• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Bende ikizlerim oluncaya kadar zorlu bir surecten gectim. Hem dua ettim hem tibben gerekeni uyguladim. Bilginiz olsun belki isinize yara dedim
4444 selati tefriciye
4 cuma ust uste sela vakti 1000 ya evvel. 100 ya basir
Her cuma sela vakti 100 ya Allah
Firsat buldukca kenzul ars, yasin, ismi azam dualari, sifa icin ya Safi
Peygamber efendilerimizin birinin cocuk isteme duasi.
Mubarek aksamlari degerlendirmeye calistim
Bal tarcin corek otu polen, aktardan bir karisim yedim
Kuru incir cok yedim
Klomen kullandigim ay kabak cekirdegi cok yeim
Esim aksamlari 1 fincan turk kahvesi icti
Esime bir sure nohut kuru icirdim
Sonradan ogrendim misir cocuk olmasinda erkekte cok onemliymis.
Cocuklar uyurken cok acele yazdim kusura bakmayin . Allay yar ve yardimciniz olsun kimsenin kucagini bos birakmasin
paylaşımın için çok teşekkür ederim canım :):)
kabak çekirdeği aldırayım eşime:)
dualara arkadaşlarla ortak karar veriyoruz.
belki bu ay hep birlikte 4 cuma gününü değerlendirebiliriz :D
Canımmm Rabbim bu 6ay içinde yollasın meleğini inşallahhhhhhhhh:16:

Canım benim total mi ml.de ki sayı mı 1milyon. az gibi canım sayınız keçi boynuzu kürü vitaminler takviyeler başlamanız gerek bence diğer oranları da yazar mısın hızı morfoloji vs. elimden geldiğince yardımcı olmak isterim:34:

benim eşime de klomen verildi ama biz hiç kullanmadık canım başka ilaçlar ve takviyeler kullandık klomenin faydasını gören çok yok

Canımmm çok geçmiş olsun dualarım seninle reglim bitsin yasin okuyacağım inşallah annen için

Canım benim geçmiş olsun ara dr.u gerekiyorsa bir muayeneye git nolur nolmaz:16:

Canım hadi test yap artık amaaaaaaaa Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin temiz yürekli kardeşim benim
Msjını aldım yağmur başlasın hemen toplamaya başlayacağım inşallah benim eşimde sorun var ya acaba ona mı içirsem ben mi içsem anlayamadım

Canım hayırlı olsun tedavin inşallah herşey yolunda gider de kavuşursun meleklerine inşallah:16:

Maaşallah suphanallah ne tatlı bir şey buuuuuuu:16:

ben bu insanları anlamıyorum yaaa ne biçim şeyler bunlar ay nasıl sinir oldum şimdi
canım bunlar bizim sabrımızı deniyor sakin ol boşver ve görüşme bu tip insanlarla bu süreyi stressiz geçirmen gerek senin boşverrrr
canım ileri hareketli sayımız 1 milyon.
kızlar sa size bişey sorcam benim yazılar tersten geliyo sizikinde öylemi? soracam şey bu değildi şimdi soruyorum şimdi ben ayın 18 inde 20 sinde ve bu gün ovu testi yaptım hala ikinci çizgi var ve koyu sayılır anacım ben dört gün sonra adet olacam şimdi bu çizgiler neye alamet baıları hamileleiğini bu testlerle anlamışlar ben gebelik testi de yaptım ama hiç bişey yok...... yorumlarınızı bekliyorum inşaallah hepiniz çok çok iisinzdir... muhat kırmızı kartı yemişsin ah canım inş. eslemn deiği gisi yerleşmeir... bizde yarın sbah erkenden yolcuyuz nevşehir kozaklı ya gidiyoruz oralı olan varsa buluşalım ayol:))) ben valiz hazırlamaya gidiyorum p çık arada uğrarım inş. aeo hepiniz hepinizi biyom:))))​
yazı stiline bak canım. ortalı yazıyosun ondan oluyo :)
he canım yaaa yedik kırmızıyı ama erken oldu biraz:)
başka topiklerde de okudum erken olunca öbür ay hamile kalınıyomuş :):)
nevşehire mi gidiyosunuzzz yani benim burdan geçeceksiniz :):):)
şimdi anladım nekadarzorum olayı :27::27:bende almam daha dicemde zaten ben sigarayı bırakıyorum kısmetse bugün 3 dal içtim bu saatte kadar çok beynime vurunca içiyorum :17:normalde günde malesef 1 paket içiyorum:19:başırıcam inşallah:16:oruçluyken hiç aklıma bile gelmiyor bu illet ama normalde bırakmak zor geliyo:27:inşallah bende sende bütün içenler bırakırız nediyim...
1 paket mi!!!!
bacadan sarkordan nefes al daha iyi. yazık değil mi canınıza!!!
düşükmü bilememki :26:hiç başımdan geçmedi böyle bir şey hem Allah korusun ..
valla muhatım biraz takip et kendini yoğunmu olcak lekelenme tarzımı?olmadı bi kontrole gidersin kafanı kurcalayan birşeyler varsa bende bilemedim:26:hayırlısı olsun yinede..
ben hiç dikkate etmiyodum ya bundan sonra bende dikkat edim :47:
düşük değil canım. düşükte parça geliyomuş.
aman yolup napcan kız yolma sen bpşver bak şimdi

aminnnnnnnnnnnnnnn

bu arada ne matemati kız
ölmeyecek kadar toplama -çıkarma çarpma işte :)

bende :53: hemde 15.günümde :53:

hayır eslemlivaaaaaaaaaaaaaaaa:20:
onun adı yerleşme kanaması değillll

OTURMA KANAMASI muhatın bebişi oturuyor bikere
oturan bebek o
oturan bebek işte:27::1:
oturma kanaması falan iyi de koskoca googlede bula bula bu bebegimi buldun :) yok muydu daha şirince bişi :D
kendi adıma söyliyim iyiyim hamd olsun muhatcım...
çok giremiyorum nete bu aralar. malum yaz geldi yavaş yavaş köy işleri başladı.. arada bi uğrayıp bakıyorum neler yapıyonuz diye...
ben yokken geliyosunuz ama yaaaa. köyün kıymetini bil. kendine küçük bi yer yap orayı sadece sen ek. yok öyle bi mutlluk yaa.
balkonuma tere ektim :)
sarıyodur öyle canım. ama naparsın mecbur olunca çalışıyorum. hiç sevmem evlenmeden yapmazdım. hiç yapmamda diyordum ama eşim sağolsun bu konuda anlayışlı değil.. yapmak zorundasın diyor :((
eeee taze taze yemek yok çalışcan tabî.
temiz havada insan yorulmaz bile :)
bende istiyorum o tazelerdennnnn:52:
taze yeşillik falan deyince aklıma hep yumurta salatası gelir :)
güzel bi havada balkonda ya da yere oturacaksın oh sıcacık da çayyyyyy.
seyyan valla merak ettim kız dur bi çagrı atayım sana ben :)

paylaşımın için çok teşekkür ederim canım :):)
kabak çekirdeği aldırayım eşime:)
dualara arkadaşlarla ortak karar veriyoruz.
belki bu ay hep birlikte 4 cuma gününü değerlendirebiliriz :D

canım ileri hareketli sayımız 1 milyon.

yazı stiline bak canım. ortalı yazıyosun ondan oluyo :)
he canım yaaa yedik kırmızıyı ama erken oldu biraz:)
başka topiklerde de okudum erken olunca öbür ay hamile kalınıyomuş :):)
nevşehire mi gidiyosunuzzz yani benim burdan geçeceksiniz :):):)

1 paket mi!!!!
bacadan sarkordan nefes al daha iyi. yazık değil mi canınıza!!!

düşük değil canım. düşükte parça geliyomuş.

oturma kanaması falan iyi de koskoca googlede bula bula bu bebegimi buldun :) yok muydu daha şirince bişi :D

ben yokken geliyosunuz ama yaaaa. köyün kıymetini bil. kendine küçük bi yer yap orayı sadece sen ek. yok öyle bi mutlluk yaa.
balkonuma tere ektim :)

eeee taze taze yemek yok çalışcan tabî.
temiz havada insan yorulmaz bile :)

taze yeşillik falan deyince aklıma hep yumurta salatası gelir :)
güzel bi havada balkonda ya da yere oturacaksın oh sıcacık da çayyyyyy.
seyyan valla merak ettim kız dur bi çagrı atayım sana ben :)

Canım benim genelde testlerde hareket kısmını % olarak yazarlar ama ilginç geldi bana bizim ml. de sayımız 2milyon hareketlilik toplamımız %30 morfolojimizde %0dı. Şimdi bu yaptıklarımızdan sonra 10katına çıkmış nerdeyse ben sana bizim yaptıklarımızı anlatayım belki denemek istersin
-her sabah akşam keçiboynuzu pekmezi
-sabah arı sütü-bal-polen karışımı
-bir gün kabak çekirdeği bir gün yer fıstığı dönüşümlü olarak
-testosteronumuz düşük olduğu için ısırgan otu çayı 2-3fincan günde
-çekirdekli üzüm, kuru incir, kuru kayısı, ceviz-fındık veya badem her gün
-sabah zeytinyağında bir gece bekletilmiş kuru incir
-bol bol yeşil salata
-haftada 2öğün nohut
-en son da arginmaxa başlamıştık ve hamile kalıp düşük yaşadım biliyorsun:34:
birde aşağıdaki linkte bu konuyla ilgili çok iyi bilgiler var belki işine yarar canımcım
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...7645-2-milyondan-76-milyona-yolculugumuz.html

Son düzenleme:
Canım benim genelde testlerde hareket kısmını % olarak yazarlar ama ilginç geldi bana bizim ml. de sayımız 2milyon hareketlilik toplamımız %30 morfolojimizde %0dı. Şimdi bu yaptıklarımızdan sonra 10katına çıkmış nerdeyse ben sana bizim yaptıklarımızı anlatayım belki denemek istersin
-her sabah akşam keçiboynuzu pekmezi
-sabah arı sütü-bal-polen karışımı
-bir gün kabak çekirdeği bir gün yer fıstığı dönüşümlü olarak
-testosteronumuz düşük olduğu için ısırgan otu çayı 2-3fincan günde
-çekirdekli üzüm, kuru incir, kuru kayısı, ceviz-fındık veya badem her gün
-sabah zeytinyağında bir gece bekletilmiş kuru incir
-bol bol yeşil salata
-haftada 2öğün nohut
-en son da arginmaxa başlamıştık ve hamile kalıp düşük yaşadım biliyorsun:34:

canım 1ml de 13 milyon sperm varmış.
ileri hareketli 1 milyon
6 milyon ölü sperm var
orta hareketli ve hareketsiz toplamı6 milyon.

canım 1ml de 13 milyon sperm varmış.
ileri hareketli 1 milyon
6 milyon ölü sperm var
orta hareketli ve hareketsiz toplamı6 milyon.

Canım bizim ilk testimizde total sayımız 13milyondu keçiboynuzunu şiddetle tavsiye ediyorum eşinin hormonlarına bakıldı mı bilmiyorum ama kabak çekirdeği ve yer fıstığı da çok faydalı çünkü eşinin şu anda e vitamini ve selenyum desteğine ihtiyacı var bize bu rakamlarla hayatta normal yoldan bebeğiniz olmaz tüp bebek demişlerdi ama şu anda ml.de ki sayımız 20milyona çıkmış bu destekler acaip faydalı varikosel muayenesi oldu mu eşin canım?

Canım bizim ilk testimizde total sayımız 13milyondu keçiboynuzunu şiddetle tavsiye ediyorum eşinin hormonlarına bakıldı mı bilmiyorum ama kabak çekirdeği ve yer fıstığı da çok faydalı çünkü eşinin şu anda e vitamini ve selenyum desteğine ihtiyacı var bize bu rakamlarla hayatta normal yoldan bebeğiniz olmaz tüp bebek demişlerdi ama şu anda ml.de ki sayımız 20milyona çıkmış bu destekler acaip faydalı varikosel muayenesi oldu mu eşin canım?

yok canım sadece spermogram testi yaptırdık.
dr sigarayı bırak 3 ay sonra artar dedi.
ama biz keçiboynuzuna başladık hemen.
1 milyon çok az ama eşime normal dedim.
o da arada ben yokken araştırıyo galiba dikkat etmeye başladı.
varikosel muayenesi falan da olmadı. 2 ay sonra tekrarlayak testi.
kabak çekirdeği işe yarıyordur demi çok duydum burda. şimdi de sen deyince fındık kırmaya başladım :)

Merhabalar güzel arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı okuduğum 7 yasini ve de tesbihleri bitirdiğime dahi haber vermediğim için sizlerden çok özür diliyorum. Hakkınız geçmiştir ne olur helal eden Allah tüm dilek ve dualarınızı kabul etsin sevgiyle kalın....:16:

yok canım sadece spermogram testi yaptırdık.
dr sigarayı bırak 3 ay sonra artar dedi.
ama biz keçiboynuzuna başladık hemen.
1 milyon çok az ama eşime normal dedim.
o da arada ben yokken araştırıyo galiba dikkat etmeye başladı.
varikosel muayenesi falan da olmadı. 2 ay sonra tekrarlayak testi.
kabak çekirdeği işe yarıyordur demi çok duydum burda. şimdi de sen deyince fındık kırmaya başladım :)

Ohhh yarasın enişteye sen bozuntuya vermeden takviyelere devam edebilirsin benim eşim ilk öğrendiğinde hazmedene kadar bebekle ilgili konuşmamıştık bile ama çözeülemeyecek şey değil inan şükür ki en azından erkenden fark ettiniz durumu da önlemlerinizi alırsınız sigara da çok etken canım sigarayı bıraktıktan bi kaç ay sonra normal değerlere ulaşan çok kişi var öyle kilolu mu bilmiyorum ama kilo da çok etken bir de Süpermenler vücutta 72günde bir yenileniyor testi ona göre tekrarlarsınız canım öncesinde tekrarlarsanız aynı değerlerle karşılaşabilrsiniz bu da eşinin psikolojisi açısından kötü olur benimki son testini nerdeyse boynuna takıp gezdirecek değerlerim yükselmiş diye onlar bizim gibi sağlık olarak bakmıyorlar olaya daha farklı bakıyorlar:34:
ay bende özendim bende kırayım fındıklarım duruyor mutfakta:9:

afiyet olsunn bizeede gönder o tazelerdennn:21::21::21::21:
tabiki canımmm
benim bey karar vermiş ekmeye tepecekmiş
haftaya kayınlarımı çağıralım beraber teperler
eltilerde yapsın onlar anlıyo bu işten
bende yemeklerini hazırlarım:51::51:
sarıyodur öyle canım. ama naparsın mecbur olunca çalışıyorum. hiç sevmem evlenmeden yapmazdım. hiç yapmamda diyordum ama eşim sağolsun bu konuda anlayışlı değil.. yapmak zorundasın diyor :((
canımn ALLAH kolaylık versin
evlilik böyle bişey işte
elinden geliyosa yap be tatlım
benim elimdende gelmiyo aslını istersen
gülüyolar bana ben yaparken :33::33:bende yapmıyorum
bende istiyorum o tazelerdennnnn:52:
:56::56::56::56::56:hemennnnnnnnnnnnnnnnnn:16:

:9:
:1::9::9:

ay oda oturuyomuşşşş:9:
kız ben onu HAYALOT için koydum
oda sana yazdığım yazının altına denk gelmiş :9: :9:

Son düzenleme:
tabiki canımmm
benim bey karar vermiş ekmeye tepecekmiş
haftaya kayınlarımı çağıralım beraber teperler
eltilerde yapsın onlar anlıyo bu işten
bende yemeklerini hazırlarım:51::51:

canımn ALLAH kolaylık versin
evlilik böyle bişey işte
elinden geliyosa yap be tatlım
benim elimdende gelmiyo aslını istersen
gülüyolar bana ben yaparken :33::33:bende yapmıyorum

:56::56::56::56::56:hemennnnnnnnnnnnnnnnnn:16:

:9:
:1::9::9:

ay oda oturuyomuşşşş:9:
kız ben onu HAYALOT için koydum
oda sana yazdığım yazının altına denk gelmiş :9: :9:

Canım afiyet bal şeker olsunnnnnnnn:16::16::16::16::16:

Canim gecen haftadan kalan bir yasin eksigimle toplam yedi yasin, 707 ya varis, 100 enbiya 89. Ayeti okudum .mevlam kabul etsin insaallah...

amin inşallah çok istiyoruz nasip etsin rabbim gücüm tükeniyor gibi sanki

canım hepimizz zaman zaman tükeniyoruz ama buda bizim kaderimizmiş rabbim böle uygun görmüşşş bize düşen sabırla o mutlu günü beklemek allah sabır versin inşallah

ne zaman dır istiyorsunn bebek neler yaptın ?yada sorun felan mı var sebepsiz mii?

canım hepimizz zaman zaman tükeniyoruz ama buda bizim kaderimizmiş rabbim böle uygun görmüşşş bize düşen sabırla o mutlu günü beklemek allah sabır versin inşallah

ne zaman dır istiyorsunn bebek neler yaptın ?yada sorun felan mı var sebepsiz mii?[/QUO
bir buçuk yıldır ama öncesi var ben 5 yıl vajinusmusla uğraştım aşalı 1,5yıl oldu pco var adet olmuyorum dr gittim adet söktürücüler falan falan işte

Back
X