Evlat Sahibi Olmak İçin, Saffat Suresi 100. Ayet okuyoruz..

Amin canım çok teşekkür ederim
Canim amin duasi sana sevabi bana olursa yine söyle musait oldukça okurum gece namazı cok iyi canım seher vakti ozellikle semanin kapilari kirk kat acilir ve allah dua isteyen yokmu verim diyor seher vaktinde hiç ses olmazmis ilik bir ruzgar olurmus hic köpek falan havlamazmis bu gibi belirtiler varmış sabah ezanindan 1satt öncesi falan canim ama tam bir bilgi yok o dedigim belirtilere gore artik bakarsin duani et canim.insallh kabul olur dualarimiz...(Lailaheillallah inni kuntum minel zalimin)

kızlar bthcg sonuçları ile ilgili bana yardımcı olabilecek var mı aranızda

selamun aleykum arkadaşlar bugün sıra bende rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize. rabbim okuyan herkesten razı olsun dualarınızı esirgemeyin vkt

• Beğen
Reactions: vkt
canım adet günün geçti mi 5 ve üzeri gebeliktir inşaallah hayırlı olur şimdiden çok sevindim

eniseeeemmm eniseeeemmm canım durumum şu
ben 21 ekim de boş gebelik tanısıyla kürtaj oldum, hemen kürtaj sonrası yaklaşık 7 gün süren kanamam oldu..
sonrasında dr kasımın son haftası en geç adet olursın normal düzende demişti, bu arada kürtaj sonra hamilelik kesin sonlandı mı diye kan testi ve ultrason testlerim yapılmıştı..hamilelik kesin bitmişti kürtaj sonrası yani..
biraz şoktayım da o yüzden sizlerden de akıl almak istedim..

X