Evlatlık alıp,otizm tanısı konulunca başka aileye vermek

Bakabilecek başka birine vermişler yine iyi. Ben daha fenasıni 4-5 gün önce haberlerde gördüm. Kadın otizmli 9 yaşındaki çocuğunu suyun kenarına götürüyor önce başını okşuyor sonra suya atıp kaçıyor. Çocuk vefat ediyor. Aradan biraz zaman geçiyor birini bulup ağlayarak getiriyor çocuğum suya düştü kurtarin diye. Tabii orda kamera varmış yakalanıyor.

İnstagramda sadece beni ekleyen üç dört arkadaşımla takiplrşiyorum. Geri kalanlar hep yazarlar, çocuk gelişimciler, kitap önerenler... youtube’da zaten üyeliğim bile yok. Hiç anlam veremezdim milletin evini barkını seyretmeye, böyle düşünen başkası da varmış

Evlât, insan, çocuk, alınıp verilen bir şey değil.

Bir adim daha ilerisiyim, Instagram ve Facebook hesabimiz yok, eşimin de, benim de.
Sosyal medya gösterişten ibaret değil mi zaten...
Yenilen içilen, gezilen görülen, yeni alınan eşyalar vs vs..
Zaten görüşeceğim insandan face den, Instagram'dan değil, arasip görüşerek haber alayım bir zahmet, dahil olmadığim hayatını sanal alemden takip ederek değil...

Kaldı ki tanımadığım insanı takip edicem, bana bişey katmadığı halde, ilginç...

Çocuk gelisimi, yada yemek tarifine bakıyorum elbette ama herhangi bir kanala abone de değilim.

Elbette herkes istediği gibi yaşasın, bana ne, kime ne ama..
İşte sonra iş böyle evlat edinmekten, kedi köpek sahiplenip onun reklamını yapmaya kadar gidiyor, o kısmı kötü

Bir çocuğa yuva olmak demek ne olursa olsun yuva olmak demek yalnız, aile bu bilince sahip değilmiş demek ki.Kendi çocukları olsa otizmli diye vazgeçecekler miydi, tabii ki de hayır. Resmen yaptıkları ayrımı göstermişler, hala bu insanlara destek olan ne bileyim bağış yapan falan varsa da aynı kafada bir sürü insan var demektir, çok yazık.

Alinip verilen birsey olmasaydi en başinda bu aile alamazdi.
Olayin detaylarina hakim degilim, para toplanmis tatiller yapilmiş, sponsorlar filan isin içindeymiş. Bilemiyorum artik ne niyetle yapildi...

Aile almıyor.
Evlat ediniyor.
Evladı yapıyor yani.
Öz evladı olmaz falan denmiş, zaten bunu sağlayamayacak olan 3 kuruşluk reklam geliri, fazladan sponsor icin girmesin bu işlere.
Her otizmli çocuğu oraya buraya itemeyiz öyle değil mi?

Konuyu okuyunca şunu da eklemek istedim

Çocuklarından birisi şu an engelli olsa , diğerlerine bakamıyoruz onunla özel ilgilenmemiz gerektiği için diyerek engelli çocuklarını verirler mi birine acaba? Belli bir amaç uğruna evlat edinmişler amaçlarına hizmet edemeyeceğini anlayınca da vermişler yavruyu işte. Sanki eşya.. Bırakın insanı hayvanı insan saksıdaki çiçeğinden bir dal koparılmasına razı olmuyor sevgi böyle bir şey

Videoyu izledim.
Ayrıca o çocuktan sonra bilinçli olarak 2 çocuk daha yapmışlar.
Olan bu gariban çocuğa oldu..

Bahane olarak da 4 çocuğumuz daha var dersin.
Ne olacak..
O çocuk sayesinde kazandıkları paraların umarım hayrını göremezler.

Millet belki bakamam kendime güvenmiyorum diye kedi; köpek sahiplenmez. Bunların yaptığına bak..
Yazık yazık..
O çifti Allah'a havale ediyorum..
Hiç de haklı değiller.

Çocuk geldikten sonra 2 çocuk daha yap sonra 5 çocuğa bakamam da bilmem ne de bahaneler bla bla bla..

Ben de bugün okudum haberine çok üzüldüm ve çok ta kufrettim.Cocugu aldıklarında bir de takipçilerinden 5 dolarlık yardım istemişler,dünya kadar para kazanmislar.Kadin da hamileymiş.İcim çok acıdı,insanların ne kadar ikiyüzlü olduğunu bir daha görmüş olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…