- 20 Aralık 2020
- 17.066
- 75.554
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Hamile sağlıkla kucağına alma niyeti ile yazarız kuzum olur tabikide nick ileevet canim hamileyim duam kabul olur inşallah
nick ile devam edelim
niyet yazıyor muyuz?
Tamam canımKatılmak isterim bende
Teşekkür ederim beni de unutmadığınız için
Âmin Dutum Allah razı olsunbacımsu ben bebe istemiyom rabbim isteyen bacılarıma versin.
Ne bileyim bir daha istersin sandım dutum istemiyom demii şimdiiLan allah sizikonu başlığını görünce tamamen yanlış anlamışım .
Yok bacım yok benim bebe daha küçük öteki okula başladı . 3. Bi aksiyonu kaldırmaz bünyemNe bileyim bir daha istersin sandım dutum istemiyom demii şimdii
Ben senden beterim. Ev sahibi olmak için diye okuyorum sabahtandır. Sağım solum konut projesi olunca tabiLan allah sizikonu başlığını görünce tamamen yanlış anlamışım .
Ben senden beterim. Ev sahibi olmak için diye okuyorum sabahtandır. Sağım solum konut projesi olunca tabi
Evet valla. Sürekli yorgunum zaten, kafam da güzelişte bunlar hep yorgunluktan
Sonradan anladımMigrenben
Black Light
Canlar Niyetiniz bebek olmasada dua grubu bir günlük okunacak
Herkes niyetini kısaca yazıyor ilk sayfadakileri okuyup listedeki arkadaşların niyetine bağışlayıp amin diyeceğiz
Kimin duası kabul olur bilemeyiz
Benim niyetimde bebek değil ama katıldım
Bende bendeEvet valla. Sürekli yorgunum zaten, kafam da güzel
Ben unuturum buraya bakmayı hakka girmek istemiyorum simdi, aklım da başımda değil zatenMigrenben
Black Light
Canlar Niyetiniz bebek olmasada dua grubu bir günlük okunacak
Herkes niyetini kısaca yazıyor ilk sayfadakileri okuyup listedeki arkadaşların niyetine bağışlayıp amin diyeceğiz
Kimin duası kabul olur bilemeyiz
Benim niyetimde bebek değil ama katıldım
Amannnnn janeeee ablam zaten yeniyim buralarda tam alışıyorum nick değiştiriyorsunuz yahuuuu
Yok bacım yok benim bebe daha küçük öteki okula başladı . 3. Bi aksiyonu kaldırmaz bünyemhazır değilim
Ben senden beterim. Ev sahibi olmak için diye okuyorum sabahtandır. Sağım solum konut projesi olunca tabi
Biz unutturmayızBen unuturum buraya bakmayı hakka girmek istemiyorum simdi, aklım da başımda değil zaten
Olur derim memnuniyetleSelamün aleyküm kızlarım
Bayağdır dualarda buluşamadık. 7 Ekim Mevlid Kandilinde tekrar buluşalım diyorum sizler ne dersiniz ?Şimdiden listemizi düzenleyelim istiyorum.Katılmak isteyenler buyursun
Catlak-kurabiye
@-Cookie
@Meral01
@MaviMabellee
@Lna16
@OraEtLabora
@bir mucizee
@rana20
@Mavi Menekse
@Medusaaaa
@MaviMujdem
@Teach_Mavi
@madamseker
@Hali
@Esragull
@ShiningLife
@Rprnn
@yaren3419
@Btlaydnz23
@cadiiiiii
@Omrumu 7
@Fatmazell
@Saliha40
@Morlale8
@Vavin
@Hemsirecik
@mavili_yeshll
@Rubella86
@Life light
@Bayan Kamez
@minezmn41
@evrem92
Black Light
@sutlaacc
@nursevdi
@Mavi Mandalina
@E B R U
@kunfeyekun__
@Gulssen
@MaviAriana
@Cericeri
@perestu
@busenurkaay
@Papatyamveben-Mavi
@Mavim25
@ilsas
@Taze fasulye
@Menisss
@Nefes0858
@PiXiEE
@IcimdekiSonsuzDeniz
@agustos72
@Birbasak
@sweetgirlcandy
@Magnifiaque
@Ayzelin
@ManyakMisir
@umudunukaybetme
@betullll
@My_Moonlight06
penyez83
@Pembelipanjur61
@Mihra95
@Hopeful-
@Gamzelim8921
@beyza2407
@eunja
O Okapi8090
@Justmavi
@Maviesra
@M-Mavera2048
@MaviYusra
@Sevgicik
@melekomelek
@LadyNurr
@mavibirmasal
@Dryamm
@Sumeyyeyldzzzz
@santrifuj
@aleyynyldz
@Umuttluuuu
@Kelebek263
@Octoberr
@papatyamm198
@aysee666
@happykose
Bebeğim ben katılamicam her türlü çünkü 24 saat bana yetmiyo yetiştiremezsem kimsenin vebaline girmek istemem❤Allah sizi ne yapmasın gülmekten bir hal oldummmtamam çiçeklerimm seviyorum sizii
Eski nick bu aslında, zaten 3 ay Jane olarak kaldım sadece sana denk geldiAmannnnn janeeee ablam zaten yeniyim buralarda tam alışıyorum nick değiştiriyorsunuz yahuuuu
Olsun dutum duan yeterBebeğim ben katılamicam her türlü çünkü 24 saat bana yetmiyo yetiştiremezsem kimsenin vebaline girmek istemem❤