- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Ben denemedim dene istersen canımHangi topic o. Sut arttıran cayınız varsa gelirim
Şahane olur7 Ekim mevlüt kandili inşAllah gene dualarda buluşalım mı ister misiniz
Oyy bizi hiç yalnız bırakmadınız FerdammmŞahane olur
Allah yardimcin olsun bacimm inshallah emekleine degecek
Esram kuzum her zaman duamdasınız hayırlısı ile sizlerde bu güzel duyguyu yaşayın inşallah birlikte sevinelimOyy bizi hiç yalnız bırakmadınız FerdammmBen önceden de bir etiket listesi yapmıştım bir ara paylaşayım şimdiden belli olsun o zaman çiçeğim
Aminn güzel Ferdam inşAllah tez zamandaEsram kuzum her zaman duamdasınız hayırlısı ile sizlerde bu güzel duyguyu yaşayın inşallah birlikte sevinelim
Allah razı olsunTiniminimavihanim esram beni de listeye yazarmisin ablam katılımcıların niyetlerine okumak ve amin demek isterim
Tesekkur ederim not aldımBen denemedim dene istersen canım
Güçlü anneler güçlü bebekler topiğimiz gel bekleriz
Sensizz olur mu hiçç ay güzel kalbini severimmm senin ablaam tabikide yazarımmmTiniminimavihanim esram beni de listeye yazarmisin ablam katılımcıların niyetlerine okumak ve amin demek isterim
Tabiki isterim7 Ekim mevlüt kandili inşAllah gene dualarda buluşalım mı ister misiniz
Ben de istiyorum insallah7 Ekim mevlüt kandili inşAllah gene dualarda buluşalım mı ister misiniz
Tamamdır HalişimmBen de istiyorum insallah
İlk defa katılacağım çok isteriimmSelamün aleyküm kızlarım
Bayağdır dualarda buluşamadık. 7 Ekim Mevlid Kandilinde tekrar buluşalım diyorum sizler ne dersiniz ?Şimdiden listemizi düzenleyelim istiyorum.Katılmak isteyenler buyursun
Catlak-kurabiye
Cookiie
Meral01
M MaviMabellee
Lna16
OraEtLabora
bir mucizee
R rana20
M Mavi Menekse
Novaa
MaviMujdem
Teach_Mavi
madamseker
Hali
E Esragull
ShiningLife
Rprnn
Y yaren3419
@Btlaydnz23
C cadiiiiii
Omrumu 7
Fatmazell
Saliha40
M Morlale8
V Vavin
Hemsirecik
M mavili_yeshll
Rubella86
Life light
Bayan Kamez
minezmn41
evrem92
Black Light
sutlaacc
nursevdi
Mavi Mandalina
E B R U
kunfeyekun__
G Gulssen
Arianaa
Cericeri
perestu
busenurkaay
Papatyamveben-Mavi
Mavim25
ilsas
Taze fasulye
M Menisss
Nefes0858
PiXiEE
IcimdekiSonsuzDeniz
agustos72
Birbasak
sweetgirlcandy
Magnifiaque
Ayzelin
ManyakMisir
U umudunukaybetme
B betullll
My_Moonlight06
penyez83
Mavimsikelebek61
Mihra95
H M
G Gamzelim8921
beyza2407
@eunja
O Okapi8090
TheDandelion
Maviesra
M-Mavera2048
Yusra-61
Sevgicik
melekomelek
LadyNurr
mavibirmasal
Dryamm
Sumeyyeyldzzzz
santrifuj
A aleyynyldz
Kelebegimx
K Kelebek263
Octoberr
P papatyamm198
A aysee666
Masal140920
Tamam canım benim ekleyeceğiz listeye. 1.sayfada olan dualar var listemiz güncellenince kişi ve niyetlere göre bir defa belirtilen sayı kadar okunup bağışlama yapacağızİlk defa katılacağım çok isteriimm