Evlat Sahibi Olmak İçin

İlk sayfadaki duaları belirtilen adetlerde okuyup tüm listeye bağışlayacağız
Liste önceki liste yeni kişiler belli olunca güncelleme yapacağım 🥰

Canım benim, çok çok teşekkür ederim. 😘❤️😘❤️ Ben de katılmak istiyorum ama nasıl yapacağım,ne yapacağım kısaca anlatabilir misin kuzucum? 🍀🌺
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim canim bende okurum saol etiketledigin icin ismim cansu..bu arada kacirdim ne okucaz ne yapcaz ne zamn yapcaz

Tinnoşum buraya kadar olanları alıntı yaptım inşallah gözden kaçan olmadı listemizi yazarız. Buradan sonra yazanları tekrar alıntı yaparım🥰
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

Ben de istiyorum insallah❤️

İlk defa katılacağım çok isteriimm

Bende katılmak istiyorum kuzum Allah izin verirse 🙋🏻‍♀️🥰

Okurum bende tinnoşum 🥰

Kevser yaz o zaman 😂 Allahım deşifre oldum

Canım hayırlı sağlıklı evlat rabbim nasip etsin. Niyetlerimiz kabul olsun inşallah benide ekle (Hanım kızı Esra)

Kuzucum beni de ekle🥰

Canımm beni de ekle , bebeğimi sağlıkla kucağıma alma niyeti ile .🤲🏻 Rabbim niyetlerimizi kabul etsin 🥰

Şükürler olsun kuzum , Rabbim dileyen herkese nasip etsin 🤲🏻 Ceren olarak yaz sana zahmet 🥰😘

Sağol tiniminisim girmek isterim tabi. L🥰

kesinlikle evett

Bende katilcam tinimm💜🤲 inşallah 🥰😘

Yine unutmamışsın benide kuzucum Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim 🥰 okuyacağım inşallah şifa olsun hepimize 🙏🏻

Günaydın kızlar benı de ekleyin tinimini benı etıketlemıs sagolsun ❤️❤️❤️❤️

Katılırım cannm masipse

Kuzum soylemistim zaten ama yine de yaziyim beni de ekle insaAllah evladimi saglikla kucagima almam icin🤲 kac kandil bebegim olsun diye dualara girdim, cok sukur simdi hayirla saglikla kucagima almak icin dua edecegim. Rabbim isteyen herkese bekletmeden kolaylikla hayirla nasip etsin amin🤲💕❤️

Buluşalım Allah kabul ettsin insallah.

zahide kızı kadriye adım... canım Allah razı olsun canım benim bu güzel hayırlı işe vesile oluyorsun

Ne güzel düşünmüşsün canım. Beni ekleyebilirsin 💜

Rabia olarak yaz canım

Esram kuzum beni de eklersin sizlere okurum canım ❤️

Ben de katılmak isterim adım Büşra 🙈

Canım benim, çok çok teşekkür ederim. 😘❤️😘❤️ Ben de katılmak istiyorum ama nasıl yapacağım,ne yapacağım kısaca anlatabilir misin kuzucum? 🍀🌺

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim günaydın, rica etsem beni de ekleyebilir misiniz 🤗
Nickname ile

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim canim bende okurum saol etiketledigin icin ismim cansu..bu arada kacirdim ne okucaz ne yapcaz ne zamn yapcaz

Beni unutmaman 🥹🥹❤️Benimde ekle
Diğer topiğnize girmiyorum pek cünkü yetişemiyorum orda mesajlara ama aklımdasınız 🙏🙏🥰

Teşekkür ederim canım, adım Hatice bu arada. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah. 🙏🏻🌺🍀

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Canlarım zeynep ablanızı eklemeyi unutmayın :KK36:

Niyetim: eşim ile birlikte tez vakitte kutsal topraklara kabeye gidebilmek 🕋

Kızlar hepiniz dualarimdasınız en son oluşturduğumuzu dua listesinden sonra Rabbimin izniyle hayırlı haberi ben aldım 😊🤲 şimdi aralık sonu ocak başı gibi doğumum olacak onun için dualarınızı isterim ayrıca birde okunacak olan dualara da talibim hepiniz için okurum 😊😊💕

X