- 10 Şubat 2016
- 38
- 54
- 3
- 26
- Konu Sahibi Buldumcukum
Evlatlığım su an 17 yaşındayım geçmişim tam olarak bilinmiyor. Yurdun dediğine göre ailem şiddet uyguluyormuş komşular şikayet etmiş ve beni o evden almışlar.ama biz buna inanmıyoruz çünkü çelişen bazı şeyler var . Zonguldak tan Antalyaya transfer edilmişim. Önce bakıcı aile olarak beni su anki aileme verilmisim sonra bi yanlışlık olduğunu söyleyip yurd beni geri alıyor, ailem beni evlatlık olarak almak istiyorlar mahkeme 2 yıl gercek ailemi aramış ama bulunamamış. 3 yasimda evlatlık olarak veriliyorum beni aldıklarında daha fazla yara bere varmış ama su anda vucudumda 3 tane ya dikiş yada amiliyat izi var. 18 imi doldurmama 9 ay var eğer eskiden bi kimliğim varsa 18 i doldurunca geçmişine dair herşeyi ogrencem. Çelişen şeyler ise zonguldak tan antalyaya gelmem, bakıcı aileye verip yurdun geri alması ve evlatlık verilmem, gercek ailemin bana şiddet uyguladığını soyleyip 2 yıl mahkemenin ailemi aramaları. Bizim tahminimiz 99 yilindaki deprem. Su anki ailemi çok seviyorum. 18 imde gercek ailem yaşıyorsa bile şimdiki ailemi birakmam sadece gerçek doğum yerimi doğum tarihimi bu dikiş izlerinin nereden geldiği kardeşim abim var mi bunları merak ediyorum yada nasıl insanlar oldugunu, hukuken ailem öldüyse eğer kimliğimde beliyse gerçek ailemin borcu veya mirası varsa 18imde bunlar benim uzerime geçiyormuş. Benim gibi kişiler varsa eğer 18inde öğrendiklerinde ne gibi durumlarla karşılaştılar. Hayatlarında neler değişti. Öğrenmeye hazır hissediyormuydunuz ? Sosyal hizmetlerle konuştum ogrenmesen iyi olur dedi korkmalımıyım