• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ayşemmm demek gördün keseyi ay maşallah ya :nazar::nazar::nazar: Darısı hayırlısıyla sağlıkla kucağına almaya inşallah.Evet pek karşılaşamıyoruz canım özlüyorum seni.Arkadaşlardan haber beklediğimiz için liste gecikti üzülme sen.Cumaya yetiştiririz inş duaları.Önümüzdeki haftaya sarkmasın bu defa elimizden geleni yapalım inşallah

Hem huzur sokağına bakıyorum hem buraya yazıyorum.Neyse kimse yok zaten bende çıkayım :) Herkese hayırlı akşamlar

kizlar bu arada ben hala sigara icmiyorum...2 hafta oldu...hadi bi beyenin beni poh poh lanmis olayim
Ayyy ne güzel canım ben daha bırakamadım yaaa .(((( Allah bana da nasip eder inşallah
Bu arada kızlar duru gelmemiş galiba ben listeyi hazırlamaya başlıyorum Durucum ara ara bakarım haberleşiriz

serkan adına 1 yasin okudum...allah kabul etsin dualarımızı...

canım üzülme allah sağlık versinn....harşeyin hayırlısı olsun...

evet yanlış hatırlamıyorsun....

allah dualarımızı kabul etsin...herkesin gönlüne göre versin....

aminnnn emacımmmm bu sıralar o kadar canım sıkkın kii...allah kimseyi darda bırakmasınn...

tam olarak anlayamadım iğne vurulup 14 gün oldu demişsin...bide başlayamamış gibide yazmışsın...senin tedavii akışın nasıl bilmiyorum...

bende adetin 3. günü gonal f başlanıldı 7 gün o iğneyi vurulmuşum geçmiş zaman nede olsaa takvimime bakarak söylüyorum not almıştım tedavi sürecinii...toplamaya gitmeden 3-4 gün öncesi cetrodite başladım..tabi bu başlama bitş doktorun kararı .dediği günde çatlatma iğnesi oluyosun..1 gün mola yani hiç iğne olmuyosun ertesi günn toplama...3. gün transfer ve beklme...test tarihime gelmeden adet olmuştumm..normal adet tarihime göre 1 hafta önce oluyor...o ay bi karışıklık yaşadım...normal aadet tarihime gelincede hafif pembe lekelenme oldu 3 gün gibii...bu ayda yine tüp bebek kanamsı olduğum tarihte oldum fakatt uzun sürdüü yanii bitimine yakın nasıl az az geliyorsa o şekil sürdüü bitmek bilmedii..8-9 gün oldu ..

Ayyy ne güzel canım ben daha bırakamadım yaaa .(((( Allah bana da nasip eder inşallah
Bu arada kızlar duru gelmemiş galiba ben listeyi hazırlamaya başlıyorum Durucum ara ara bakarım haberleşiriz

insallah canim sende birakirsin....inan istemek yetiyor,ben daha oncede brakmistim 8 ay hiic ismedim sonra tekrar basladim 1 yil ictim asa yukari,simdi yine biraktim,ben hic birakamam sanirdim ama gercekten istemek lazim.bu sefer .bebek icin biraktim aslinda isin acigi

canim 1.igneme baslayali 14 gun oldu,adet olunca bide gornal-f vurunucam,yani adet olunca iki igne birden yapicam,yumoslar buyuyunce,36 saat inceden catlama ignesi yapiyorum,sonrada toplama isi sonra transfer,o sekil insallah anlata bilmisimdir,ama benimki biraz degisik seninkinden galiba

belkide bilmiyorum artik doktoruda anca pazartesi ararim cumartesi pazar hafta sonuya arayamayiz hanimlari dinleniyolar....oluyorum desen yardim etmezler ki ruhsuzlar....ama hayirlisi insallah yarin olurum belki goguslerim felan agriyor..ignedendir....ayyy bide hamis olurmusum ne guzel supriz olurdu yaa...umit iste

yani benim de ilk aklıma gelen acaba bebiş olabilirmi dedim.ama ümitlendirmek te istemedim canım.inş.öyle bişi vardır.yoksa da şayet inş.son denemen olurda hayırlı güzel haberlerini alırız canım.

Canım doktorunla görüştün mü,ara bakalım yada vakit kaybetmeden git hemen.Stres yapma sakın,Rabbim meleğinide senide korusun,dualarım seninlee canım :nazar: :38:

Amin insallh canim

Rabbim kucagina almak nasip etsin canim kac haftalik soyledimi?

Amin insallah canim Rabbim hayirlisini versin....

canım 4 hafta 6 gunlukmus..rabbım herkese nasıp etsın

:ssz:
kizlar bu arada ben hala sigara icmiyorum...2 hafta oldu...hadi bi beyenin beni poh poh lanmis olayim

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:beğenmezmiyiz hiç.maşaallah.darısı başıma ben de az sonra son sigaramı içicem.bırakıyorum.1.5 aydır iyice azalttıdım.ne yapıcam bakalım ya.kızlar dua edin de kurtulayım şu illetten ne olur.:20::20::20::20::20::20::20:

ayşecimmm bebişine sağlık :)

ALLAH ım fotoğraflarını paylaştığın günleri görmeyi nasip etsin inşALLAH .........

ben çok tembelim

hiç gözüm kesmiyo sayfaları okumayı:26::43::43:

ne var ne yok biri kısa bi özet geçiversin :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::37::37:

Ayşemmm demek gördün keseyi ay maşallah ya :nazar::nazar::nazar: Darısı hayırlısıyla sağlıkla kucağına almaya inşallah.Evet pek karşılaşamıyoruz canım özlüyorum seni.Arkadaşlardan haber beklediğimiz için liste gecikti üzülme sen.Cumaya yetiştiririz inş duaları.Önümüzdeki haftaya sarkmasın bu defa elimizden geleni yapalım inşallah

allah razı olsun canım darısı basına ıns...rabbım herkese nasıp etsın ıns..

ayşecimmm bebişine sağlık :)

ALLAH ım fotoğraflarını paylaştığın günleri görmeyi nasip etsin inşALLAH .........

ben çok tembelim

hiç gözüm kesmiyo sayfaları okumayı:26::43::43:

ne var ne yok biri kısa bi özet geçiversin :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::37::37:

canım allah razı olsun ıns hepimiz için o guzel gunler gelır

:ssz:

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:beğenmezmiyiz hiç.maşaallah.darısı başıma ben de az sonra son sigaramı içicem.bırakıyorum.1.5 aydır iyice azalttıdım.ne yapıcam bakalım ya.kızlar dua edin de kurtulayım şu illetten ne olur.:20::20::20::20::20::20::20:

canım abım ablamı hıpnoz yontemıyle kurtardı sıgaradan..keske yakın olsaydık

18,01,2013 Tarihine Kadar Tamamlanması Gereken Dua Listemiz
Dualarımız Candan Abla - Raınsu ve Nekadarzor için okunacak

duru1616== - 3 tane yasini şerif
bahar==3 tane yasini şerif
antikdeniz==3 tane yasini şerif
:nazar::nazar:tondora==3 tane yasini şerif
sardunya==3 tane yasini şerif
antisocial== 3tane yasini şerif
seminay84==3 tane yasini şerif
sebiilem==3 tane yasini şerif
orlic==3 tane yasini şerif
:nazar::nazar:ozay37barış==3 tane yasini şerif
şaşkınanne==3 tane yasini şerif
YASEMINSEZA==3 TANE YASIN
hayalot=3 tane yasini şerif
:nazar::nazar:melek04==3tane yasini şerif
:nazar::nazar:esmacvs==3tane yasini şerif
:nazar::nazar:ayse035===3 tane yasini şerif
özlemlk==3 tane yasini şerif
turkuaz== 3 tane yasini şerif
:nazar::nazar:taylandilek=3 tane yasini şerif
seyyan==3 tane yasini şerif
e_m_a==3 tane yasini şerif
candan==3 tane yasini şerif
:nazar::nazar:rainsun==3 tane yasini şerif
ecrin007==3 tane yasini şerif
dilek==3 tane yasini şerif
SEVİL61==3tane yasini şerif
muhat==3tane yasini şerif
asbelove ==3 tane yasini şerif
ecrin23==3 tane yasini şerif
nekadarzor==3tane yasini şerif
SÜPRİZ06==3 tane yasini şerif
ESLEMLİVA==3 tane yasini şerif
SSONMEz==3 TANE yasini şerif
reyyan1984 ==3 tane yasini şerif
m_fairy==3 tane yasıni şerif
yasen==2 tane yasini şerif ( 707 adet YA VARİS)
KAYS== 2 tane yasini şerif (707 adet YA VARİS)
:nazar::nazar:KRIZANTEM83==2tane yasini şerif varis(707 adet YA VARİS)
:nazar::nazar:redhaır redgırl==2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)
SARDUNYASİ=2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)
melek181=2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)
pamuk_ee=2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)
gurbetcikiz=2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)
Seybill=2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)

Kızlar bu haftaki dua listemiz
Listeyi acelece hazırladım Candan ablanın dediği gibi hazırlıcam inşallah ancak herkes listeyi beklediği için böyle oldu
Arkadaşlar Toplamda 123 tane Yasini Şerif ve 6,363 tane YA VARİS
Sayfanın başındaki arkadaşlara 3 Yasini şerif düştü sondaki arkadaşlarda 2 yasin+707 adet Ya Varis çekicekler

Hakkınızı Helal Edin

18,01,2013 Tarihine Kadar Tamamlanması Gereken Dua Listemiz

duru1616== - 3 tane yasini şerif
bahar==3 tane yasini şerif
antikdeniz==3 tane yasini şerif
:nazar::nazar:tondora==3 tane yasini şerif
sardunya==3 tane yasini şerif
antisocial== 3tane yasini şerif
seminay84==3 tane yasini şerif
sebiilem==3 tane yasini şerif
orlic==3 tane yasini şerif
:nazar::nazar:ozay37barış==3 tane yasini şerif
şaşkınanne==3 tane yasini şerif
YASEMINSEZA==3 TANE YASIN
hayalot=3 tane yasini şerif
:nazar::nazar:melek04==3tane yasini şerif
:nazar::nazar:esmacvs==3tane yasini şerif
:nazar::nazar:ayse035===3 tane yasini şerif
özlemlk==3 tane yasini şerif
turkuaz== 3 tane yasini şerif
:nazar::nazar:taylandilek=3 tane yasini şerif
seyyan==3 tane yasini şerif
e_m_a==3 tane yasini şerif
candan==3 tane yasini şerif
:nazar::nazar:rainsun==3 tane yasini şerif
ecrin007==3 tane yasini şerif
dilek==3 tane yasini şerif
SEVİL61==3tane yasini şerif
muhat==3tane yasini şerif
asbelove ==3 tane yasini şerif
ecrin23==3 tane yasini şerif
nekadarzor==3tane yasini şerif
SÜPRİZ06==3 tane yasini şerif
ESLEMLİVA==3 tane yasini şerif
SSONMEz==3 TANE yasini şerif
reyyan1984 ==3 tane yasini şerif
m_fairy==3 tane yasıni şerif
yasen==2 tane yasini şerif ( 707 adet YA VARİS)
KAYS== 2 tane yasini şerif (707 adet YA VARİS)
:nazar::nazar:KRIZANTEM83==2tane yasini şerif varis(707 adet YA VARİS)
:nazar::nazar:redhaır redgırl==2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)
SARDUNYASİ=2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)
melek181=2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)
pamuk_ee=2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)
gurbetcikiz=2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)
Seybill=2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)

Kızlar bu haftaki dua listemiz
Listeyi acelece hazırladım Candan ablanın dediği gibi hazırlıcam inşallah ancak herkes listeyi beklediği için böyle oldu
Arkadaşlar Toplamda 123 tane Yasini Şerif ve 6,363 tane YA VARİS
Sayfanın başındaki arkadaşlara 3 Yasini şerif düştü sondaki arkadaşlarda 2 yasin+707 adet Ya Varis çekicekler

Hakkınızı Helal Edin

kızlar K.Kerimi ağır okuyan varsa eğer Ya Varis(c.c) ile değişebilirim özelden mesaj atsın ağır okuyan yada zamanı olmayan yada müsait olmayan arkadaşım...

Back
X