Ben 1tane okurum canim.Arkadaşlar sizden bir rica da bulunacağım bugün benim için yasin okuyabilir misiniz 41 taneye niyet edeceğim okuyabildiginiz kadar okursanız 1-2 ne olursa duam hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1tane okurum canim.Arkadaşlar sizden bir rica da bulunacağım bugün benim için yasin okuyabilir misiniz 41 taneye niyet edeceğim okuyabildiginiz kadar okursanız 1-2 ne olursa duam hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olmak
Amin arkadasim inşallah hepimize hayirli evlatlar versin inşallah. . .
Teşekkür ederim canımBen 1tane okurum canim.
Evlat icin dimi canim.birde sahmeran duasini okurum sonunda allah gönlüne göre versin.Teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim canım evet evlat için canimEvlat icin dimi canim.birde sahmeran duasini okurum sonunda allah gönlüne göre versin.
Arkadaşım okudum duani allah kabul eylesin...Çok teşekkür ederim canım evet evlat için canim
Amin canım çok teşekkür ederimArkadaşım okudum duani allah kabul eylesin...
Canim amin duasi sana sevabi bana olursa yine söyle musait oldukça okurum gece namazı cok iyi canım seher vakti ozellikle semanin kapilari kirk kat acilir ve allah dua isteyen yokmu verim diyor seher vaktinde hiç ses olmazmis ilik bir ruzgar olurmus hic köpek falan havlamazmis bu gibi belirtiler varmış sabah ezanindan 1satt öncesi falan canim ama tam bir bilgi yok o dedigim belirtilere gore artik bakarsin duani et canim.insallh kabul olur dualarimiz...(Lailaheillallah inni kuntum minel zalimin)Amin canım çok teşekkür ederim
canım yardımcı olabilirimkızlar bthcg sonuçları ile ilgili bana yardımcı olabilecek var mı aranızda
canım bthc 5,71 çıktı dün test yaptırdım..canım yardımcı olabilirim
canım ya hani bağıra bağıra ağlamak var ya tam o moddayım şimdivkt hadi inş cnm ayyy çok heycanlaandım