• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aminnn canımmmmm:16::16:cümlemizin inşALLAH
demekki neymiş hiç bişe can sıkmaya değmiyomuş

bide bu kel bi kendi başına ilaç bulamıyomuş:27::27::37:

herkese diyorum ama kendi canımı sıkmada üstüme yok :1:

HA BU ARADA MATEMATİĞİM SÜPERDİR :27::27::27::27::27::27::27:DESEM İNANIR MISIN :)

öyle balım öylede insan tıkınıyor biyerde..
ah diyorum iyiki yanımda demedi bu sefer saçına doğru bi uzanırdım herhalde:27::27:
doğru kel kendi başına ilaç bulamaz ama bende bi kel olarak sana tavsiye veririrm belki zamanı geldiğinde:1:
matematiğine diycek yok :17:

selamunaleykum kızlar ben bitirdim dualarımı . Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasiip etsin listedeki tüğm arkadaşlarıma be bana da innnşalllahhhhhhhhhhhhh

çok tatlı maşallahhhh yaaa:nazar::52::52:
yerim ben bunu :46::46:

kiz sen niye yiyosun benim kartopumu??sen cinde yasadinmi???cinler yiyorlar kediyi,aayyyyyy sanada yedirdiler,sende alistin illede kedi yemek istiyorsun demiiiiiiii??yok yok yeme e e e e,pis cinler hain cinler......bu arada hala cin mali kullanmiyorum,hatta cin dukkanindan bi sigara bile almiyorum

hayırlı günler herkese..
biz geldik doktordan şuanlık bir sorun yok .güzel bir yer,sıcak güler yüzlü insanlarla doluydu.büyük umutlarla döndük.
doktor yaşınız genç ben olsam 1 aşılama denerdim dedi ama eşim yanaşmadı.bu işin garantisi yok dedi maddi olarak ben aşılamadan sonra tüp için tedavi parası bulamam deyince tüpte karar alındı.doktor gözüyle %85 şans verdi burası ankaradaki doktor %55 ten fazla veremem demişti .Rabbim büyüktür bakalım hayırlısı olsun.
bu arada ohss yakalanma riskin çok büyük dedi.şuan gelişmeyen 30 yakın yumurtan gözüküyor dedi.iğne tedavisine geçince de fazlaşıcak dedi.bu ay adetimle yasmine başlıcam.yasminle gelcek adetimle de yani haziran başı gibi muhtemelen tüp bebek tedavisinde ilk adımlar atılcak.bide kilo olarak zayıfsın dedi ilersi için glifor yazdı şekerle bi sıkıntı çıkmaması için.b 12 vitamini yazdı.
eşimden ve benden bazı tahliller istedi onları yaptırcaz gidene kadar..yarım saat konuşmuşuzdur gülerek kahkaha atarak...hatta eşime döndü dediki hiçç spermlerim iyi hareketli güzel diye sevinme dedi eşinin şuanda bile yumurtası var bi uyarılmaya bakar hepsi dedi:1:sen dua etki benim spermlerim eşimin yumurtalarına yetişebilsin dedi:1::1:bir kahkaha atmışım eşim kızardı bozardı tabi:9::9:komik bi doktordu ..fiyattada az çok anlaştık bakalım şimdik haziranı bekliyoruz diyelim Allahtan bi sorun çıkmassa:16:ben çok kötüyüm ama çevremden en yakınım dediğim kişiden öyle bir laf işittiimki Rabbime havale ediyorum.Allahım gönlüne göre versin ama benim canımı yaktığı gibide hesabını sorsun benle ilgili ne düşüncesi varsa..
rabbim hepimizin gönlüne göre versin.kimseyi tedavilerinde yarı yolda bırakmasın.açtığımız elleri geri çevirmesin inşallah..
bende böyle kızlar bu arada eşim çok bağlandı.ben sevinemedim açıkçası.ben en başından kendimi şartlandırdım..Allahım sen büyüksün olmazsada isyanlara götürttürme benim içimdeki heyecanımı koru diyorum hep.ama eşim daha hastaneden çıkar çıkmaz şubatta doğurcakmıymış benim karıcım diye sevmeye başladı hemen:50:hayırlısı bakalım sonumuz hayırlara çıksın..
canım o çevreyi boşver sen:)
gel yamacımıza:)
şimdi tam olarak ne olacak sana? yumurtalar mı büyüyecek??
şubattt haaaa :)

anaaam kulaklara bak uzunca :)
pek şeker bşiymiş bu:)
ben rüyamda 3 yavru kedi gördüm. evime almışım. biri bembeyaz ama ölmek üzereymiş süt falan verdim yaşadı geri :):)
canım tedavin hayırlı olsun inşALLAH
ohss neki
bide istanbuldamı gittiğin doktor
hem bak kendin diyosun çok pozitif biri diye ne güzel işte
inşALLAH sağlıkla gelir ikiz meleklerin:16::16:

:8::36::36::36::36::33::33::33: ne kafanı yakıyon kız
boşver
zaten ben anlamıyorum insanları
hem kendim hem yakın arkadaşlarım beni saf ilan ettiler zaten :9:
hiç kafana takma
imtihanımız unutma hepde ümitli ol dualarımz senle

yalnız sıkıntılısında çooook merak ettim kusura bakma nolurrrr:37::29:

şimdi sen 5 yılık evlisin
elti 2 sene sonra evlenmiş
ki 3 senelik evli oluyo

9 aylık hamilelik:26:

4 yaşına gircek oğlu var :44: hiç anlamadım bu işten:27::1:
alttan alttan matematik çalışıyon demi:)
yakınımda olaydın sana türkçeyi fulletirdim :)
kiz sen niye yiyosun benim kartopumu??sen cinde yasadinmi???cinler yiyorlar kediyi,aayyyyyy sanada yedirdiler,sende alistin illede kedi yemek istiyorsun demiiiiiiii??yok yok yeme e e e e,pis cinler hain cinler......bu arada hala cin mali kullanmiyorum,hatta cin dukkanindan bi sigara bile almiyorum

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
siğarayı Türk dükkanlarından bile alma.
bırakmaya çalışmıştın ne oldu peds mi ettin :(
seyyyyyaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn ,
sssööööööööönnnmeezzzzzzz,
kayyyyyssssssssssss
piiieeeddddraaaaaa,
sibbbbbbbeellllllll,
eeeeeemmmmmmmmmmmaaaaaaaa,
eslemmmmmmmmmlivaaa,
nuruuuuuuuusimaaaaaaa,
aaaayyyyyyyyyyşşşşşşşşşeeeeeeeeeee,
adını saamadıgım arkadalarım inşaallah iyisinizdir.
ben bugün pek iyi bi gün geçirmedim.12 gibi eve geldik bu saate kadar temizlik yaptım.
hırsımı fayanslardan çıkardım :):)
hayırlı, bereketli rüyalar görün inşaallah.
yeri gögü yaratıp, yıldızları havada tutan;
bir Alaktan bizleri yaratan RABB' a emenetsiniz...

:53::53::53::53::53::53:bak bu lafların üstüne iyicene yiyesimmi geldi ne?:52::52:çin dükkanından sigaramı alıyodun ki:51::51:
canım o çevreyi boşver sen:)
gel yamacımıza:)
şimdi tam olarak ne olacak sana? yumurtalar mı büyüyecek??
şubattt haaaa :)

anaaam kulaklara bak uzunca :)
pek şeker bşiymiş bu:)
ben rüyamda 3 yavru kedi gördüm. evime almışım. biri bembeyaz ama ölmek üzereymiş süt falan verdim yaşadı geri :):)

alttan alttan matematik çalışıyon demi:)
yakınımda olaydın sana türkçeyi fulletirdim :)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
siğarayı Türk dükkanlarından bile alma.
bırakmaya çalışmıştın ne oldu peds mi ettin :(
seyyyyyaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn ,
sssööööööööönnnmeezzzzzzz,
kayyyyyssssssssssss
piiieeeddddraaaaaa,
sibbbbbbbeellllllll,
eeeeeemmmmmmmmmmmaaaaaaaa,
eslemmmmmmmmmlivaaa,
nuruuuuuuuusimaaaaaaa,
aaaayyyyyyyyyyşşşşşşşşşeeeeeeeeeee,
adını saamadıgım arkadalarım inşaallah iyisinizdir.
ben bugün pek iyi bi gün geçirmedim.12 gibi eve geldik bu saate kadar temizlik yaptım.
hırsımı fayanslardan çıkardım :):)
hayırlı, bereketli rüyalar görün inşaallah.
yeri gögü yaratıp, yıldızları havada tutan;
bir Alaktan bizleri yaratan RABB' a emenetsiniz...

yettim gayre muhatım:10::10:
yarından itibaren acayip hırs yaptım:32:
sigara yok :19:sağlıklı beslencem:19:bide spora başlayıp su içmeye başlıcam:27::27:
bu arada eşim diyorki neden pazartesi :1:dedim herkes pazartesi başlar eşimde diyorki anlaşıldı salı bırakcan demekki diyo:9::9:
ama söz verdim kendime :46::46:inşallah yapabilirim:16:
muhatım valla bana napcaklarını bende bilmiyorumki:53:normal tüp bebek uygulaması ama ilaçlarım çok hafif olcak sanıyorum en azından doktor bu şekil söyledi:28:

:53::53::53::53::53::53:bak bu lafların üstüne iyicene yiyesimmi geldi ne?:52::52:çin dükkanından sigaramı alıyodun ki:51::51:

yettim gayre muhatım:10::10:
yarından itibaren acayip hırs yaptım:32:
sigara yok :19:sağlıklı beslencem:19:bide spora başlayıp su içmeye başlıcam:27::27:
bu arada eşim diyorki neden pazartesi :1:dedim herkes pazartesi başlar eşimde diyorki anlaşıldı salı bırakcan demekki diyo:9::9:
ama söz verdim kendime :46::46:inşallah yapabilirim:16:
muhatım valla bana napcaklarını bende bilmiyorumki:53:normal tüp bebek uygulaması ama ilaçlarım çok hafif olcak sanıyorum en azından doktor bu şekil söyledi:28:
spor yap, temiz havaya çık, süt iç, çok tuzlu ve çok şekerli yeme.
bizi haberdar et.
dr den bayag bi memnun kalmışsın. inşaallah neticesi de memnun bırakacak :D
hasta derken kırmızılarmı geldi:26:

evet yaaaaa:(
4 gün önce oldu acaba neden olur ki?

spor yap, temiz havaya çık, süt iç, çok tuzlu ve çok şekerli yeme.
bizi haberdar et.
dr den bayag bi memnun kalmışsın. inşaallah neticesi de memnun bırakacak :D

evet yaaaaa:(
4 gün önce oldu acaba neden olur ki?

haberdar etmemmi heç:27::27:inşallah muhatım hayırlısı neyse o olsun:16:
4 gün öncemi geldi:53:babanem erken geliyosa bebek yerini arıyor derdi hep:26:acaba öyle birşeymiki :16:
bazen olabiliyor muhatım hayırlısı olsun üzülme geç gelmesinde erken gelsin:34:

muhat cnm ben birakmistim,turkiyede tedavivim negatif olduktan 1 ay sonra birakmistim ilk tedavimdi,8 ay icmedim,sonra yine basladim,bi tedavi daha oldum 8 yumos cikmisti negatif...sonra bi tedavi daha teviye basladigim gun birakmistim,cok saglikli yasadim,meyvede yedim,yuruyus saglikli yasadim yani,5 yumos cikti,sonuc yine negatif olunca,ben basladim,,,,hayatolcum evimin yakininda cin dukkani var ordan hemence aliyodum,ama simdi almiyorum baska uzak dukkandan aliyorum..hayvanlara yaptiklari eziyetler icin,amerikan sigarasi yada israilin urettigi seyleri almiyorum,bir kurusum dahi onlara nasip olmasin istiyorum...

haberdar etmemmi heç:27::27:inşallah muhatım hayırlısı neyse o olsun:16:
4 gün öncemi geldi:53:babanem erken geliyosa bebek yerini arıyor derdi hep:26:acaba öyle birşeymiki :16:
bazen olabiliyor muhatım hayırlısı olsun üzülme geç gelmesinde erken gelsin:34:
ayy bilemedim :(
dün gece sol kasıgım agrıdı hatta şimdide zonkluyo.
sabah hafif agrım vardı ama adet agrısı gibi değildi. bi baktım hasta olmuşum:)
düşük yapıyorum sandım tam seyyanı arıyodum düşük nasıl oluyo diye, eşim düşük olsa duraman falan dedi sakin sakin :)
mecburen ben de sakinleştim :) ama pembemsi değilki canım.
muhat cnm ben birakmistim,turkiyede tedavivim negatif olduktan 1 ay sonra birakmistim ilk tedavimdi,8 ay icmedim,sonra yine basladim,bi tedavi daha oldum 8 yumos cikmisti negatif...sonra bi tedavi daha teviye basladigim gun birakmistim,cok saglikli yasadim,meyvede yedim,yuruyus saglikli yasadim yani,5 yumos cikti,sonuc yine negatif olunca,ben basladim,,,,hayatolcum evimin yakininda cin dukkani var ordan hemence aliyodum,ama simdi almiyorum baska uzak dukkandan aliyorum..hayvanlara yaptiklari eziyetler icin,amerikan sigarasi yada israilin urettigi seyleri almiyorum,bir kurusum dahi onlara nasip olmasin istiyorum...

helal olsunn, tebrik ediyorum bu duyarlılığından dolayııı.
bende çok dikkat ederim. ped, deterjan, içecek, bebek yiyeceklerinde çok dikkat ederim.
sakın çocuklara danone yedirmeyinnnnn.

seyyanım benim dualarım bitti haber vermem geç oldu.
yeni listeyi yayınladınmı geçmişi okuyamadım

Son düzenleme:
Muhat yerleşme kanaması olabilir mi,inşaallah öyledir :49: :49:

Benim üzerime ikinci adetini oldun sanırım sen,inşaallah ciddi bir sorunum yoktur :18: :26:

Muhat yerleşme kanaması olabilir mi,inşaallah öyledir :49: :49:

Benim üzerime ikinci adetini oldun sanırım sen,inşaallah ciddi bir sorunum yoktur :18: :26:

canım yerleşme kanaması nasıl oluyor onu da bilmiyorum ki :)
erken olduysam eger benim ovulasyonda yanlış oldu demektir.
ama çatladıgını bilmiştim. bu kadar erken olması normal mi ??
4 gn çok erken değil mi.
hadi bir iki gün neyse.
seyyan kursta mısın acaba??
cagrı atayım mı acaba sana??

Hayırlı Pazarlarrrr :27: :27: :27:

sanada hayırlı pazarlar canımm..henüz adet olmadın sanırım dimii:)))

bu gidişlee sende bahar gibii 6 ayda öğrenecenn hemencik doğuracannnn

inşşş inşşş bakalım sabırsızlıkla senin sonucunu bekliyorum inş olumlu olur canım

Back
X