- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.402
- 78
mavi elma arkadaşımkızlar ben bütün gün okuldaydım şimdi geldim doldu mu liste
Angelesra81 in yerine ekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mavi elma arkadaşımkızlar ben bütün gün okuldaydım şimdi geldim doldu mu liste
Gel canım bugunun duasini oku 440 tanekızlar ben bütün gün okuldaydım şimdi geldim doldu mu liste
Canım bi geri sayfalari okusan kac kere yazdim adini etiketleyipben mavi elma dan mesaj bekliyorum ne zaman başlayayım diye 500 adet okumaya.
haklısın canım özür dilerim bugün gördüm.Gel canım bugunun duasini oku 440 tane
Canım bi geri sayfalari okusan kac kere yazdim adini etiketleyip
Bende varim cnm ama bu tesbihat adetliykende okunabiliyo demi bugun ben bunu cekerim ins 7000 kereGünaydın canım sanada Birumut55 Allah senden de razı olsun arkadaşlarını etiket ledigin için hemen listeyi hazırlayıp başlatıyorum
Allah razi olsun cnm bu grubada senin vesilenle girdim ins rabbim sana tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip eder ins her gun bu tesbihati cani gonulden okuyacagim mavi elma sende bole bi topik actigin icin rabbim en kisa zamanda sana da saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin ins
Yok canim benim olurmu hiç ne hakkı sadece yazdim yani görmen icin. Dedim :)haklısın canım özür dilerim bugün gördüm.
Ekle tatlim sagol Allah razi olsun katilamk steyenleri ekle sen sorun değil
Amin amin inşallah kandilin yüzü suyu hürmetine duam kabul olur inşallah Hepimize hayirli saglikli hayirli salih salihe evlatlar nasip etsin Allah ımAllah razi olsun cnm bu grubada senin vesilenle girdim ins rabbim sana tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip eder ins her gun bu tesbihati cani gonulden okuyacagim mavi elma sende bole bi topik actigin icin rabbim en kisa zamanda sana da saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin ins
Tamam canım insallahmavi elma bugün okurum canım aksama okundu yazarım inşallah
tamam canım tesekkür ederim şimdi ben bugün 440 tane okumalıyım değilmi kimin adına okuyacağım
Rabbim herkese tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah canım benim Allah razı olsun kardeşimAllah razi olsun cnm bu grubada senin vesilenle girdim ins rabbim sana tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip eder ins her gun bu tesbihati cani gonulden okuyacagim mavi elma sende bole bi topik actigin icin rabbim en kisa zamanda sana da saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin ins
mavi elmatamam canım tesekkür ederim şimdi ben bugün 440 tane okumalıyım değilmi kimin adına okuyacağım