• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

inşallah oyleyimdir yaaaa:( ALLAHIM OL DE)Bİ KABA İDRARININI YAPIYOSUN İÇİNE CAMASIR SUYU DAMLATIYOSUN KOPURUOYSA HAMİLESİNDİR DİE DUYDUM BENM KOPURDU AMA PEK İNANMIYORUM:))

canim kendini cok yorma olacaksa olacaktir Rabbimin izniyle bak birkac gunun kaldi insallah sonucu guzel olacak burda anlatmistim bi arkadasim hamile diye esinin sperm azligi problemi vardi simdi normal yoldan hamile kalmis muzcize gibi degilmi?hayirlisini iste hep unutma canim

Kızlar nasılsınız?Ben iyi değilim malesef:5:Benimde sizler gibi umudum olduğu için işe gireyimde tedavim ilerlesin dedim.özel doktorada başladım biliyorsunuz bahsetmiştim.Evime yakın yerde çocuk bakıyordum ve bir sorun yoktu dün baktığım çocuğun annesini işten çıkarmışlar ve dün işten ayrılmak zorunda kaldım:5:.Benden çok memnunlarmış arada kahve içmeye gel çocuklar seni unutmasın dediler o sırada işe girdiği taktirde sana haber vereceğiz dediler.Ama ne zaman girer belli değil:50:Sağlık olsunda şu aralar doktora git gel hsg vs çektirecem inşallah yeniden bir iş bulabilirim.Oturduğum yer merkeze uzak olduğu için çok iş denk gelmiyor yada 2 vesait yapmak zorundayım ayrıca zaman:5:Dünden beri moralim bozuk.Ben çocuk için çabaladıkça bazı şeyler ters gidiyor Allah hayırlısını versin ama moralsizim:5::50:Hepinizi öpüyorum bugün eşimle merkeze gideceğiz biraz işlerimiz var birazda hava alayım iyi gelir belki, görüşürüz Allah'a emanet olun:16:

Canım bizim için şer diye bildiğimiz şeyler bazen bizim için hayırdır Rabbim kayırlısıyla kendi evladını büyütmeni nasip eder inşallah bu sefer:16:

Aşkım , biraz otur şöyle dinle nelerden bahsedeceğim bak şimdi ; Şey ! Bir oğlumuz olsun.. Hani şöyle mis gibi koksun. Uykumuzu kaçırsın hep. Beraberce uyutmaya çalışalım O'nu. Sen yorulma diyeyim sana ve alıp ben sallayayım.. Hıh , Onu uyutayım derken kendim uyuyayım.. Tebessümlerle gel ört üzerimizi.. Sabah işe geç kal apar topar yolcu edeyim seni. Ne bileyim hani ; Akşamları hep farklı ......farklı birbirinden güzel çikolatalar getir bize. Babam ! desin kapı sesini duyunca.. Sen gelince sarılsın omuzlarına , hani benim çikolatam deyince.. Unutmuş gibi yap , boynunu büksün.. Ardından , Sana sarılayım , içime çekeyim kokun yerine oğlumuzdan sana sinen mis gibi bebek kokusunu.. Mutluluk takvimimiz hep şunlardan ibaret olsun , İlk dişi çıktığında evi bayram havasına verelim, Emeklemeyi bıraktığında bir parti düzenleyelim aramızda.. ve Hani derdim ya ilk anne diyecek diye , Varsın ilk baba desin senden daha çok sevineyim çaktırmadan.. Sarılalım oğlumuza. Herşeyimiz O olsun. Yine gece olsun uyut onu gel yanıma , Bakayım sana , uyuya kalalım.. Tam dalmışken bir ağlayış sesi uyandırsa tekrar bizi.. Herkes gülüşünü yanaklarını gözlerini herbirşeyini sana benzetse ve gurur duysam ikinize bakıp, ona baktıkca seni görsem, babasının oğlu desem. Bazen kıskansam sizi beni sevmediğini düşünsem sen bakışlarımdan anlasan sen benım kadınımsın diyip sarılsan bana oğlum hep böyle görse bizi ve onu alsak aramıza öyle uyusak.. O büyüdükçe bizde büyüsek onunla hep.. Yeniden çocuk olup , büyüsek olmaz mı

Amin canım aminnnnnnn yakındır o günlerde inşallahhhhhhhh:16:

canim kendini cok yorma olacaksa olacaktir rabbimin izniyle bak birkac gunun kaldi insallah sonucu guzel olacak burda anlatmistim bi arkadasim hamile diye esinin sperm azligi problemi vardi simdi normal yoldan hamile kalmis muzcize gibi degilmi?hayirlisini iste hep unutma canim

inşallah cnımmm gordugum ruyalar boşa cıkmaz inşallah:(

hocam yanlış hatırlamıyorsam bugün hastaneye gidecektiniz. umarım başarılı olmuştur:D

YA BEN SOLEMEYE UTANIYOM:)5 AYDIRR ama olmuoo işte erken diolar ama olmuo:(

kıyamam canımmm stres olmamasının en büyük etkeni der Dr.lar canım bu kadar stres yapma bence akışına bırak dualarını et ve gerisini Rabbime bırak o zamanını bilir hayırlısıylaaa
Ama tavsiyem eğer Dr.a gidip kontrollerinizi yaptırmadıysanız 6-7.aydan sonra Dr.a gidip bi baktırmanız ne kadar erken teşhis o kadar çabuk çözüm demek
Rabbim neylerse güzel eyler:34:

Muhat canım koruyucu anne babalıktan bahsetmişsin bence harika bişey.O yavrunun hürmetine Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inş.Herşey umduğun gibi gönlüne göre olsun inşallah

Ayşem doktora gidecekmiş ve doktordan sonra haber veririm yazmış ama eşinden dolayı giremiyordur inşallah ama özlüyoruz onu :(

Taylandilek nerelerde ya çok merak ediyorum onu

kıyamam canımmm stres olmamasının en büyük etkeni der Dr.lar canım bu kadar stres yapma bence akışına bırak dualarını et ve gerisini Rabbime bırak o zamanını bilir hayırlısıylaaa
Ama tavsiyem eğer Dr.a gidip kontrollerinizi yaptırmadıysanız 6-7.aydan sonra Dr.a gidip bi baktırmanız ne kadar erken teşhis o kadar çabuk çözüm demek
Rabbim neylerse güzel eyler:34:

cnım gitiik doktora bi sorun yokk

ben hastalandımm yine olmadııı :( moralim çok ötüü yine :( aeolunn

Ne kadar üzülme desemde anlamsız olacak biliyorum ama hakkında hayırlısı böyleymiş canım.Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Arkadaşlar yeni listeye melek181 arkadaşımızda katılacak inşallah onu da yazar mısınız

İnsanı içtenliğiyle içini ısıtan,sevecenliğiyle huzur veren,üslubuyla hayran bırakan,bilgisiyle aydınlatan,tecrübesiyle saygı uyandıran o güzel sese teşekkürler.....Artık aynalar daha bir anlamlı daha bir manidar gözümde!ve içimde tatlı bir huzur bırakan,düşündüren,gülümseten........ iyiki telefonum çaldı ve iyiki duydum o güzel sesi.MUTLUYUM......!

İnsanı içtenliğiyle içini ısıtan,sevecenliğiyle huzur veren,üslubuyla hayran bırakan,bilgisiyle aydınlatan,tecrübesiyle saygı uyandıran o güzel sese teşekkürler.....Artık aynalar daha bir anlamlı daha bir manidar gözümde!ve içimde tatlı bir huzur bırakan,düşündüren,gülümseten........ iyiki telefonum çaldı ve iyiki duydum o güzel sesi.MUTLUYUM......!

canımmm hayırdırrr:)))herneyse mutlu olman güzelllll:)))

ben hastalandımm yine olmadııı :( moralim çok ötüü yine :( aeolunn

Canımmm ne söylesem boş biliyorum ağla rahatla ama yarın yeni bi ay için savaşa yeniden başla
Rabbim neylerse güzel eyler

Canım kim aradı bilmiyorum ama mutlu olmana çok sevindimmmmm
Allah razı olsun ondan:16:

Back
X