağından emin oldukları birine vermişlerdir. Sırf çocuğu engelli diye maaş alıp çocuğu kendi haline bırakanlar da var .
Evlât, insan, çocuk, alınıp verilen bir şey değil.
Bir adim daha ilerisiyim, Instagram ve Facebook hesabimiz yok, eşimin de, benim de.İnstagramda sadece beni ekleyen üç dört arkadaşımla takiplrşiyorum. Geri kalanlar hep yazarlar, çocuk gelişimciler, kitap önerenler... youtube’da zaten üyeliğim bile yok. Hiç anlam veremezdim milletin evini barkını seyretmeye, böyle düşünen başkası da varmış
Alinip verilen birsey olmasaydi en başinda bu aile alamazdi.
Olayin detaylarina hakim degilim, para toplanmis tatiller yapilmiş, sponsorlar filan isin içindeymiş. Bilemiyorum artik ne niyetle yapildi...