• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak icin Hz.Zekeriyya'nın duasını okuyoruz

Kizlar koskoca listede okuyan 5 6 kisi var lütfen aksatmayin

1 M mavielma OKUNDU
2 papatya1994 papatya1994 440
3 Birumut55 Birumut55 OKUDU
4 maviucurtma33 maviucurtma33 OKUDU
5 Kelebekcikk34 Kelebekcikk34 440
6 @mervem-metem 440
7 hilalcikk hilalcikk okudu
8 Burcummmmm123 Burcummmmm123 440
9 eszinbb07 eszinbb07 OKUNDU
10 pinpirik90 pinpirik90 440
11 Nida86 Nida86 440
12 @Detaso9 440
13 S sngl cnsz 440
14 Smydnz Smydnz 440
15 Ebrarr60 Ebrarr60 440
16 Mucize2107 Mucize2107 440
17 T tugsem_10 OKUNDU
18 @assmnm okudu[/QUOTE mavi elma mavi elma . Canım ben çoktan okudum bildilmemiz gerektiğini bilmiyordum kusur bakma okundu olarak düzenlersen sevinirim

Kuzum bende okunmadığını farkettim ondan 100 tane ayarlarsak herkes bi çırpıda okur diye umut ettim
Yaaa bence gayet mantıklı okunmayacak bi sayı değil çok şükür okuruz ama vesile olmak isteyen arkadaslarda var her kez 100 okusa ben sayımız çok olur hem okuyamayanlr için daha rahat olur

S sngl cnsz kusura bakmayın anca girebildim. Okudum bu arada duamızı, Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah, rabbim yar Ve yardımcımız olsun
Allah kabul etsin canim Rabbim şu mübarek günde bizlere nur topu gibi evlatlar nasip etsin insallah

Kizlar gun boyu giremedimm rabbim nasip ederse bugun okuyup etiketliyecem
Tamam canim benim bekliyoruz :)

Yaaa bence gayet mantıklı okunmayacak bi sayı değil çok şükür okuruz ama vesile olmak isteyen arkadaslarda var her kez 100 okusa ben sayımız çok olur hem okuyamayanlr için daha rahat olur
Kızlar önemli olan okumak cok okumak elinizden geliyorsa 1000 tane cekin kendiniz icin dilinizden düşürmeyin bu duayi cok tesirli akliniza ne zman gelirse çekin
Duayi okuduktan so ra kimin icin okudugumuzu söylememiz gerekiyomu? mavi elma mavi elma
Canim buraya yazmana gerek yok ama dua ederken benim.adimi icinizden gecirseniz daha iyi olur zaten okuyunca kendimiz icinde okumus oluyoruz

20 S_V_S_88 S_V_S_88 OKUDU[/QUOTE]
Allah razi olsun hepimizin kalbinden ne geciyorsa tez vakitte hayirlisiyla olsun insallah
Sanirim yapamadim listeyi ama okudum canim rabbim ins kabul etsin her tesbih cekisimde ismini aklimdan gecirerek okudum cnm ins biran once bebislerine kavusursun mavi elma mavi elma
88th Amin amin amin sağol canim benim Allah razi olsun insallah

Back