Evlat Sahibi Olmak İçin

Tinnom katılırım diyenleri alıntı yaptım inşallah arada gözden kaçırdığım olmadı 🥰 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

Kızlar hepiniz dualarimdasınız en son oluşturduğumuzu dua listesinden sonra Rabbimin izniyle hayırlı haberi ben aldım 😊🤲 şimdi aralık sonu ocak başı gibi doğumum olacak onun için dualarınızı isterim ayrıca birde okunacak olan dualara da talibim hepiniz için okurum 😊😊💕

Ben de çok isterim canım Fatma Nur adım

Evet canım katılırım 🥰

bende katılırım, ismim Kevser

Yıllarca bütün kandillerde hep dualar ettik. Simdi bebegim kucagımdaykende dua etmeyi cok isterim. Ama henuz cok kücük oldugundan firsat bulup okuyabilirmiyim bilmiyorum. Söz vermiyim o gune kadar biraz daha büyür bana izin verirse okumaya calısırım 🌸

katılırım canim ben🥰

Tamam canım beni de ekle

evet canim hamileyim duam kabul olur inşallah🧡
nick ile devam edelim🥰
niyet yazıyor muyuz?

Katılmak isterim bende🥰
Teşekkür ederim beni de unutmadığınız için🥰

Olur derim memnuniyetle 🤍😍

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim etiket için teşekkür ederim katılmak isterim özelden mesaj atacağım şimdi 🤗

Katılacağım ben de Tinimmm 🌸🥰

Bende katılmak isterim

Katılırım Tiniminim 🥰

Canım ne güzel düşünmüşsünuz bende katılmak isterim

Bende katilmak isterim canim. Evlat sahibi olmak için 🙏 Ağustos ayinda hamile oldugumu ogrendim ama dis gebelikmis şuan düşmesi icin tedavi görüyorum Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin sağlıklı gebelik 🤲❤️

Katılmak isterim ekleyebilirsiniz emine olarak

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim canım liste kapanmadıysa ben de katılmak istiyorum adım hazal

Yağmur yazabilirsin

Bende ilk defa katilacagim cok isterim

Bende katılırım canım müsaitlik varsa 🤗
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim 💕

X