- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
-
- Konu Sahibi cokguzelolsun
Ben bu aileye kötü diyemem . Özel ilgi ve bakım istiyor . Reklam için çocuğu vermeyip kullanabilirlerdi de
Allah aşkına yapmayın. Insanlar kedi köpek sahiplenip sonra vazgeçince topa tutuyoruz evlat gibi o diyerek. Ne demek evlat edinip çocuk otizmli çıkınca terketmek. Madem öyle almayacaklardı. Zaten 4 çocukları varmış. Sponsorlarla balını kaymağını yiyince sorun yok. Otizmli bir çocuğu hatta bebeği, alıştığı düzenden alıp sırf bakamayız diye başkasına vermek nedir. Gerçekten kadın kendi doğurmuş olsa böyle mi yapacaktı? Dogurdugundan ayırt edecektiyse niye evlat edindi? Bazi yorumları hayretle okuyorum gerçektenBen bu aileye kötü diyemem . Özel ilgi ve bakım istiyor . Reklam için çocuğu vermeyip kullanabilirlerdi de . Bu kötülüğü yapmak istemeyip ,daha iyi bakılacağından emin oldukları birine vermişlerdir. Sırf çocuğu engelli diye maaş alıp çocuğu kendi haline bırakanlar da var .
Sizinde anlamadığınız şu çocuğu vermedi diyelim ki ama bakmadı ilgilenmedi ,ötekileştirdi . Ee dahamı iyiydi .önemli olan sahiplenmek değil her ihtiyacını gidermek , ilgilenmek ,fedakarlık yapmak .demek ki bu çift yapamamış ,ya da yapmak istememiş . En baştan hatalı evet almıcaktı .ama daha iyi bakan birine vermekle doğru yapmış .mesela Benim kedim var en iyi şekilde bakıyorum , mamasından aşısına herşeyiyle.komşunuN kedisi var Ama sadece var . Kediyi bırakıp haftalarca şehirdışına çıkıyor .aşıları yok , mamasınıda en ucuzundan alıyor . Şimdi bu kadın sahiplendi helal olsun mu diyelim .sizin verdiğiniz örnek bunu gösteriyor .Allah aşkına yapmayın. Insanlar kedi köpek sahiplenip sonra vazgeçince topa tutuyoruz evlat gibi o diyerek. Ne demek evlat edinip çocuk otizmli çıkınca terketmek. Madem öyle almayacaklardı. Zaten 4 çocukları varmış. Sponsorlarla balını kaymağını yiyince sorun yok. Otizmli bir çocuğu hatta bebeği, alıştığı düzenden alıp sırf bakamayız diye başkasına vermek nedir. Gerçekten kadın kendi doğurmuş olsa böyle mi yapacaktı? Dogurdugundan ayırt edecektiyse niye evlat edindi? Bazi yorumları hayretle okuyorum gerçekten
Kediyi kime bırakıp şehir dışına çıkıyor?Sizinde anlamadığınız şu çocuğu vermedi diyelim ki ama bakmadı ilgilenmedi ,ötekileştirdi . Ee dahamı iyiydi .önemli olan sahiplenmek değil her ihtiyacını gidermek , ilgilenmek ,fedakarlık yapmak .demek ki bu çift yapamamış ,ya da yapmak istememiş . En baştan hatalı evet almıcaktı .ama daha iyi bakan birine vermekle doğru yapmış .mesela Benim kedim var en iyi şekilde bakıyorum , mamasından aşısına herşeyiyle.komşunuN kedisi var Ama sadece var . Kediyi bırakıp haftalarca şehirdışına çıkıyor .aşıları yok , mamasınıda en ucuzundan alıyor . Şimdi bu kadın sahiplendi helal olsun mu diyelim .sizin verdiğiniz örnek bunu gösteriyor .
Kesinlikle bende prim verenlerde hata olduğunu düşünüyorum.Bu youtuberlar o cocugu da reyting amacli almislardir zaten.bunlari izleyip prim yaptiranlarda kabahat.
Boyle cok var fenomenler.bir cogu cocuklarinin uzerinden dunyanin parasini kazaniyor.
Kusura bakmayın, evlat, kedi, köpek, kuş, balık, bir insan başka bir canlının sorumluluğunu alıyorsa EŞŞEK gibi bütün herşeyi ile kabullenmek zorunda. Bence bu tarz davranış karşısında bir yaptırım olmalı. Karşısında oyuncak yok, canlı kanlı bir bebek var.Sizinde anlamadığınız şu çocuğu vermedi diyelim ki ama bakmadı ilgilenmedi ,ötekileştirdi . Ee dahamı iyiydi .önemli olan sahiplenmek değil her ihtiyacını gidermek , ilgilenmek ,fedakarlık yapmak .demek ki bu çift yapamamış ,ya da yapmak istememiş . En baştan hatalı evet almıcaktı .ama daha iyi bakan birine vermekle doğru yapmış .mesela Benim kedim var en iyi şekilde bakıyorum , mamasından aşısına herşeyiyle.komşunuN kedisi var Ama sadece var . Kediyi bırakıp haftalarca şehirdışına çıkıyor .aşıları yok , mamasınıda en ucuzundan alıyor . Şimdi bu kadın sahiplendi helal olsun mu diyelim .sizin verdiğiniz örnek bunu gösteriyor .