• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

merhaba zeynel, ben tedavilerden dolayı yaklaşık 10 kilo almıştım bi türlü veremiyordum. aç da kalamıyorum hipoglisemi hastasıyım. 2 saatte bir sürekli birşeylar yiyordum. yedikçe daha da yiyesim geliyordu. yaklaık 1.5 ay önce montigac diyetini keşfettim. ona başladım ve hemen gitmeye başladı kilolar. kk da forumları var aeben ablanın topiği. çok da yol gösteriyorlar. günlük menülerini yazarsan sana da yardımı olur. umarım bebekten önce istediğin kiloya inersin. sağlıklı bir gebelik geçirirsin.

canım kıtabını alıcam cok saol guzel bır dıyete benzıo :42: tam benlık ye ama kılo ver :52:

canım nasılsın_? Nasıl gıdıyor hamıleliğinn
benım duamın bıtmesıne az kaldı bağışlamayı beraber yapcaz dımı :34:

ııyı hamdolsun da ara ara sancım çok oluyo..dun gece acıldeydım
bağışlamayı tabıkı seve seve yaparm sen haber verırsın olurmu

Selamun aleykum arkadaslar
nasılsınız..
Ben dun gece bırden sıddetlı sancıyla uyandım ve duramadık acıle gıttık serumla kendıme geldım..çok korktum kızlar bebısım benı bırakıyo sandım..ama bebış ıyımış çok sukur

hoşbuldum canım ıyıym sen nasılsın

Ben hastayım Ayşecim yaa :2::2::2: bir buçuk aydır yapıştı bu hastalık gitmiooo sinir oldum yaa artık insanlar nasılsın dedklerinde hastayım demekten utanır oldum :1::1: antibiyotikte kullanamıyorum yalnızca bir kutu içtim onda da hastaydım o yüzden işte böle
Sürekli burayı takip ediyorum okuyanları güncelliyim die ama bugün kimseden ses yok umarım cumaya kadar tamamlarız

ııyı hamdolsun da ara ara sancım çok oluyo..dun gece acıldeydım
bağışlamayı tabıkı seve seve yaparm sen haber verırsın olurmu

gecmıs olsun canım rabbım senıde evladınıda korusun ınsallah.. sımdı ıyısındır ınsallah?
tamam canım ahber verıırm sana

Canım işe girmek en iyisi kafan dağılır bende çalışıyordum çıkmak zorunda kaldım şimdi iş bakıyorum yeniden:31:Bendede pko var eşimdede sperm sayısında azlık var sizle sorunumuz aynı yani.İnşallh Allah yardımcımız olur kavuşuruz meleklerimize:16::34:

Muhatcığım hoşgeldin nasılsın bende merak etmiştim seni:3::34:

Bendede pko var canım malesef:50:

İnşallah hayra çıkar canım rüyanda:16:

Allah kabul etsin:16:

Geçmiş olsun tekrardan kolay değil tabiki:50:.İnşallh yeniden anne olup sağlıkla bebeğine kavuşursun:16:

Sağol canım sanada hoşgeldin:16:

A.s canım hoşgeldin sağolasın inşallah sende iyisindir.Tedavinde hayırlı olsun sana hak veriyorum bende doğru düzgün tedaviye yeni başladım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın:16::34:

ıns cnm rabbım herkeze evlat verır sen tedavıye basladın mı :26:

ben hastayım ayşecim yaa :2::2::2: Bir buçuk aydır yapıştı bu hastalık gitmiooo sinir oldum yaa artık insanlar nasılsın dedklerinde hastayım demekten utanır oldum :1::1: Antibiyotikte kullanamıyorum yalnızca bir kutu içtim onda da hastaydım o yüzden işte böle
sürekli burayı takip ediyorum okuyanları güncelliyim die ama bugün kimseden ses yok umarım cumaya kadar tamamlarız

canım benım gecmıs olsun dıyeyım gecer ıns .. ıhlamur yada lımonlu cay yap hıı bıde ada cayı ıc sık sık ..
Bende dualarımı daha okuyamadım ıns yetıstııırecegım

gecmıs olsun canım rabbım senıde evladınıda korusun ınsallah.. Sımdı ıyısındır ınsallah?
Tamam canım ahber verıırm sana

allah razı olsun canım rabbım cumle hamılelerı bebıslerını korusun ıstenlerede hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın ıns..
şimdi iyiyim ısteyım sen nasısın

canım benım gecmıs olsun dıyeyım gecer ıns .. ıhlamur yada lımonlu cay yap hıı bıde ada cayı ıc sık sık ..
Bende dualarımı daha okuyamadım ıns yetıstııırecegım

Saol canım sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine Rabbim seni de bebişini de korusun inşallah

allah razı olsun canım rabbım cumle hamılelerı bebıslerını korusun ıstenlerede hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın ıns..
şimdi iyiyim ısteyım sen nasısın

bende ıyımıyım bılmıyorum canım adetım tam 10gun gectı nerdeyse kasıklarım batıyor belım ağrıyo karnımdada tuhaf ağrı hıssedıyorum ama bıturlu test yapamıyorumm :( :(

Selamun aleykum arkadaslar
nasılsınız..
Ben dun gece bırden sıddetlı sancıyla uyandım ve duramadık acıle gıttık serumla kendıme geldım..çok korktum kızlar bebısım benı bırakıyo sandım..ama bebış ıyımış çok sukur

a.s. canım sen nasılsın şimdiiii....çok geçmiş olsun........bebişinde sende allaha emanet ol...:nazar:

benim ablamda kaçkere hamileliğin ilk zamanlarda hastahanelerde kaldı ağrısı oluyordu en sonunda kurt demişlerdi....çok şükür dünyayada geldi.....üzülmee....bizim elimizden bişey gelmiyor herşey allahın elinde....allah korusun...:18:

Ben hastayım Ayşecim yaa :2::2::2: bir buçuk aydır yapıştı bu hastalık gitmiooo sinir oldum yaa artık insanlar nasılsın dedklerinde hastayım demekten utanır oldum :1::1: antibiyotikte kullanamıyorum yalnızca bir kutu içtim onda da hastaydım o yüzden işte böle
Sürekli burayı takip ediyorum okuyanları güncelliyim die ama bugün kimseden ses yok umarım cumaya kadar tamamlarız

geçmiş olsun...allah şifa versinnnnn

bende ıyımıyım bılmıyorum canım adetım tam 10gun gectı nerdeyse kasıklarım batıyor belım ağrıyo karnımdada tuhaf ağrı hıssedıyorum ama bıturlu test yapamıyorumm :( :(

bebiştir belki ......neden test yapamıyorsun korkuyomusun...yoksa imkamsızlıktan mı??

a.s. canım sen nasılsın şimdiiii....çok geçmiş olsun........bebişinde sende allaha emanet ol...:nazar:

benim ablamda kaçkere hamileliğin ilk zamanlarda hastahanelerde kaldı ağrısı oluyordu en sonunda kurt demişlerdi....çok şükür dünyayada geldi.....üzülmee....bizim elimizden bişey gelmiyor herşey allahın elinde....allah korusun...:18:

geçmiş olsun...allah şifa versinnnnn

bebiştir belki ......neden test yapamıyorsun korkuyomusun...yoksa imkamsızlıktan mı??

negatıf görmekten korktuğum ıcın canımm

negatıf görmekten korktuğum ıcın canımm

temennimiz iyii haber alman .senide çoook iyii anlıyorum.....öyle bile olmasa bundan kaçışın yok....ister bekle ister bekleme...yaptırırsanda kan testi yaptır....idrar testi ile acabalara yol açma...rabbim hayır eylesin...

canım aynı benım belırtılerım..ıns hamılesındır kanda baktır ıns vardır yaaa

canım aynı benım belırtılerım..ıns hamılesındır kanda baktır ıns vardır yaaa

karnımda gergınlık hıssedıyorum tuhafım canım ya sende nevardı belırtı olarak baska? bende kanda baktırmayı duusnuyorum ama ayy belırsızlık çok zor umıtlenmekte ıstemıyorum

karnımda gergınlık hıssedıyorum tuhafım canım ya sende nevardı belırtı olarak baska? bende kanda baktırmayı duusnuyorum ama ayy belırsızlık çok zor umıtlenmekte ıstemıyorum
kızzzz adetın gectımı yoksam:46:git hemen tahlıl yaptırrrr:46::46::46:

a.s. Canım sen nasılsın şimdiiii....çok geçmiş olsun........bebişinde sende allaha emanet ol...:nazar:

Benim ablamda kaçkere hamileliğin ilk zamanlarda hastahanelerde kaldı ağrısı oluyordu en sonunda kurt demişlerdi....çok şükür dünyayada geldi.....üzülmee....bizim elimizden bişey gelmiyor herşey allahın elinde....allah korusun...:18:

Geçmiş olsun...allah şifa versinnnnn

allah razı olsun canım .. Ama çok korktum sukur sımdı ıyıyım

cnm ben payıma düşen 3 yasini okudum
serkan içinde 1 adet yasin okudum
ESLEMLİVA cnm senın içinde 1 adet yasin okudum. rabbım kabul etsın dualarımızı inşallah.

Back
X